دسترسی مسافران به اینترنت در هواپیما و قطار فراهم می‌شود

internet access in the airplane

دسترسی به اینترنت در هر مکانی از جمله اولویت ها محسوب می شود، به طوری که کاربران آن را به عنوان یک ملاک شمرده و در انتخاب محل خود برای هرکاری (مراکز خرید،محل کار،محل استراحت میان راهی و…) به آن اهمیت فراوان می دهند. کاربران نمی‌خواهند برای لحظه‌ای حتی در سفر، از این یکه‌تاز دنیای تکنولوژی دور بمانند. اما تا مدتی پیش مقررات هواپیمایی موجود، اجازه استفاده از وسایل الکترونیکی را در طول سفر به کاربر نمی‌داد و بسیاری از موارد ممنوع بود. هرچند سال گذشته در امریکا و اتحادیه اروپا مقرراتی وضع شد که اجازه می‌داد مسافران از تکنولوژی‌های ارتباطی وایرلس در طول سفر در ارتفاع بالای 3 هزار متر (10 هزار پایی) استفاده کنند ولی سرعت پایین اینترنت و قطع شدن مکرر خدمات ارائه شده از طریق وای فای، همچنان کاربران را به دردسر می‌انداخت. بررسی‌ها نشان می‌دهد از هر 10 کاربر خدمات وای فای در حین پرواز، 9 نفر از کیفیت سرویس‌های ارائه شده راضی نبوده‌اند. همین موضوع شرکت‌های فعال در عرصه سفرهای هوایی را بر آن داشت تا برای تأمین اینترنت با پهنای باند مناسب در طول سفر به فکر بیفتند و همه تلاش‌شان را در این راستا به کار گیرند.

“دسترسی مسافران قطار و هواپیما به اینترنت با اجرای یک پروژه جدید در دست اجرا برای بهبود زیرساخت ارتباطی میسر می شود.”
این گفته معاون شرکت ارتباطات زیرساخت بود که با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور که در قالب ۹ پروژه از دو سال گذشته تاکنون برای این شبکه تعریف شده،صورت گرفت.

پروژه هاب ماهواره‌ای ایران (هما) به عنوان سیستم ماهواره‌ای برای افزایش ظرفیت ارتباطی ایران از اقدامات در دست اجرا است که با اجرای آن سایت ماهواره‌ای بومهن که سال‌ها غیرفعال بود،در قالب این پروژه وارد اکوسیستم ارتباطی کشور شد. این سرویس علاوه بر خدمات‌رسانی در مواقع بحران به مشتریان در حرکت مانند مسافران قطار و هواپیما این امکان را می‌دهد که از سرویس اینترنت استفاده کنند.

از دیگر از پروژه‌های لایه انتقال پروژه «اوج» را میتوان نام برد که در راستای فعال‌سازی ترانزیت ارتبطی اجرا شده است. این پروژه با مشارکت شرکت توانیر بر روی فیبر نوری اجرایی شد که یک مسیر ارتباطی میان ارمنستان و عراق ایجاد کرد تا بخشی از ظرفیت‌های اقتصادی ترانزیت ارتباطی ایران فعال شود.

پروژه «تلاش» در راستای افزایش ظرفیت شبکه انتقال کشور یکی از پروژه های موفقی بود که اجرا شد و در ظرف کمتر از شش‌ماه به عنوان بزرگترین پروژه ارتباطی ایران تبدیل شد تا ظرفیت‌های بخش اینترنت و آی‌پی داخل به ۲.۶ برابر تمام ظرفیت‌هایی که در سال‌های گذشته ایجاد شده بود برسد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و تازه های دنیای تکنولوژی و پیوستن به کانال زوم تک در تلگرام، اینجا کلیک کنید.

منبع : مهر

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : دسترسی مسافران به اینترنت در هواپیما و قطار فراهم می‌شود

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سلام ، ببخشید در سفر مشهد به ترکیه با قطار ، در طی مسیر امکان استفاده از اینترنتِ همراه داخل قطار هست یا نه ؟ موبایل آنتن میده ؟