انشاء در مورد ماه رمضان و روزه داری : ماه رمضان یکی از ماه های پربرکت در سال است که خداوند در این ماه بر انسان ها واجب کرده است تا روزه بگیرند و از فواید بیشمار آن بهره مند شوند. احادیث زیادی در خصوص این ماه مبارک از معصومین نقل شده است و طبق برخی از آنها عبادتی که در ماه رمضان انجام شود نسبت به ماه های دیگر هفتصد برابر ثواب بیشتری خواهد داشت.
انشا در مورد ماه مبارک رمضان
نوشتن انشا گاهی برای برخی از دانش آموزان بسیار کار دشواری به نظر می آید ولی زمانی که موضوع انشاء ماه رمضان و روزه داری باشد از دشواری نوشتن آن کم می شود و می توانیم از افراد دیگری مثل پدر و مادرهایمان یا امام جماعت مسجد محله کمک بگیریم. بسیاری از نوجوان ها وقتی به سن تکلیف می رسند و زمان گرفتن روزه می شود برای سال اول نسبت به سال های بعدی بسیار مشتاق تر هستند.
البته در ماه رمضان بچه ها همراه با والدین خود برای خوردن سحری پیش از اذان صبح بیدار می شوند و سفره هایشان را پهن می کنند و همگی در کنار سفره می نشینند که واقعا حس و حال بسیار عجیبی دارد و غذا می خورند و پس از اذان و خواندن نماز صبح باید تا اذان مغرب روزه داری کنند. طبق احادیث در این فاصله حتی خواب روزه دارها نیز عبادت به شمار می رود و برای آنها در نامه اعمالشان ثواب نوشته میشود.
زمانی که به اذان مغرب نزدیک می شویم نوبت به پهن کردن سفره های افطار می رسد و مواردی چون آب جوش، خرما و… را اماده می کنند تا برای افطارشان از آنها استفاده کنند. البته زولبیا و بامیه از جمله خوشمزه ترین اقلامی است که ما در ماه رمضان در پشت ویترین شیرینی فروشی ها و قنادی می بینیم و طرفدارهای زیادی نیز دارد.
وقتی معلم مان از ما خواست که انشاء در مورد ماه رمضان و روزه داری بنویسیم اولین چیزی که به ذهنم رسید جمع آوری کردن اطلاعاتی در خصوص فواید روزه داری بود. روزه گرفتن علاوه بر اینکه سبب می شود تا به سلامت بدن خودمان کمک کنیم و در افزایش ایمنی بدن، تاثیرات مثبت در پوست ،سم زدایی بدن، کم کردن وزن و سلامت قلب نقش بسیار موثری دارد بلکه از لحاظ معنوی و روحی نیز فوایدی را برای روزه دار خواهد داشت. همانطور که بدن ما برای اینکه به فعالیت خودش به شکل صحیح ادامه بدهد بلکه معنویت روح نیز یکی از اصلی ترین نیازیهای برای انسان است.
انشا کوتاه در مورد ماه رمضان
ماه رمضان از ماه های است که به دلایل مختلفی از ماههای دیگر سال متفاوت شده و مسلمان ها در این ماه به روزه گرفتن می پردازند ولی به این معنی نیست که هر روزه ی مورد قبول باشد بلکه لازم است به شرایط خاصی باید دقت کرد.
روزه گرفتن در ماه رمضان به این معنی نیست که ما فقط از صبح تا غروب گرسنگی و تشنگی را تحمل کنیم بلکه باید به کردار و گفتار خودمان نیز دقت زیادی داشته باشیم. اگر توانستیم ماه رمضان را روزه بگیریم و شب های احیاء را پشت سر گذاشتیم و بعد از ماه رمضان احساس کردیم که بر زبان خودمان تسلط داریم و توانسته ایم خوش اخلاق تر از گذشته باشیم و کمتر به غیبت کردن و دروغ گفتن می پردازیم و کمک کردن به دیگران را بیشتر از گذشته در نظر داریم و صدقه می دهیم و … می توانیم متوجه شویم که حالا روزه هایمان جواب داده و مورد قبول واقع شده اند.
اما اگر ماه رمضان تمام شد و ما از این ماه هیچ بهره ی جز تشنگی و گرسنگی نداشته ایم و فقط حالت بدی پیدا کردیم که این حال قدرتمان را کم کرده و بعد روزه را مقصر دانسته ایم باید به نتیجه ی روزه گرفتمان دقت کنیم.
دانش اموزان زیادی هستند که در این ماه روزه می گیرند ولی قدرت درس خواندشان کمتر از قبل می شود و حتی برخی از دانش آموزان که بسیار سخت کوش هستند و کارهای سخت را انجام میدهند نیز می گویند که در این ماه نمی توانند مثل گذشته کار کنند و اینها همه نشان میدهد که برای روزه گرفتن باید از صمیم قلب تصمیم گرفت.
اگر انسان ها در ماه رمضان واقعا از روزه دارهای واقعی باشند و تقریبا نصف شبانه روز را به خودشان گرسنگی و تشنگی بدهد و به جای اینکه صبحانه، ناهار و شام میل کنند به وعده سحری و افطار اکتفا کنند و سحری شان متعادل و افطارشان یک غذای متعارف باشد قطعا این احساس را خواهند داشت که نیروی بدن شان زیادتر می شود و هم نیروی روحیه آنها نیز تقویت می شود و همه ی این موارد برای یک روزه دار عبادت است و چه پاداشی بیشتر از این که همه ی کارهای یک آدم روزه دار در نامه ی اعمالش به عنوان ثواب ثبت شود.
انشا ساده و کوتاه ماه مبارک رمضان
ماه رمضان ماه مهمانی خداست و در این ماه مسلمان ها روزه می گیرند. شاید در روزهای اول ماه رمضان تحمل کردن تشنگی و گرسنگی برایمان خیلی سخت باشد ولی کم کم با وجود اینکه فکر می کنیم پس از این ماه قطعا انسان بهتری خواهیم شد یک دلگرمی و امید واقعی برایمان خواهد بود.
یکی از لذت های که واقعا تجربه ی آن برای همه ی ما در ماه مبارک رمضان از یاد نمی رود لحظه ی افطار است که همه ی خانواده دور سفره جمع می شوند و به دعا خواندن مشغول می شوند و منتظر می مانند تا وقت اذان برسد و افطار کنند.
خیلی از دانش آموزان می گویند که افطار را دوست دارند ولی بیدار شدن در زمان سحری برایمان سخت و دشوار است و نمی توانند در موقع سحری غذا کافی بخورند ولی اگر وقت افطار تا موقع خواب در خوردنمان زیاده روی نکنیم می توانید سحر راحت تر بیدار شویم و حتی یک وعده ی غذایی کامل بخوریم تا در طول روز انرژی کافی داشته باشیم تا بتوانیم روزه بگیریم.
مادر من در روزه داری من نقش خیلی مهمی دارد چون تلاش می کند تا غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی درست کند تا من بتوانم برای سحر و افطار آنها را بخورم و توانایی کافی برای گرفتن روزه داشته باشم.
بیشتر بخوانید :
پورسینا پورسینا بین پورسینا ۳۱.۳۱/۴/۶درب قهوه ای کوچک سوخته