برترین اَپ‌های اتوماسیون اندروید و iOS : با این اَپ‌ها هر رخ‌دادی را می‌توان برنامه ریزی کرد

-apps-to-give-your-phone-extra-superpowers

اگر دوست دارید به قابلیت‌هایی بسیار فراتر حالت عادی گوشی خود دسترسی پیدا کنید و کارهایی را با آن انجام دهید که بسیار فراتر از کاربرد یک کاربر عادی است این لیست برای شماست؛ پنج تا از ابزارهای بسیار کاربردی اندروید و یا iOS که تجربه‌ی گوشی موبایل را به چیزی بسیار بهتر تبدیل می‌کند.

Tasker

این اپلیکیشن احتمالا بهترین و محبوب‌ترین اَپ اتوماسیون (تنظیم خودکار) برای سیستم عامل اندروید است. (پولی است و باید از سایت‌های ایرانی استفاده کنید.) این اَپ به شما اجازه تغییر در تقریباً همه چیز را می‌دهد؛ هشدارها، نوتیفیکیشن‌ها، دیالوگ باکس‌ها ، تنظیمات گوشی و ورودی و خیلی چیزهای دیگر. قطعاً با این همه امکانات برای یک کاربر تازه کار هم اَپی عالی است اما اگر وقت بگذارید و فوت و فن آن را یادبگیرید، قطعاً در آینده کلی در زمان صرفه جویی می‌کنید.

taskerکارکرد اصلی این اَپ به این شکل است که به شما امکان میدهد ورودی‌ها، (اتفاقات، سنسورها) را به خروجی‌ها (هشدار، نوتیفیکیشن و تغییر تنظیمات) متصل کنید. این اپلیکیشن دسترسی تغییرات و تنظیم اتوماسیون برای تقریباً تمام بخش‌های اندروید را می‌دهد و با یک جامعه‌ی توسعه‌دهنده و کاربر پشت صحنه که با اشتیاق آماده کمک هستند، سرویسی فوق‌العاده است.

دقیقاً چه کار می‌کند؟ برای اینکه دقیقاً متوجه شوید Tasker چه می‌کند، می‌توان از این مثال‌ها استفاده کرد؛ مثلا، 1) می‌توان گفت که هر وقت وارد محوطه‌ی خاصی شدید، گوشی را به حالت سایلنت ببرد 2) و یا در یک زمان مشخص یک اَپ مشخص را باز کند 3) یا یکسری اَپ‌ها را پسورد محافظت کند. 4) یا در یک بازه ی زمانی مشخص والپیپر گوشی را عوض کند و خیلی کارهای دیگر..

اپلیکیشن از بسیاری جهت یک پکیج کامل است، مثلاً چیزی که برایش یک اَپ جداگانه لازم است، یعنی مسائل امنیتی را هم در خود دارد؛ مثلاً اگر پسورد اشتباهی وارد شد با استفاده از دوربین جلو تصویری از فرد بگیرد و یا یک قابلیت جالب که به شما اجازه می‌دهد صدای زنگ خود را بر اساس فردی که تماس می‌گیرد تغییر دهید. لیست قابلیت‌هی Tasker بسیار طولانی تر از اینست که در این مطلب جا شود اما پیشنهاد می‌کنیم این صفحه را برای اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.

Workflow

(iOS) این اَپ به شما اجازه می‌دهد روابطی را تعیین کنید تا یک سری اپلیکیشن با یکدیگر صحبت کنند. بله، صجبت کنند! در سیستم عامل‌ها چیزی وجود دارد به نام رابط کاربری برنامه‌نویسی (API – صفحه‌ی ویکیپدیای فارسی و انگلیسی) که بین سیستم عامل و یک اپلیکیشن/ها مشخص رابطه ایجاد می‌کنند. این اَپ شبیه به لیستی بلند از همین روابط کاربری برنامه‌نویسی است. در یک سرِ کاری که این اَپ انجام می‌دهد، “ورودی” وجود دارد؛ به معنای اتفاقی که می‌افتد و در سر دیگر “خروجی” که اتفاقی است که در نتیجه‌ی آن می‌افتد. چیزی که در بعضی موارد بی شباهت به اَپ اتوماسیون تسکر نیست.

workflowدقیقاً چه کار می‌کند؟ دوباره، مثال شاید بهترین روش برای توضیح کاری که این اَپ می‌کند باشد. برای مثال، می‌توان مشخص کرد که این اَپ، صفحه‌ی مربوط به آهنگ در حال پخش در یوتیوب را در اسپاتیفای باز کند و یا با یک سری تصویر را حذف کند.

برنامه به خوبی طراحی شده و از ظاهر کاربری‌ی بسیار مناسب بهره برده و همینطور کل کارها توسط سیستم درگ و دراپ (کشیدن و انداختن) انجام می‌شوند. این صفحه گالری غیررسمی تمام کارهایی است که می‌توان  با این اَپلیکیشن انجام داد.

IFTTT/Do

این اپلیکیشن (If This Then That – اگر این سپس آن) ساده‌ترین و در دسترس‌ترین اَپ این لیست است. بر خلاف Tasker که با وجود لیست بی‌نهایت قابلیت‌هایش نیاز به مدتی زمان دارد تا به روش کار آن عادت کنید، این اَپ به سادگی و آسانی برای شما همان کارها را انجام می‌دهد.

با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانید به راحتی تمامی حساب‌های کاربری خود در سرویس‌ها و شبکه‌های اجتماعی گوناگون را کنترل کرده و همانطور که از نام این اپلیکیشن پیدا است، انجام بسیاری از امور مختلف که برخی از آن‌ها زمان‌بر نیز هستند را به آن واگذار نماییدیکی از ویژگی‌های جالب و کاربردی IFTTT قابلیت کار‌کردن با سرویس‌هایی نظیر Drive گوگل و Evernote است. نحوه‌ی کار‌کردن با این نرم‌افزار نیز بسیار ساده است. کافی است سرویس مورد نظر را انتخاب و پس از تعیین یک سناریو تمام کار را به IFTTT واگذار کنید.

iftttIFTTTتوانایی بسیار زیادی در یکپارچه‌شدن با شبکه‌های اجتماعی گوناگون دارد. مضاف بر این، به طور کامل با سرویس محبوب Evernote یکپارچه شده و از قابلیت جستجوی این سرویس به خوبی بهره می‌برد. همچنین می‌توانید تمام مکان‌هایی را که در آن‌ها حضور داشته‌اید یا مقالاتی را که مورد پسندتان بوده است را به صورت یکجا در اختیار داشته باشید. این‌ها مواردی هستند که نرم‌افزارهایی همچون Foursquare و Pocket نیز قادر به انجامشان هستند؛ اما ویژگی‌هایی که IFTTT ارائه می‌کند، بسیار فراتر است. به عنوان مثال قابلیت جستجوی این اپلیکیشن بسیار بهینه بوده و امکان جستجوی دقیق را برای کاربر فراهم می‌کند. همچنین، می‌توانید تمامی مطالب مورد علاقه‌ی خود را برچسب (Tag) گذاری نمایید. می‌توانید تمامی اطلاعات مورد علاقه خود به همراه برچسب‌های مرتبط را به صورت Metadata در یک فایل جدید در دفترچه یادداشت Evernote ذخیره کنید.این موضوع باعث می‌شود آدرس مکان‌هایی را که شاید چندین سال پیش آن‌جا بوده‌اید را همواره در دسترس داشته باشید.

یک مثال دیگر از عملکرد این اپلیکیشن می‌تواند این باشد که هر زمانی که یک عکس جدید گرفتید، به طور خودکار در حساب Drive شما آپلود شده و همچنین در شبکه‌های اجتماعی گوناگون نظیر فیسبوک به اشتراک گذاشته شود. یا برای مثال، می‌توان با استفاده از SMS  بر روی فیسبوک پست گذاشت. در اندورید و iOS، باتری گوشی، تنظیمات، اَپ عکاسی و سیمکارت گوشی (برای فرستادن SMS) پشتیبانی می‌شوند و می‌توان به طرق گوناگون موارد مختلف را در میان این ها به مهم متصل کرد.

Automate

همانند دیگر اَپ‌های لیست، این اَپ‌ هم یک اَپ تنظیم ارتباط میان دیگر اَپهاست؛ از چیزهایی مثل تغییر تنظیمات گوشی تا فرستادن خودکار پیامک و ایمیل. ظاهر و طراحی کاربری اپلیکیشن نسبتاً (و شاید به مراتب بیشتر از باقی) مناسب کاربران است و از نظر طراحی از اَپی مثل Tasker جلوتر است. این طراحی مخصوصاً وجود دارد تا یک دید دقیق (و البته تقریبا درست؛ یعنی به شکل فلوچارت‌ها) درباره ی نحوه اینکه هر اَپ چگونه با دیگری در ارتباط است بدهد. چیزی که البته باعث می‌شود کار با ان کمی دشوارتر (در اول) و سپس بسیار کارآمد باشد.

automateصدها اتفاق و عمل و چرخه و شرایط مختلف در این اَپ پشتیبانی می‌شوند و امکان اتصال بهم را دارند. اگر تازه از اَپ استفاده کرده‌اید و هنوز کار را به درستی نیاموخته اید بهترین کار این استی که سری به این وبسایت، که مجموعه ایست از کارهایی از پیش تنظیم شده، بزنید و از نحوه‌ی کار آن سر در بیاورید.

Launch Center Pro

با یک طراحی کاربری زیبا و که استفاده از این اَپ را ساده می‌کند، اگر iOS دارید این اَپ یک پیشنهاد خیلی خوبی برای دسترسی سریعتر به چیزهای مختلف است. پیچیدگی و گستره‌ی امکانات این اَپ قابل مقایسه با Tasker نیست (البته ان یکی اندرویدی است.) و از Workflow هم قابلیت های کمتری دارد اما این دلیل نمیشود که اَپ بدی باشد؛ چراکه برای یک کاربر معمولی، اینکه بتواند سریعتر به یک سایت مخصوص، یک گفتگوی خاص در واتس اَپ، یا چیزهایی از این قبیل دسترسی پیدا کند بسیار مهمتر است.

launch cente

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : برترین اَپ‌های اتوماسیون اندروید و iOS : با این اَپ‌ها هر رخ‌دادی را می‌توان برنامه ریزی کرد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *