نحوه فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر (بدون نصب نرم افزار اضافی!)

فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر

در خصوص نحوه ی فیلمبرداری از صفحه نمایش خود در ویندوز 10 چه دیدگاهی دارید؟ شاید بخواهید یک مشکل فنی بنویسید یا یک ویدیو آموزشی برای ارسال به یکی از دوستانتان ایجاد کنید. حال هر دلیلی که برای انجام این کار دارید مهم نیست، اکنون تصویر کنید که یک رایانه در اختیار شما قرار دارد که مجاز به نصب نرم افزار اضافی در آن نیستید! (یا اینکه نمی خواهید نرم افزاری در آن نصب کنید!). به همین منظور، ما تصمیم داریم که چندین روش برای فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر با ابزارهای پیش فرض ویندوز را برای شما شرح دهیم.

یک نکته در خصوص نرم افزارهای فیلمبرداری از صفحه نمایش

این لیست به طور خاص بر روی نرم افزارهای پیش فرض فیلمبرداری از صفحه نمایش برای ویندوز تمرکز دارد. هنگامی که شما در تنگنا هستند، این نرم افزارها به عنوان بهترین نرم افزار محسوب می شوند، اما ما توصیه نمی کنیم که از این نرم افزارها به عنوان راه حل های بلندمدت استفاده کنید.

در صورتی که اغلب برای آموزش مطلبی از صفحه نمایش کامپیوتر خود فیلمبرداری می کنید، توصیه می کنیم که نگاهی به نرم افزارهای شخص ثالث در زمینه ی فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر نیز نگاهی بیندازید. این دسته از نرم افزارها قابلیت های بسیاری را برای ساخت یک ویدئوی جذاب از صفحه نمایش شما ارائه می دهند که ویدئوهای ساخته شده به اندازه ای قدرتمند می باشد تا بتواند کاربران بسیاری را به سمت خود جلب نماید.

1.فیلمبرداری از صفحه نمایش با استفاده از Xbox Game Bar

کاربران ویندوز 10 دارای یک ابزار پیش فرض برای فیلمبرداری از صفحه نمایش در قالب Xbox Game bar هستند. این نرم افزار به عنوان یک نرم افزار ضبط کننده صفحه نمایش بازی ها به منظور ضبط جریان بازی های ویدئویی طراحی شده است، اما شما می توانید از آن برای ضبط هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.

برای شروع، تنظیمات نرم افزار را باز کرده و ورودی بازی را انتخاب کنید. در تب Game bar اطمینان حاصل کنید که کلیپ های بازی ضبط شده، اسکرین شات ها و داده ها با استفاده از نوار لغزنده در داخل بازی فعال شده است.

فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر

کلیدهای ترکیبی Win + G را هر زمان که خواستید تنظیمات Game bar را باز کنید، بزنید. پس از فشار دادن این کلیدهای ترکیبی برای اولین بار، به احتمال زیاد یک میانبر با پیام a Gaming features not available برای شما ظاهر می شود. این موضوع به این دلیل است که Game bar برنامه های دسکتاپ شما را به عنوان یک بازی تشخیص نمی دهد.

برای فعال کردن ویژگی های بازی برای این برنامه، کادر ضبط گیم پلی را فعال کنید تا ویژگی ها فعال گردند. اکنون می توانید از کلیدهای میانبر Win + Alt + R برای شروع فیلمبرداری در هر زمان استفاده کنید. اگر این میانبر را دوست ندارید، می توانید یک میانبر جدید در صفحه ی تنظیمات نرم افزار خود ایجاد کنید.

فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر

پیش از فیلمبرداری از صفحه نمایش، ایده خوبی است که یک بار دیگر کلیدهای ترکیبی Win + G را فشار دهید. اطمینان حاصل کنید که سطح صدا برای نرم افزارها و خروجی های آن ها مناسب است. اگر می خواهید صدای خود را با استفاده از میکروفون خود ضبط کنید، باید روی نماد Mic در گزینه های Game bar کلیک کنید. به این ترتیب، یا از کلیدهای ترکیبی Win + Alt + M برای باز کردن میانبر صدا استفاده کنید.

برای متوقف کردن فرآیند فیلمبرداری، کلیدهای ترکیبی Win + Alt + R را فشار دهید. سپس ویدئوی ضبط شده ی خود را در مسیر C:\Users\USERNAME\Videos\Captures پیدا خواهید کرد.

2. استفاده از Steps Recorder

در صورتی که شما نمی خواهید یک فیلمبرداری کامل از روی صفحه نمایش خود داشته باشید، نرم افزار Steps Recorder (قبلا formerly Problem Steps Recorder) یک راه حل ساده تر برای شما ارائه می دهد. به جای ضبط ویدئو، چندین عکس از پروسه ی در حال انجام که در پیش روی شماست بگیرید. این یک روش بسیار عالی برای ضبط مراحل یک فرآیند می باشد که از دریافت پیام خطا و همچنین یک جایگزین مناسب برای زمانی است که شما نمی توانید یک فایل ویدئویی بزرگ را ایجاد کنید.

برای شروع استفاده از این نرم افزار، در منوی Start عبارت Steps Recorder را جستجو نمایید. این کار یک پنجره کوچک را برای شما نمایش می دهد؛ بر روی گزینه ی Start Record کلیک کنید تا فرآیند برای شما آغاز گردد، پس از انجام این کار، از طریق مراحل که می خواهید ضبط کنید، پیش بروید.

در صورتی که به افزودن اطلاعات اضافی در مورد مسئله ای احتیاج دارید، بر روی دکمهAdd Comment کلیک کنید. این کار به شما اجازه می دهد تا یک بخش از صفحه را highlight کنید و یادداشت های اضافی را کنار بگذارید. پس از پایان کار، بر روی دکمه ی Stop Record کلیک کنید.

سپس شما یک پنجره جدید را با تمام اطلاعاتی که دریافت کرده اید مشاهده خواهید کرد. هر زمانی که کلیک می کنید یا تایپ می کنید، یک تصویر اسکرین شات را ضبط می کنید و هر آنچه که بر روی آن کلیک می کنید در ویدئو شما ضبط می گردد. این ویدئو همراه با برخی از اطلاعات فنی که در پایین مشاهده می کنید، سعی دارد به شما کمک کند تا دقیقا همان مواردی را که مشاهده می کنید نمایش دهد.

بیشتر بخوانید  مشکل استفاده از حافظه زیاد توسط مایکروسافت اج در ویندوز 10 و ویندوز 11

فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر

هنگامی که از ویدئوی ضبط شده ی خود رضایت دارید، روی Save کلیک کنید و محل ذخیره سازی ویدئوی خود را انتخاب کنید. داده ها در قالب یک فایل ZIP ذخیره می شوند، که شما به راحتی می توانید این ویدئو را با هرکسی که در حال تلاش برای حل مشکل خود می باشد، اشتراک گذاری کنید. البته می توانید از این ویدئو برای استفاده خود نیز بهره ببرید.

3. نحوه فیلمبرداری از صفحه نمایش با YouTube Live Streaming

با استفاده از این دو روش ایجاد شده در ویندوز، چگونه می توانید بدون نصب هر گونه نرم افزار اضافی از صفحه نمایش کامپیوتر خود فیلمبرداری نمایید؟

در یک روش جالب، شما می توانید از YouTube live streaming به عنوان یک نرم افزار فیلمبرداری از صفحه ی ویندوز استفاده کنید. متاسفانه، صفحه پشتیبانی YouTube Hangouts on Air می گوید که این قابلیت “بعدا در سال 2019 از بین خواهد رفت”. توصیه می شود از YouTube.com/webcam به عنوان یک راه حل streaming  استفاده کنید، اما این فرآیند به شما اجازه نمی دهد که از دسکتاپ خود فیلمبرداری کنید. بنابراین، ما راه حل اصلی را در اینجا پوشش می دهیم.

برای شروع، وارد یوتیوب شوید و اطمینان حاصل کنید که وارد حساب کاربری خود شده اید. در گوشه سمت راست بالای صفحه، بر روی دکمه Upload کلیک کنید،آیکون آن همانند یک دوربین فیلمبرداری می باشد، و سپس گزینه ی Go live را انتخاب کنید. بسته به وضعیت حساب کاربری شما ممکن است قبل از انجام فرآیند یک سری اطلاعات لازم باشد.

سپس یک جعبه ای را مشاهده خواهید کرد که در آن می توانید برخی از اطلاعات اساسی مربوط به stream خود را اضافه کنید. اکنون بر روی گزینه ی Classic Live Streaming در گوشه پایین سمت راست برای دسترسی به رابط کاربری قدیمی تر کلیک نمایید.

فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر

در قسمت پایینی بخش Live streaming در نوار کناری سمت چپ Events را انتخاب کنید. سپس New live event را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید.

در این بخش عنوان، توضیحات و دسته بندی را به هر چیزی که دوست دارید تغییر داده و تنظیم کنید. مهم این است که اطمینان حاصل کنید حریم خصوصی از حالت عمومی به خصوصی تغییر کرده است (یا اگر مایل باشید سایر افراد نیز به تماشای این ویدئو بپردازند). در زیر Type، اطمینان حاصل کنید که گزینه ی Quick را انتخاب کرده اید. برای شروع فرآیند، بر روی Go now کلیک کنید.

فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر

شروع فرآیند پخش (Broadcast)

اکنون شما یک پنجره جدید از Google Hangouts On Air با استفاده از وب کم و میکروفون خود فعال خواهید کرد، همانطور که در برقراری تماس های Hangouts این کار را انجام می دهید. اگر می خواهید میکروفون و ویدیو خود را خاموش کنید، روی آیکون های بالای صفحه کلیک کنید. سپس آیکون Screencast را در سمت چپ پیدا کنید، که مانند یک مانیتور سبز با یک فلش نمایش داده شده است، سپس بر روی go live کلیک کنید.

هنگامی که روی این گزینه کلیک می کنید، باید انتخاب کنید که آیا می خواهید کل صفحه ی مانیتور را فیلمبرداری کنید یا اینکه تنها یک پنجره از نرم افزار را ضبط نمایید. این بخش را تنظیم کنید، سپس روی Start broadcast کلیک نموده تا فرآیند فیلمبرداری شما آغاز گردد.

فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر

بر اساس ویدئویی که قصد دارید ضبط کنید، زمانی که فرآیند فیلمبرداری شما به پایان رسید، بر روی گزینه ی Stop broadcast کلیک کنید. پس از بستن پنجره Hangouts، یو تیوب ویدیوی Screencast شما را در داخل کانال شما ذخیره می کند.

دسترسی به Screencast

بعدا می توانید کلیپ ضبط شده ی خود را با کلیک بر روی آیکون پروفایل خود در بالا سمت راست YouTube، انتخاب گزینه ی YouTube Studio و انتخاب Videos در نوار کناری سمت چپ، مشاهده کنید. در بالای این صفحه، Live را انتخاب کنید تا آرشیوهای live streams داده شود و تا فرآیند ضبط شده را در بخش Live replay پیدا کنید.

اگر می خواهید این ویدئو را با سایر افراد و کاربران نیز به اشتراک بگذارید، مطمئن شوید که visibility را از خصوصی به عمومی یا غیرمجاز تغییر داده اید.

فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر

 

بیشتر بخوانید

 

در ادامه با زوم تک همراه باشید …

 

منبع: makeuseof

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : نحوه فیلمبرداری از صفحه نمایش کامپیوتر (بدون نصب نرم افزار اضافی!)

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *