آنتی ویروس پادویش

کارآفرین به چه کسی گفته می‌شود؟

کارآفرین به چه کسی گفته می‌شود؟

کارآفرین به چه کسی گفته می‌شود؟ یک کارآفرین چه کارهایی را انجام می‌دهد؟ هر چیزی که باید در خصوص کارآفرینی بدانید.

به گزارش زوم تک به نقل از وبسایت investopedia ،کارآفرین به کسی گفته می شود که یک تجارت جدید را پایه گذاری می کند؛ خطرات احتمالی آن را به جان می خرد و سودی بسیاری را از آن خود می کند. کاآفرین ها معمولا با القابی هم چون مخترعان، کسانی که ایده های جدید و نوآروانه ایی دارند، ارائه دهندگان خدمات، سرویس ها، … می گویند که تجارتی بنا کند که کمتر یا اصلا دیده وجود نداشته باشد.

کارآفرین نقش به سزایی در هر صعنت هر کشوری را دارند. این دست افراد لازمی پیشرفت هر کشوری به شمار می آیند؛ کارآفرین ها با نبوغ و استعدادی که دارند، دست با نوآوری و آوردن ایده ای جدید به بازار و صعنت هر کشوری می شوند که طبعا موفقیت های بسیاری را برای آن کشور به همراه دارد. مطمعنا هر چیزی ریسک خودش را هم دارد. کسانی که کارآفرین هستند و دست به رونمایی از اسارت  آپ خود می زنند، ریسک زیادی را می خرند، اما در صورت موفقیت استارت آپ هایشان، سود بسیاری می برند. این سودآوری، به منزله به وجود آمدن فرصت های بیشتر، به معنی مهیا شدن راه موفقیت برای آن ها است. کسانی که هم ریسک را باه جان می خرند، ولیی موفق نمی شوند و ضررهای زیادی را متحمل می شوند، کمتر فرصت خودنمایی و سودآوری در بازار را از خود می کنند.

کارآفرین به چه کسی گفته می‌شود؟ [خلاصه وار]

  • کسی که ریسک به وجود آوردن و اداره کردن یک استارت آپ را به جان می خرد، کارآفرین نامیده می شود
  • یک کارآفرین بنگاه اقتصادی ایی را  ایجاد می کند که سرمایه و نیروی کار را برای تولید کالاها یا خدمات برای سود آوری هر چه بیشتر جمع آوری کند.
  • هر کارآفرین نقش مهمی در پیشرفت و توسعه اقتصاد و صنعت هر کشوری را دارد.
  • نقش یک کارآفرین ریسک پذیر است، اما حین حال، اگر به نتیجه برسدف باعث سودآوری و پیشرفت بسیار زیادی خواهد شد.

 

کارآفرین ها چطور کار می کنند؟

کارآفرینی یکی از منابعی است که اقتصاددانان آن را به عنوان یک محصول اصلی برای درآمدزایی و رشد جامعه در نظر می گیرند دیگر سه منبع اصلی؛ زمین، منابع طبیعی و نیروی کار و سرمایه هستند. یک کارآفرین سه مورد اول را برای تولید کالا یا ارائه خدمات ترکیب می کند. کارآفرین ها معمولاً یک طرح تجاری ایجاد می کنند، نیروی کار استخدام می کنند، منبغ مالی را مدیریت و مدیریت و سرمایه گذاری های مناسب برای انجام تجارت را انجام می دهند.

کارآفرین ها معمولا حین تاسیس شرکت هایشان به مشکل ها و موانع بسیاری زیادی بر می خورند. سه از اصلی ترین مواردی که کارآفرین از آن ها به عنوان بزرگ ترین چالش سر راه کارشان یاد می کنند، به شرح زیر است:
  • تاسیسات اداری
  • نبوغ در استخدام
  • کسب سرمایه

 

کارآفرین ها و سرمایه گذاری

با توجه به ریسک پذیر بودن در سرمایه گذاری های امروزی؛ به دست آوردن بودجه برای سرمایه گذاری بسیار چالش برانگیز شذه است.بسیاری از کارآفرینان از طریق بوت استرپینگ با آن مقابله می کنند. به شیوه هایی هم چون؛ تأمین مالی یک کسب و کار با استفاده از روش هایی مانند استفاده از  سرمایه خودشان ، تهیه سهام برای پایین آوردن هزینه ها و به حداقل رساندن هزینه کالاها و فاکتورینگ مطالبات.

ذر حالیکه بسیاری از کارآفرین در به انجام رساندن اهداف خود، تنها و بدون کمک از جانب کسی هستند، هستند کارآفرین  هایی که از جانب دولت، موسسه های شخصی  یا اشخاص ثروت مند پشتیبانی مالی می شوند؛ چنین کارآفرین هایی به منابع سرشاری از سرمایه دسترسی دارند.  یکی از اصلی ترین راه ها برای جذب سرمایه، گرفتن وام از بانک ها است.

 

کارآفینی در معنی

ریشه واژه Entrepreneur از ریشه واژه فرانسوی به معنای به عهده گرفتن است. گرچه مفهوم کارآفرینی برای چندین صد سال وجود داشته است. با این حال، از قرن 20 میلادی کارآفرینی نقش جدی ایی به خود گرفتت و از آن زمان به بعد تا به امروز، کارآفرینی بسیاری در سرتاسر دنیا شکل جدیدتری به خود گرفت.
کارآفریان معروفی هم چون Joseph Schumpeter و Frank Knight توصیه کرده اند که کارآفرین ها لازما کمپانی ها نیستند، بلکه کارآفرین ها مسئولیت ها طراحی یا به وجود آوردن چیزهایی را دارند که به سودآوری منجبر می شود. Frank Knight، بر کارآفرینان به عنوان حامل عدم اطمینان متمرکز شد و معتقد بود که آنها مسئول حق بیمه ریسک در بازارهای مالی هستند.

در بازاری که پر از غیر مطمعنی ها است، کارآفرین ها هستند که باعث از بین رفتن شک ها و غیر مطمعنی ها با وجود قبول کردن ریسک ها است. کارآفرین ها با کسب دانش و تحقیق دست به سودآوری می کند. رقابت بین کارآفرین های همیشه زیاد و پایدار بوده است، هر چقدر که رقابت بین کارآفرین ها بیشتر باشد، علاقه و اشتیاق هر کارآفرینی برای کسب اطلاعات و دانش بیشتر خوهد شد؛ این رقابت همیشه هم برای هر 2 طرف سودآور است و هم برای اقصاد و صنعت آن کشور.

 

کارآفرین ها همیشه به کمک اقتصاد یک کشور می آیند

کارآفرین شدن و کارآفرینی، نقش و تاثیر به سزایی بر روی اقتصاد و معشیت مردم در شیوه های مختلفی دارد.  برای مثال،= در وهله اول، یک کارآفرین دست به تولید یک کمپانی یا شرکت ساده و مختصر می زند. این کمپانی با احداث حتی شده یک خط تولید ابتدایی و کوچک، یا کالاهایی را تولید می کند یا دست به ارائه خدمات یا همان سرویس دهی می زنند. به وجود آوردن همچبن شرکتی؛ موجب استخدام و راه اندازی کسب های حتی ثالث می شود. هر چه این دست شرکت ها بیشتر شود، بی شک تعداد کسانی که استخدام می شوند بیشتر می شوند و هم چنین تعداد شرکت های ثالثی با این اسارت آپ ها کار می کند بیشتر می شود. کشور پرجمعیت هند را در نظر بگیرید؛ به عنوان مثال ، پس از آغاز فعالیت چند شرکت فناوری اطلاعات در هند در دهه 1990 میلادی، مشاغل وابسته به صنایع هم چون مراکز اپراتورها (تماس ها) و ارائه دهندگان پشتیبانی از سخت افزار شروع به فعالیت کردند. از این دست شرکت ها در هند که به خاطر استارت آپ ها به وجود آمدند، بسیار است.

کارآفرینی یکی از اصلی ترین راه های درآمد یک کشور است. برای مثال، یک استارت آپ، می تواند سود خوبی از فروش محصولاتش در بازاری که هست داشته باشد، اما اگر همین استارت آپ دست به نوآوری جدیدی هم چون بعضی از محصولات تکنولوژی بزند، نه تنها در بازار همان کشور، بلکه از بازار های کشورهای دیگر به آن تکنولوژی، درآمد زایی کلانی خواهد داشت. افزایش تعداد کارمندان و بیشتر کردن درآمد کارمندان یک شرکت، بی شک به منزله بیشتر بودن درآمد یک کشور است، پس مالیات دولتی بیشتری از این شرکت های گرفته می شود. و گاها حتی دولت های نیز در پروژه های این دست شرکت ها شرکت و فعالیتی مستقیمی دارند.

کارآفرین ها هم چنان موجب تغییرات اجتماعی ایی نیز می شوند. کارآفرین ها با اختراعات و نبوغی که دارند، باعث از بین رفتن شیوه، سنت ها و عادت های بد قدیمی ایی می شوند که برای پیشرفت جامعه هم چون مانع عمل می کنند. این افراد موفق با جایگزین کردن عادت و شیوه های مدرن، نه تنها برای خود، بلکه پیشرفت را برای دیگر اعضای کشور خود فراهم می کنند. برای مثال، گوشی های هوشمند را در نظر بگیرید، این دستگاه های هوشمند همچون انقلاب هستند که کار و زندگی افراد هر جامعه ایی را تحت خود قرار داده اند.

کارآفرین ها در پروژهای احتماعی سرمایه گذاری های زیادی انجام می دهند تا به موسسه های مردمی و خیریه های کمک کنند برای مثال، بیل گیتس مدیر سابق کمپانی مایکروسافت را در نظر بگیرید، او برای چندین سال است که همراه با همسرش در موسسه و خیریه های مردنی و دولتی به کمک مردم دنیا شتافته است. مشارکت های او در امور خیریه از تهیه خوراک و آب گرفته تا تلاش برای فراهم کردن وسایل مورد نیاز برای تحصیلات مردم در کشورهای دچار مشکل.

اکو سیستم های کارآفرینی ایی

تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد اشتغال زایی در سطوح بالا می تواند منجبر به توسعه اقتصادی شود. از آن طرف، اگر کسب و کار کارآفرینی به درستی تنظیم نشود، می تواند منجر به رویه های ناعادلانه بازار و فساد شود. تعداد زیادی از کارآفرینان سرمایه دار و ثرت مند می توانند نابرابری در درآمد را در جامعه ایجاد کنند. به طور کلی ، کارآفرینی محرک اساسی در نوآوری و رشد اقتصادی است. بنابراین ، تقویت کارآفرینی بخش مهمی از استراتژی های رشد اقتصادی بسیاری از دولت های محلی و ملی در سراسر جهان به شمار می آید.
به عنوان مثال، دره سیلیکون کالیفرنیا اغلب به عنوان نمونه ای از اکوسیستم کارآفرینی با عملکرد مناسب ذکر می شود. این منطقه دارای یک پایگاه سرمایه گذاری خطر پذیر، انبوهی از استعدادهای تحصیل کرده، به ویژه در زمینه های فنی و حرفه ایی، و طیف گسترده ای از برنامه های دولتی و غیردولتی برای تقویت سرمایه گذاری های جدید و ارائه اطلاعات و پشتیبانی از کارآفرینان است.

 

کارآفرین شدن

کار آفرین شدن نیازمندی های بسیاری زیاد است. کارآفرین ها معمولا افراد باهوشی هستند که توانایی زیادی به انجام رساندند ایده های نوآورانه شان دارند. برای مثال، یکی از شناخته ترین شده کارآفرین، یک پمپ بنزین را اجاره کرد و آن را به مرکز عرضه بستنی های خوشمزه در آمریکا تبدیل کرد. پیاده کردن چنین ایده ایی، جسارت و ریسک پذیری زیادی می خواهد. 20 سال بعد، این کارآفرین به یکی از پولدارترین کارآفرین ها در آمریکا تبدیل شد.

کارآفرین بودن به هیچ مونث یا مذکر بودنی ربط ندارد. هر دوی مرد و زن می توانند حتی بدون داشتن مدارک دانشگاهی کار آفرین باشند. از معروف ترین کارآفرین های تکنولوژی می توان به موسس کمپانی فیسبوک، موسس کمپانی اپل و گوگل اشاره کرد که تنها با تلاش و ایده های سازنده شان به موفقیت بسیاری رسیدند. از آن جا که تکنولوزی هر روز در حال پیشرفت است، کارآفرین هایی که در حوضه تکنولوژی فعالیت می کنند، تعداد کارآفرین هایی که در حوضه تکنولوژی کار می کنند بیشتر از سایر حوضه ها است و موفقیت در این حوضه طبعا سریع تر رخ می دهد. اغلب کارآفرین ها در این حوضه فعالیت می کنند.

 

برای کارآفرین شدن به چیزی نیاز است؟

برای کارآفرین شدن نیاز به مدرک دانشگاه خاصی ندارد، اما برای کارآفرین شدن برخلاف شغل های سنتی، یک راه ثابت و یکسانی وجود ندارد. راه کارآفرین شدن یک راه سخت و طاقت فرساست و پیمودن آن همیشه در هر همه جا و همه شرایط یکسان نخواهد بود. با این وجود برای کارآفرین شدن، 5 مرحله وجود دارد که هر کارآفرینی با آن سروکله زده است و شاید هنوز هم با آن یکی یا همه آن ها مشغول است.

ثبات مالی!

داشتن ثبات مالی همیشه در هر شرایطی یکی از مهم ترین ملزمات بوده است. ثبات مالی در خصوص کارآفرینی هم نقش به سزایی همیشه داشته است، با این حال کسانی بوده اند که از ابتدای راه الزاما ثبات مالی و سرمایه گزافی نداشتند. برای مثال، مارک زوکربرگ موسس کمپانی فیس بوک را در نظر بگیرید، این شخص با تلاش و پشتکاری که داشت وقتی که در کالج بود دست به طراحی وبسایت فیسبوک زد. البته بسته به تجارتی که می خواهید راه اندازی کنید به مقدار سرمایه متفاوتی نیاز دارید. بهرحال اگر تازه به فکر کارآفرین شدن افتاده اید، سعی کنید به جای تمرکز کردن بر روی درآمد زایی،  بر روی گسترش و راه های بهتر کردن تجارت تان باشید.

مهارت های خود را بهبود و گسترش دهید

برای کارآفرین شدن تنها نیاز به ایده های عالی و فوق العاده ندارید، بلکه به انبوهی از مهارت ها در گسترش و پیاده سازی ایده های خود نیاز دارید. اینکه به چه مهارت هایی نیاز دارید ، مطمعنا رابطه مستقیمی با کاری که انجام می دهید دارید.

ساخت یک مجموعه مهارت با یادگیری و امتحان وظایف جدید در محیط های واقعی به دست می آید. به عنوان مثال ، اگر یک کارآفرین مشتاق، سابقه مالی خوبی داشته باشد ، می تواند در شرکت فعلی خود به نقش فروش بپردازد تا مهارت های نرم افزاری لازم برای موفقیت را بیاموزد. هنگامی که مجموعه مهارت های متنوعی ساخته شد ، به یک کارآفرین مجموعه ابزاری می دهد که وقتی با اجتناب ناپذیری شرایط سخت روبرو می شود ، می تواند به آن اعتماد کند.

مشکل یابی
همان طور که در بالا نیز به آن اشاره شد، حتی در هنگام آغاز فعالیت یک استارت آپ توسط یک کارآفرین، همیشه و همیشه مشکلات و موانع بسیاری وجود دارد که گاها فرد متبکر را پای در میاور. با این وجود، یکی از اصلی ترین دلیل های موفقیت هر کارآفرین موفق، مهارت و توانایی او در پیدا کردن مشکلات و مشکل یابی کردن است. پیدا کردن مشکلات و مشکل یابی هم چیزی نیست که بشود آن را بدون هیچ مهارت و مهم تر؛ حتی بدون صبر به نتیجه رساند. برای مثال، یک دندان پزشک را در نظر بگیرید، اگر او حین کشیدن دندان یک فرد به مشکل بربخورد و مهارت و صبر کافی را نداشته باشید، نه تنها به خود ضرر می زند، بلکه سلامت بیمار را نیز به خطر می اندازد.
اشتیاق

کارآفرین شدن کار یک شب نبوده و نخواهد بود و هیچ کسی که از آن به عنوان کارآفرین موفق یاد می شود در روز اول، موفق نبود؛ بسیار زمین خورده و ضررهای بسیاری را متحمل شده است. به نظر بسیاری از کارشناسان، تقریبا همه ی افراد به این باور ایمان دارند که اغلب انسان ها همه باهوش هستند، اما کمتر است که بخواهد از هوش ذاتی خود استفاده ببرد و با تلاش و کوشش آن استعدادها را پرورش می دهد. کسانی که اهداف بلند پروازانه دارند، باید به پاس سختی هایش هم بمانند!

ارتباطات با مشتری
یکی از مهارت های اصلی ایی که هر کارآفرین باید آن را به خوبی فراگیرد، نحوه ی ارتباط با مشتری ها و مطمعنا بازاریابی است. تماس مستقیم با مشتری روشن ترین مسیر برای به دست آوردن درکی درستی از بازخورد واقع گرایانه از عملکرد خود و کارهایی که باید بهبود بخشید، است. کارآفرینان باید کارمندان شان را آموزش دهند تا نظرات مشتری را به دقت بررسی و بهترین فیدبک را برای هر یک از نتایج فراهم کنند.احترام و گوش داده به سخنان مشتری ها، نه تنها باعث رضایت مشتری، بلکه احتمال معرفی شدن از جانب مشتری به سایر مشتری ها نیز می شود.

یکی از بهترین راه ها برای در تعامل بودن با مشتری ها، از راه تلفنی است، اما این روزها یک کارآفرین موفق تنها بر روی پشتیبانی تلفنی تمرکز نی کند. او سعی می کند از هر پلتفرم آنلاین و برنامه برای گسترش کسب و کار خود و همین طور برای  ارتباط با مشتری ها استفاده کند. بازاریابی و شناساندن حرفه،  یکی راه اصلی ترین اهداف هر کارآفرینی است.
کمتر تاجر موفقی پیدا می شود که برای پیدا کردن راه موفقیت، فرمول خاصی را پیدا کنند که به دروازه موفقیت سریع تر نزدیک شوند. یکی از مهم ترین نکته هایی که هر علاقه مند به کارآفرینی باید حتما آن را بداند، پیاده کردن ایده ایی که دارید به زمان زیادی نیاز دارد. فرقی هم می کند چه ایده ایی باشد، از اضافه کردن یک غدایی به منو که مشتری های زیادی را جذب کند، تا ایده هایی که مشکلات و باگ های نرم افزاری سیستم عامل ویندوز را تشخیص دهد.

 

اگر می خواهید کارآفرین شوید؛ این پرسش ها را از خود بپرسید

گرچه حتی شنیدن اسم کارآفرینی، باعث شگفتی و هیجان می شود؛ چراکه شما مدیر خود و بسیاری از دیگر افراد می شوید، اما نباید فراموش کنید که کارآفرینی کار هر کسی نیست! در ادامه چند پرسش در خصوص کارآفرینی طرح شده است؛ اگر به کارآفرینی علاقه مند هستید، بهتر است به پرسش های زیر نگاهی بیاندازید و به آن ها پاسخ دهید.

چند پرسشی که بهتر از خود در خصوص کارآفرینی بپرسید:

  • آیا من شخصیت، صبر و حوصله، ذهنیت و توانایی برعهده گرفتن حتی وظایف خودم را به عنوان یک کارآفرین دارم؟
  • آیا من می توانم تمام یا اغلب وقت خود را در خصوص گسترش یا حتی پیاده سازی ایده هایم برای به واقعیت پویستن شان، بگذارم؟
  • آیا اگر من در برنامه ام شکست بخورم، برنامه ی دیگری هم دارم؟
  • برنامه ی من برای چه مدت و چه مدت زمانی است؟ من در این راه، با چه مشکلات برمی خورم؟ آیا راه حلی برای این مشکلات و چالش ها هم دارم؟
  • آیا به کمک و مشورت دیگران هم در این راه نیاز دارم؟
  • آیا من از تجارب و دانش افراد دیگر، باید برخوردار شم؟
  • آیا من ریسک های احتمالی را ارزیابی و سنجش کرده ام؟
  • آیا من احتمال و درصد پتانسیل موفقیت خود را در بازار ارزیابی کرده ام؟
  • اگر محصولات آتی من در بازار به خوبی مورد استقبال قرار بگیرند و جای محصولات دیگری را از آن خود کنند، رقیب های من به چه صورتی عکس العمل نشان می دهند؟
  • برای اینکه مشتریان را راضی نگه دارم، آیا پتاسنیل به وجود آوردن پشتیبانی را دارم؟
  • چطور باید وارد بازار بشوم و خود و محصولاتم را در آن جا به افراد بشناسم؟ چطور می توانم خودم را  به بازارهای بزرگ تر برسانم؟
  • آیا شرایط  فروش و توزیع را شناسایی کرده ام؟
  • آیا اقدامات کارآفرینی من با قوانین محلی و دولتی کشور سازگار است؟
  • برای اجازه فعالیت، نیاز به داشتن چه مدارک و مجوزهایی دارم؟ چه مدت طول می کشد که آن مجوزها را به دست آورم؟
  • آیا من برنامه برای کسب منابع مورد نیاز، استخدام کارمندهای ماهر دارم؟ آیا من توانایی پرداخت همچین هزینه هایی را هم دارم؟
  • جدول زمانی آزمایشی برای آوردن اولین نمونه اولیه به بازار یا عملیاتی شدن خدمات چیست؟
  • مشتریان اصلی من را چه کسانی شکل می دهند؟
  • منابع مالی که ممکن است برای گسترش یا انجام دادن پروژه هایم به آن نیاز داشته باشم، چه چیزهایی هستند؟ آیا برنامه و ایده های من آنقدر خوب هستند که سرمایه گذاران را به خود جذب کند؟
  • به چه زیرساخت هایی نیاز دارم؟
  • آیا پس از تأسیس کسب و کار، بودجه کافی برای بدست آوردن منابع و انتقال آن به سطح بعدی دارم؟ آیا ممکن است شرکت های بزرگ دیگر از ایده ای من الگوبرداری کنند و آن را به نام خود ثبت کنند؟

 

 

بیشتر بخوانید:

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : کارآفرین به چه کسی گفته می‌شود؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *