نحوه حذف حساب کاربری در جیمیل (Gmail account)

حذف حساب کاربری در جیمیل

اگر تصمیم گرفته اید که حساب کاربری Gmail خود را حذف کنید، ما تمام اطلاعاتی را که لازم دارید در این بخش در اختیار شما قرار داده ایم. این که آیا شما به طور کامل نمی خواهید به ایمیل خود دسترسی پیدا کنید یا تنها نمی خواهید دیگر حساب کاربری ایمیل داشته باشید، به راحتی می توانید حساب کاربری Gmail خود را حذف کنید. شکا می توانید این کار را بدون اینکه وارد حساب کاربری خود در جیمیل شوید، انجام بدهید.

گوگل یادآور می شود که حذف حساب کاربری Gmail شما تمام ایمیل ها و تنظیمات اعمالی ایمیل شما را حذف می کند، اگرچه ممکن است همه ایمیل های شما به سرعت حذف نشوند ولی این اتفاق با گذشت مدت زمان کوتاهی رخ می دهد. با این حال، اگر بعدا تصمیم بگیرید که می خواهید حساب Gmail خود را دوباره باز کنید، این گزینه نیز در امکانات جیمیل گنجانده شده است. همچنین با انجام این کار دیگر لازم نیست که نگران باشید کسی با آدرس جیمیل شما وارد می شود و فعالیت های مختلفی را انجام می دهد، زیرا حساب کاربری شما در صورت طی کردن این پروسه به طور کامل حذف می گردد.

ممکن است قبل از حذف حساب کاربری خود بخواهید اطلاعات جیمیل خود را دانلود کنید، زیرا این اطلاعات به طور کامل حذف خواهند شد. در این بخش نحوه بارگیری داده های Gmail و ذخیره آن ها را در کامپیوتر را نیز برایتان شرح داده ایم.

حذف حساب کاربری Gmail شما بسته به دستگاه مورد استفاده تان متفاوت می باشد. ما در این بخش دستورالعمل حذف حساب کاربری جیمیل از طریق رایانه، دستگاه اندرویدی و دستگاه iOS را برایتان شرح داده ایم.

حذف حساب کاربری در جیمیل با استفاده از کامپیوتر

  • مرحله اول: به صفحه ی مدیریت حساب Google بروید.

می توانید با استفاده از این پیوند یا با باز کردن خود جیمیل، کلیک کردن بر روی grid در کنار آیکون کاربری خود و کلیک بر روی گزینه ی Account از منوی pop-up وارد شوید.

حذف حساب کاربری در جیمیل

  • مرحله دو: گزینه ی «Data & personalization» را از طریق پنل navigation انتخاب کنید. (این گزینه ممکن است در سمت چپ یا بالای پنجره ظاهر گردد)

حذف حساب کاربری در جیمیل

  • مرحله سوم: در یک پنجره ی جدید، بخشی را با عنوان “Download, delete, or make a plan for your data” پیدا کرده و انتخاب کنید و سپس گزینه ی “Delete a service or your account.” را انتخاب کنید.

حذف حساب کاربری در جیمیل

  • مرحله چهارم: در صفحه ی جدید، بخش “Delete a Google service” را پیدا کنید و گزینه ی “Delete a service” را انتخاب نماید.

در اینجا شما باید به دلایل امنیتی وارد حساب Google خود شوید. در ادامه وارد حساب کاربری Google خود که تحت کنترل حساب Gmail شما قرار دارد، وارد شوید.

بیشتر بخوانید  چگونه جیمیل بسازیم؟

حذف حساب کاربری در جیمیل

  • مرحله پنجم: در صفحه ی جدید، حساب جیمیلی را که می خواهید حذف کنید، پیدا کنید و گزینه ی «Delete» را انتخاب کنید، سپس دستورالعمل های روی صفحه را برای نهایی کردن حذف حساب کاربری دنبال کنید.

حذف حساب کاربری در جیمیل با استفاده از سیستم عامل اندروید

حذف حساب کاربری در جیمیل

  • مرحله اول: تنظیمات را در دستگاه اندرویدی خود باز کنید.
  • مرحله دو: برای پیدا کردن بخش تنظیمات Google به قسمت های پایینی بروید.
  • مرحله سوم: در تنظیمات گوگل، “Google Account” را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید
  • مرحله چهارم: تب “Data & Personalization” را از منوی بالا پیدا کنید و آن را انتخاب کنید
  • مرحله پنج: قسمتی تحت عنوان “Download, delete, or make a plan for your data” را پیدا کرده و انتخاب کنید و سپس گزینه ی “Delete a service or your account” را انتخاب نمایید.

حذف حساب کاربری در جیمیل

  • مرحله ششم: در صفحه ی جدید، گزینه ی “Delete a Google Service” را انتخاب کنید.

در اینجا، ممکن است Google از شما بخواهد مجددا به حساب کاربری خود وارد شوید.

حذف حساب کاربری در جیمیل

گام هفتم: «Gmail» را پیدا کرده و بر روی آیکون Trash کلیک کنید، سپس سپس تمامی دستورالعمل های باقیمانده از Google را دنبال کنید.

حذف حساب کاربری در جیمیل با استفاده از سیستم عامل iOS

از آنجایی که سیستم عامل iOS تنظیمات Google را در منوی سیستم عامل خود ندارد، شما باید اپلیکیشن Gmail را در دستگاه خود نصب کنید تا به منظور حذف حساب Gmail خود اقدام نمایید. یا، شما می توانید با استفاده از دستورالعمل های کامپیوتری که در بالا ذکر شد، در مرورگر وب خود ادامه دهید.

  • مرحله اول: اپلیکیشن Gmail را باز کرده و سپس منو را باز کنید.
  • مرحله دو: از داخل منو، مسیر Settings > Your account> Manage your Google Account را انتخاب نمایید.
  • مرحله سوم: از طریق پنل ناوبری گزینه ی “Data & personalization” را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید.
  • مرحله چهارم: در یک صفحه جدید، بخش لیبل دار “Download، delete، or make a plan for your data “را پیدا کرده و گزینه ی” Delete a service or your account “را انتخاب نمایید.
  • مرحله پنج: در صفحه زیر گزینه ی “Delete a service” را انتخاب کنید.

همچنین با استفاده از سایر فرآیندها، Google ممکن است از شما بخواهد که دوباره به منظور تایید حساب کاربری خود رمز عبورتان را دوباره وارد نمایید.

  • مرحله ششم: در صفحه ی بعدی، Gmail را پیدا کرده و گزینه ی “Delete” را انتخاب کنید، سپس دستورالعمل های ارائه شده توسط Google را دنبال نمایید.

 

بیشتر بخوانید

 

در ادامه با زوم تک همراه باشید …

 

منبع: techradar

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : نحوه حذف حساب کاربری در جیمیل (Gmail account)

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *