وکیل کیفری

وکیل کیفری

وکیل کیفری ، وکیلی است که تخصص اصلی او در پیگیری پرونده‌های کیفری می‌باشد. این وکیل بطور مداوم تغییرات به وجود آمده در تمام قوانین جزایی را رصد می‌کند و دانش خود را بروز نگه می‌دارد. وکلای کیفری در راستای ارائه شکایت کیفری یا دفاع از فرد، دارای تجربه بالایی هستند.

 دعاوی مختلف کیفری

وکیل کیفری

وقتی سخن از وکیل کیفری در تهران  به میان می‌آید، لازم است توضیحاتی در رابطه با دعاوی کیفری نیز ارائه شود.  دعاوی کیفری به دعاوی گفته می‌شوند که مرتبط با جرایم تعریف شده در قانون هستند. در قانون برای جرم‌های تعریف شده، مجازاتی نیز در نظر گرفته شده است.

دعاوی کیفری دارای سه دسته بندی کلی جرایم علیه اموال، جرایم علیه اشخاص و جرایم علیه امنیت هستند. با توجه به گسترش روابط مالی میان افراد جامعه، جرایم علیه اموال بسیار شایع شده‌اند. جرایمی همچون کلاهبرداری، سرقت، خیانت در امانت و… بسیار رواج پیدا کرده‌اند. دعاوی کیفری، مرحله تحقیقات مقدماتی را در دادسرا طی می‌کنند. پس از آن، دادگاه کیفری به دعوا رسیدگی و نهایتا رای صادر خواهد کرد. نکته‌ای که در رابطه با دادگاه‌های کیفری وجود دارد این است که به جرایم پر اهمیت مانند قتل، در دادگاه کیفری یک رسیدگی می‌شود. برخی جرایم دیگر در دادگاه کیفری دو مورد رسیدگی قرار می‌گیرند.

در پرونده‌های کیفری به دلیل حساسیت بالای آن‌ها، معمولا هر دو طرف دعوا، یک وکیل کیفری تهران  برای خود انتخاب می‌نمایند. وکلای کیفری با مطالعه دقیق پرونده و بررسی ابعاد مختلف آن، عنوان درست مجرمانه را تشخیص و متناسب با آن اقدام به دفاع می‌کنند. گام اول در آغاز یک پرونده کیفری، ارائه شکوائیه است. وکیل کیفری خوب، با در نظر گرفتن تمام نکات و موارد و با تجربه‌ای که دارد، بهترین شکوائیه را تنظیم خواهد کرد.

تاثیر کمک گرفتن از وکیل کیفری در روند مثبت پرونده

 

درگیری در یک پرونده کیفری، تنش و استرس‌های فراوانی به همراه دارد. اما اگر در این دوران یک وکیل کیفری با تجربه همراه شما باشد باعث دلگرمی و آرامش خاطر شما خواهد بود. وکیل کیفری در کنار تجربه و دانشی که دارد، از فن بیان قوی نیز برای پیروزی در پرونده استفاده می‌کند و پرونده را به سمت رسیدن به نتیجه مطلوب سوق می‌دهد.

در رابطه با تعداد وکلای کیفری که می‌توان در پرونده‌های کیفری به دادگاه معرفی کرد باید گفت؛ در بیشتر پرونده‌های کیفری امکان معرفی دو وکیل وجود دارد. اما در برخی از جرایم حساس مانند اعدام و… به دلیل حساسیت ویژه این جرایم و مجازات سنگین در نظر گرفته شده برای آن‌ها، امکان انتخاب و معرفی حداکثر سه وکیل وجود دارد. از این جرایم در ماده ۳۸۵ قانون آیین دادرسی کیفری نام برده شده است.

برخی از جرایم دارای درجه‌ای از اهمیت هستند که اگر فرد، توانایی مالی برای اخذ وکیل کیفری نداشته باشد یا وکیلی به دادگاه معرفی ننماید، دادگاه از بین وکلای کیفری، وکیلی را به عنوان وکیل تسخیری برای فرد در نظر خواهد گرفت.

انتخاب وکلای کیفری با تجربه

وکیل کیفری

در پایان ذکر این نکته ضروری است که در صورت انتخاب وکیل کیفری با تجربه و کارآزموده، پرونده مسیر تخصصی خود را تا رسیدن به عدالت طی خواهد کرد و مطلوب‌ترین نتیجه ممکن برای موکل حاصل خواهد شد.

گروه وکلای پارسا، گروهی با تجربه و کارآزموده است. می‌توانید از بین چندین وکیل کیفری متبحر و متعهدی که در این گروه فعالیت دارند، وکیل کیفری را به دادگاه جهت پیگیری پرونده معرفی کنید تا ضرر غیر قابل جبرانی را متحمل نشوید.

اگر در یک پرونده کیفری در موقعیت متهم یا مجرم هستید، با سپردن پرونده به وکیل کیفری این گروه، شاهد سعی وکیل مورد نظر بر تبرئه نمودن شما یا اخذ نهایت تخفیف و کمترین مجازات  ممکن برایتان خواهید بود. در مقابل اگر در جایگاه شاکی باشید، اطمینان داشته باشید که وکیل کیفری این گروه، حق شما را خواهد ستاند و از دادگاه، تقاضای اجرای مجازات قانونی نسبت به مجرم را خواهد داشت.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : وکیل کیفری

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *