بیماری تب کریمه کنگو چیست؟

تب کریمه کنگو

طی این چند ماه خبرهای زیادی در مورد بیماری تب کریمه کنگو به گوش رسیده است حتی خبری در رابطه با شیوع تب کریمه گنگو و مرگ یک نفر در اصفهان به دلیل این بیماری در رسانه ها منتشر شد . گزارش ها نشان می داد که این بیماری در تعدادی از شهرها بخصوص در کهگیلویه و بویر احمد ، سیستان و بلوچستان و خوزستان شیوع پیدا کرده است.

در همین جهت ما سعی کرده ایم شما را با این بیماری آشنا کنیم . ( با زوم تک همراه باشید) .

تب کریمه کنگو

در سال 1942 اولین مورد توصیف شده کریمه کنگو ، در منطقه کریمه ی اوکراین رخ داده است . در سال 1944این بیماری در جریان جنگ جهانی دوم در شبه جزیره کریمه شایع شده است و سبب شد تا تعداد زیادی از روستاییان و سربازان که آمارشان از 200نفر بیشتر بود به دلیل این بیماری جان خود را از دست بدهند.  بعدها در سال 1956 در منطقه ی زئیر در کنگو ویروسی شیوع پیدا کرد که به عنوان ویروس کنگو شناخته شد .

بیماری تب کریمه کنگو چیست؟بررسی های زیادی صورت گرفت که نشان می داد بین ویروس کنگو و ویروس کریمه شباهت های زیادی وجود دارد و در نهایت بیماری که از این ویروس ناشی می شود به عنوان تب کریمه کنگو درجوامع پزشکی شناخته می گردد.

خونریزی ها در مورد تب کریمه کنگو

تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو به عنوام یک بیماری تب دار حاد می باشد که از طریق کنه به انسان ها منتقل می گردد و بین انسان و حیوانات مشترک می باشد به بیانی دیگر از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود . این بیماری بیشتر مخصوص حیوانات می باشد اما متاسفانه شاهد این بیماری بصورت ناگهانی در برخی از انسان ها نیز بوده ایم ، حیوانات وحشی و اهلی مانند بز ، گربه ، گوسفند و … می توانند به این بیماری دچار شوند . در آسیا ، اروپا و افریقا این بیماری وجود دارد شیوع بالایی از بیماری در بین پرسنل نظامی، کارکنان بیمارستان‌ها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده می‌شود . تعداد مرگ و میر در این بیماری بسیار زیاد است و همه گیری این بیماری در داخل بیمارستان نیز شایع می باشد.

بیشتر بخوانید  علائم تب کنگو چیست؟

در 6 ماه اول سال به علت وجود گرمای هوا به عنوان شرایط مناسبی برای رشد این ویروس به شمار می آید.اما اگر تشخیص این بیماری به موقع و به صورت کاملی درمان شود ، می تواند کشنده نباشد و خوشبختانه تمامی داروهای لازم برای درمان آن در کشورمان وجود دارد از طرفی دیگر در ایران زیر ساخت های بهداشتی به گونه ی است که می تواند این بیماری را کنترل و درمان نماید با این حال نباید از رعایت نکات بهداشتی خاص برای مصرف کنندگان نهایی و تهیه بهداشتی گوشت غافل شد .

در 30 درصد از موارد بیماری تب کریمه کنگو با توجه به اقدامات درمانی سبب مرگ و میر می شود و در نهایت کشنده است.

این بیماری از روش های مختلفی به بدن منتقل می شود که در پست های بعدی آنها را به صورت کامل برای شما آماده خواهیم  کرد .

 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : بیماری تب کریمه کنگو چیست؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *