نرم افزار crm مایکروسافت، بهترین نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری

crm

رپورتاژ آگهی : نکته اصلی در انتخاب هر نرم افزار شناخت CSF های آن (فاکتورهای کلیدی موفقیت) و حوزه کاربرد آن است، تا بتوان بر اساس این دو پارامتر بهترین انتخاب را انجام داد.

در این مقاله اختصاصاً به نرم افزار CRM و حوزه کاربرد آن که واحد فروش سازمان ها است می پردازیم. توجه به این نکته لازم است که نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری در سازمان یک ERP نیست، ولی بایستی بتواند با سایر نرم افزارهای ارتباطات را از روشهای استاندارد برقرار کرده و داد و ستد داده داشته باشد.

اگر در پایان نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نرم افزارهای CRM داشتید، به این لینک مراجعه کنید: https://www.ever247.net/Home/CRM

بخش اول: فاکتورهای کلیدی در استقرار نرم افزار CRM

  • سهولت یادگیری:

همانطور که همه مدیران و مالکان کسب و کار و همینطور سازمانها تا کنون در مورد نرم افزارهای متنوع تجربه کرده‌اند، یکی از مهمترین مزایای یک نرم افزار سهولت یادگیری آن است. باید توجه داشت که سهولت یادگیری لزوماً به معنی طراحی واسط زیبا برای نرم افزار نیست و بسیاری از سیستم ها با واسط کاربری زیبا وجود دارد که کار کردن با آنها به هیچ عنوان ساده نیست. از آنجا که مایکروسافت مدتها در ارتباط با کاربران مختلف با فرهنگها و دانش های مختلف با هر سطحی در دنیا حضور داشته است، پس می توان بی شک به کاربردی بودن واسط های کاربری آن اعتماد داشت. علاوه بر آن کاربران، خصوصا در ایران، با محیط محصولات و منطق کاری آن با توجه به پرکاربرد بودن آفیس و ویندوز و… کاملا آشنا بوده و آن را بیگانه نمی دانند.

 

 

  • سهولت یادآوری:

یکی از مهمترین آیتم ها جهت موفقیت استقرار نرم افزار در سازمان، عدم نیاز به آموزش مجدد نرم افزار پس از کاربری اولیه آن است به گونه ای که اگر کاربری به هر دلیلی مدتی از آن دور بود برای استفاده مجدد از نرم افزار نیاز به آموزش مجدد نداشته باشد و محیط نرم افزار به گونه ای طراحی شده باشد که یک نظم منطقی و ساختار یافته بر اساس شناخت کامل از طرز فکر و توقعات کاربر را ارائه دهد. شاید شما نیز تجربه خیلی از این ناکامیها را داشته باشید، به عنوان نمونه در خیلی از نرم افزارها، قرار گرفتن نادرست یک زیر منو در یک دسته همواره باعث سردرگمی شما برای کار با آن می شود و مدتها منجر به اتلاف وقت کاربر خواهد شد.

 

  • قابلیت گسترش نرم افزار بر اساس رشد و گسترش سازمان:

 

انتخاب برخی نرم افزارهای کلیدی در سازمان باید به گونه ای باشد که با تغییر در ساختار و یا نیازمندیهای سازمان، نیازمند جایگزین کردن نرم افزار نباشیم. اگر از دید مدیریتی بخواهیم به آن بنگریم، مشابه تجربه قدیمی همه کودکان است که پدر و مادر اندکی لباس را بزرگتر انتخاب می کردند تا بتدریج با رشد کودک نیاز به تغییر سریع در آن نباشد. شبیه این طرز فکر نیز باید در خرید نرم افزار حاکم شود و از نرم افزاری استفاده کنیم که با هر تغییری نیاز به جایگزینی اجباری نباشد، کما اینکه در بسیاری از مشتریانی که به ما مراجعه داشته اند، این مشکل برایشان بسیار آزار دهنده بوده است.

 

  • اطمینان از صحت عملکرد نرم افزار در هر شرایطی:

زمانیکه در مورد نرم افزار صحبت و بررسی می کنیم، ادعای فروشنده نمی تواند سنگ محک مناسبی باشد و باید دقت داشته باشیم که با قدیمی شدن نرم افزار در طول استفاده، افزایش کاربرها و افزایش داده ها، نرم افزار باز هم کارآیی خود را حفظ خواهد کرد یا به تدریج دچار مشکل می شود. در برخی تجربیات اوضاع به شدت نامساعدتر خواهد بود، زمانیکه حتی برخی از گزینه ها در صورت بروز رخداد خاصی به درستی کار نخواهند کرد که این مورد آخر منجر به وخامت اوضاع شده به گونه‌ای که اعتماد کارکنان را از این نرم افزار کلیدی، حساس و کاربردی در ابتدای امر سلب خواهد کرد.

 

  • وجود نیروی متخصص کافی و اجتناب از وابستگی به یک پیمانکار مشخص تا حد امکان:

یکی از نگرانیهای اصلی خریداران نرم افزارها، فارغ از خود نرم افزار و عملکرد آن و… پشتیبانی و دریافت خدمات ارزش افزوده بر روی نرم افزار است. به صورتیکه بتوانند در صورت تمایل به تغییر پیمانکار، بدون کمترین حاشیه اقدام به جایگزین کردن پیمانکار خود کرده و یا حتی با جذب مشاور و نیروی داخلی اقدام به توسعه محصول بر اساس نیازهای خود نماید.

 

  • ارائه حوزه عمل و اختیارات متناسب با هر جایگاه شغلی:

بر اساس روال گسترش سازمان، با تغییر در روند فروش یا نوع محصول یا تغییر در چارت سازمانی که در سازمانهای خصوصی امری عادی به حساب می آید، باید به گونه ای طرح ریزی و انتخاب نرم افزار CRM انجام شود که در قالب مزیت رقابتی به چابکی سازمان کمک کند و خود عامل لختی در سازمان نباشد.

 

  • اطمینان از به روز رسانی مستمر و همراهی تولید کننده با پیشرفتها و تجارب موفق دنیا

یکی از فاکتورهای آزاردهنده برای مشتریان، عدم اطمینان به بلند مدت بودن همکاری و ارائه خدمات از شرکت پشتیبان گیرنده است. با توجه به اهمیت CRM  و سرمایه گذاری (زمانی و مالی) بالایی که شرکت برای جاری کردن این نرم افزار در بین کارکنان خود انجام می دهد، لذا نمی توان به سادگی به جایگزینی آن حتی فکر کرد. لذا دریافت خدمات مستمر و ارائه نسخه های جدید برای استفاده از امکانات جدید برای سازمان در بلند مدت بسیار حیاتی است.

 

  • امکان ارتباط با سایر نرم افزارهای موجود در سازمان:

با توجه به تنوع نرم افزارهای مورد استفاده در سازمان و در نظر گرفتن CRM به عنوان قلب تپنده در مرکز این هم افزایی، وجود ارتباط بین این سیستم ها و امکان داد و ستد داده های ضروری، حداقل از طریق وب سرویس یکی از گزینه هایی است که در زمان خرید هیچ نرم افزاری نباید از آن چشم پوشی کرد و برای رسیدن به سازمانی مکانیزه و فرآیند محور استفاده از این دیدگاه اجتناب ناپذیر است.

 

  • اطمینان از عملکرد صحیح نرم افزار برای داده های بزرگ (Big Data):

گرچه در ابتدا سازمان ممکن است چندان بزرگ به نظر نرسد ولی باید در نظر داشت در گذر زمان انباشتگی و افزایش حجم داده ها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. پس باید نه تنها با توجه به نیازها و حجم داده های فعلی نرم افزار خود را انتخاب کنیم بلکه باید نیم نگاهی به آینده داشت و اطمینان حاصل کنیم با رشد سازمان و افزایش داده ها نرم افزار دچار کندی، اختلال و کاهش کارآیی نخواهد شد.

 

 

 

 

  • در دسترس بودن منابع و فیلم های آموزشی کافی:

خلا در آموزش و عدم تسلط به نرم افزار یکی از علل متداول برای کاربران نرم افزارهای مختلف است. استفاده از نرم افزارهای متداولی که در سطح دنیا در حال استفاده هستند، علاوه بر اینکه دسترسی راحت و آسان برای شما به منابع مختلف را فراهم می کند، به شما آموزش می دهد چگونه از طرز فکر روز دنیا بهره مند شویم و پروسه های فروش به کدامین سمت و سو در حال حرکت و جهتگ یری است.

 

 

بخش دوم حوزه کاربرد نرم افزار CRM  است:

 

 اورست

 

در این بخش بیشتر تمرکز بر روی حوزه عملکرد نرم افزارهای CRM خواهیم داشت. جامعه هدف سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان فروشندگان و افرادی هستند که ممکن است اطلاع چندانی از طرز کار نرم افزارهای سازمانی نداشته باشند. کار اصلی یک فروشنده تمرکز بر پروسه فروش و مشتریان خود است، از این شخص به هیچ عنوان نباید توقع داشت زمان زیادی صرف آموزش و کارکردن با نرم افزار تخصیص دهد، لذا باید نرم افزاری را انتخاب کرد که به سادگی فروشندگان بتوانند با آن کار کرده و در صورت عدم تسلط به سیستم های نرم افزاری نقصانی برای کار آنها ایجاد نشود. به عبارت ساده تر نگاه ما به نرم افزار CRM باید به گونه ای باشد، که نرم افزاری را در سازمان مستقر کنیم که:”ما برای وصل کردن آمدیم، نی برای فصل کردن آمدیم”، پس باید بتواند به عنوان ابزار دست فروشندگان ما و عامل تصمیم گیری دقیق مدیران ما باشد. لذا انتخاب نرم افزار بر اساس کاربرد و تجربه های کاربردی موفق در حوزه فروش نیز بسیار پر اهمیت است.

 

 

 

 جمع بندی:

تمام موارد ذکر شده، در انتخاب نرم افزار CRM شما اهمیّت دارند و پیشنهاد می‌کنیم که قبل از بررسی تمام موارد، هیچ سی آر امی را انتخاب نکنید.

 

البته لازم به ذکر است که تجربه چند ساله ما در حوزه نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری، صحبت با افراد و سازمان های مختلف و بررسی سی آر ام های مختلف، باعث شده است که خود ما به سراغ نرم افزار CRM مایکروسافت برویم. نرم‌افزاری که از نظر ما می‌بایست یکی از گزینه‌های اصلی شما هنگام انتخاب باشد.

اگر در زمینه این نرم افزار سی آر ام و مزایای آن سوالی دارید، پیشنهاد می‌کنم به سایت اورست مراجعه کنید و با متخصصان آن در این زمینه مشورت کنید. همچین اگر نیاز به درک بیشتری از بحث نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری دارید می توانید از وبلاگ اورست  بازدید نمایید و از مقالات استفاده نمایید.

 

پایان رپورتاژ آگهی /

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : نرم افزار crm مایکروسافت، بهترین نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *