گوگل ، واژه ای عجیب و غریب برای کاربران دنیای اینترنت و تکنولوژی ، نامی که امروزه کمتر کسی آن را نمیشناسد. نامی پر از قدرت و شهرت ، امروزه گوگل را اغلب صاحبان تکنولوژی های بزرگ و حتی تاجران غول اطلاعاتی دنیا می دانند. غولی که جهت فعالیت های اقتصادی ، سیاسی و … را تعیین میکند. اگر شما در دنیای اینترنت به دنبال پیشرفت می گردید ، گوگل یک گزینه مناسب برای شمااست . امروزه گوگل یکی از بزرگترین ابزار برای شهرت در بین کاربران اینترنتی و در حقیقت مردم دنیاست .
چرا که اغلب مردم دنیا امروزه با اینترنت تمامی کار های خود را انجام می دهند و در ذهن بسیاری از مردم اینترنت با گوگل معنی می پذیرد. شاید مقداری مبالغه کردم ، اما نه مبالغه نیست امروزه اغلب افراد برای یافتن کالای مورد نظرشان ، اطلاعات علمی مورد نظرشان ، راهنمای خرید ، یافتن مکان و هزاران عمل خود ابتدا وارد سایت گوگل شده و از وی درخواست می کنند بهترین راه را در بین سایت های دنیا برایش بگردد.
در این موقعیت است که گوگل شروع به کار می شود و تمامی سایت های دنیا را برای منظور فوق می گردد و بهترین گزینه برای کاربر اینترنت معرفی می نماید. موتور جستجوی گوگل یکی از قدرتمند ترین ابزار های جستجوی اینترنتی می باشد و به عنوان یکی از پرطرفدارترین های دنیا به شما می رود.
اما گوگل از کجا آمد و چطور شد گوگل !
کمپانی قدرتمند گوگل در سال 1998 توسط دو دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد بصورت ی شرکت خصوصی راه اندازی شد . این دانشجو لری پیج و سرگئی برین بودند ، هیئت مدیره این شرکت با " شعار سازماندهی کردن اطلاعات دنیا و دسترسپذیر کردن آنها برای عموم" فعالیت خود را در موتور جستجوی گوگل آغاز کردند.
گوگل از واژه گوگول که به معنی "یک عدد یک و صد صفر جلوی آن" است که نوعی شعار و در واقع مقصود کلی این مجموعه در این موتور عظیم جستجو است. بدین گونه که گوگل می خواهد سرویسها، اهداف و اطلاعرسانی و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد. گفتنی است این کمپانی قدرتمند بیش از یک میلیون سرور قدرتمند در دنیا دارد که به کمک آنها تمامی سایت های دنیا را مورد آنالیز قرار می دهد و بهترین نتایج را در گوگل به کاربران نشان می دهد.
اگر تعداد جستجوی انجام شده در موتور جستجوی گوگل را برای شما بگویم مطمئنا قدرت فوق العاده این موتور جستجوی پر سرعت شما را هیجان زده خواهد کرد ، روزانه بیش از یک میلیارد درخواست جستجو در گوگل مطرح می شود که خود نشان دهنده قدرت بزرگ این موتور جستجو است .
پس از پروژه موتور جستجوی گوگل ،این کمپانی ایده های دیگری را هم توانست بخوبی در بین کاربران اینترنتی جهان رواج کند : سرویس جیمیل ، سرویس گوگل پلاس ، سرویس پیکاسا ، سرویس گوگل کروم ، و از همه مهمتر سیستم عامل اندروید اشاره کرد. گوگل با گسترش فعالیت های خود در حوزه های مختلف توانست بسیار از نیاز های کاربران در حوزه تکنولوژی را یک تنه پاسخگو است.
گوگل در بین برند های مشهور دنیا دومین برند مشهور دنیا به حساب می آید ، برندی که کمتر کسی آنرا نمیشناسد.
تاریخچه گوگل
موتور جستجوی ابر قدرت دنیا یک پروژه تحقیقاتی بود که در ژانویه ۱۹۹۶ توسط لری پیج و سرگئی برین دو دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد در شهر کالیفرنیا امریکا در ذهن این دو نقش بست ، آنها نام پروژه خود را "BackRub" گذاشتند، چرا که موتور جستجوی آنها لینکهای پشتیبانی سایتها را مورد آنالیز قرار می داد و بر مبنای میزان اهمیت ، آنها را در نتایج جستجو در صفحات مختلف قرار می داد (که بعداً رتبه صفحه یا همان پیج رنک نامیده شد).
موتور جستجوگر این دو دانشجو در آغاز روی یک ساب دومین دانشگاه استنفورد با آدرس google.stanford.edu قرار گرفت. اما تلاش این دو باعث شد در ۱۵ سپتامبر سال ۱۹۹۷ دامنه google.com ثبت شود و پروژه گوگل استارت بخورد ، در سپتامبر ۱۹۹۸ در واقع اولین دفتر کار گوگل راهاندازی شد و این شرکت رسماً در دایره ثبت شرکت های ایالات متحده امریکا به ثبت ریسد.
در واقع اولین دفتر کار گوگل در گاراژ خانهٔ سوزان وژکیکی در منلو پارک، کالیفرنیا قرار داشت ، شایان نذکر است که بسیاری از دانشمندان امریکایی راه بزرگ خود را از همین کاراژ های ایالات متحده امریکاآغاز نمودند.
گوگل در سال 2011 پا را فرا تر گذاشت و در یک کنفرانس خبری اعلام کرد با خرید کمپانی موتورولا وارد دنیای تکنولوژی گوشی های هوشمند شده است. گوگل با پرداخت 12 میلیارد دلار کلیه سهام این شرکت را خریداری نمود .
گوگل در موتورولا مسیری متفاوت را در پیش گرفت و با گسترش سیستم عامل اندروید با موتورولا توانست در این حوزه هم موفقیت هایی را صاحب گردد ، ارائه چندین نسخه نکسوس ها که با همکاری موتورولا ارائه شد نمونه ای از این فعالیت های گوگل در حوزه گوشی های هوشمند بود.
گوگل امروزه بی از 100 شرکت بزرگ و کوچک دنیا را خریداری کرده است در تصویر زیر تعدادی از شرکت های زیر مجموعه گوگل برای شما عزیزان ارائه شده است.
نظر شما در مورد این موجود ناشناخته اینترنتی چیست؟ منتظر مقالاتی دیگر از گوگل باشید.
نظرات در مورد : گوگل