استفاده از وای ‌فای دایرکت در ویندوز 10 برای انتقال سریع اطلاعات

استفاده از وای ‌فای دایرکت در ویندوز 10 برای انتقال سریع اطلاعات

اشتراک داده های بی سیم طی چند سال گذشته پیشرفت های سریع داشته است. به لطف وای فای، بلوتوث و NFC، داده ها با کمی تلاش می توانند از یک دستگاه به وسیله دیگر منتقل شوند. ویندوز 10 از وای فای دایرکت، یک سیستم اتصال بی سیم برخوردار است که به شما این امکان را میدهد که دستگاه ها را به راحتی به یکدیگر متصل کنید. آیا میخواهید داده ها را از رایانه به لپ تاپ منتقل کنید؟ آیا نیاز به تنظیم چاپ بی سیم دارید؟ میخواهید تلفن خود را به رایانه وصل کنید؟ همه اینها به لطف وای فای دایرکت بسیار ساده است. در اینجا نحوه استفاده از وای فای دایرکت در ویندوز 10 و انتقال فایل ها به صورت بی سیم آورده شده. در ادامه همراه زوم تک بمانید تا با نحوه استفاده از وای ‌فای دایرکت در ویندوز 10 برای انتقال سریع اطلاعات آشنا شوید.

معرفی وای فای دایرکت برای ویندوز : انتقال داده های بی سیم

میتوانید وای فای دایرکت را به عنوان نوعی بلوتوث از طریف وای فای در نظر بگیرید. یعنی همان عملکرد کشف و ارسال بلوتوث را دارد، اما داده ها با استفاده از شبکه های بی سیم ارسال می شوند. همانطور که احتمالا حدس زده اید، وای فای دایرکت سرعت بیشتری برای انتقال پرونده ها ارائه میدهد.

بلوتوث از سال 1994 وجود داشته و اگرچه برای انتقال صوتی و اتصال دستگاه ها مفید است، اما برای انتقال فایل های بزرگتر ایده آل نیست. وای فای دایرکت این مشکل را برطرف کرده و به نظر میرسد که نقش بلوتوث را در سال های آینده کمرنگ میکند.

اما از طرفی، وای فای دایرکت هنوز به اندازه بلوتوث جهانی نیست! اما در صورت استفاده صحیح ، عملکردی بسیار مفید برای انتقال داده بین ویندوز 10 و سایر سخت افزارهای مناسب است.

معرفی وای فای دایرکت برای ویندوز : انتقال داده های بی سیم

بررسی کنید که آیا ویندوز 10 شما با وای فای دایرکت سازگار است یا خیر

استفاده از وای فای دایرکت برای ارسال داده ها، سریعتر و ساده تر از بلوتوث است. با اینحال اول باید بررسی کنید که دستگاه شما با وای فای دایرکت سازگار است یا خیر. میتوانید اینکار را با فشار دادن دکمه های WIN + R، وارد کردن CMD برای بازکردن Command Prompt انجام دهید و سپس وارد ipconfig / all شوید. اگر وای فای دایرکت در دسترس باشد، باید یک پیام با عنوان “Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter” مشاهده کنید. در مرحله بعد، باید انتقال داده ها از طریق وای فای دایرکت را شروع کنید.

بررسی کنید که آیا ویندوز 10 شما با وای فای دایرکت سازگار است یا خیر

نحوه انتقال فایل ها از اندروید به ویندوز با وای فای دایرکت

از آنجا که برای استفاده از وای فای دایرکت به برنامه شخص ثالث احتیاج دارید، انتخاب صحیح این برنامه مهم است. پیشنهاد ما به شما برای ویندوزهای 7 و 8، نرم افزار Feem می باشد. این برنامه استفاده از وای فای دایرکت را برای کاربران PC و لپ تاپ ویندوز 7 و 8 فراهم کرده است. استفاده از Feem برای انتقال داده ها از اندروید به PC یا لپ تاپ بسیار ساده است.

با دنبال کردن مسیر Settings > Network & Internet > Hotspot & tethering، موبایل را در وضعیت هات اسپات قرار دهید و سپس کامپیوتر خود را به این شبکه وصل کنید. Feem را در اندروید و ویندوز نیز راه اندازی کنید. توجه کنید که هر دو دستگاه توسط برنامه یک نام عجیب و یک رمزعبور گرفته اند. رمز عبور را یادداشت کنید چرا که به آن احتیاج خواهید داشت. با استفاده از وای فای دایرکت، پرونده ای را از اندروید به ویندوز ارسال کنید. دستگاه مقصد را انتخاب کرده و روی Send File ضربه بزنید. پرونده های مورد نظر را مرور کرده و سپس روی گزینه ارسال کلیک کنید.

بیشتر بخوانید  آموزش جلوگیری از آپدیت ویندوز 10

نحوه انتقال فایل ها از اندروید به ویندوز با وای فای دایرکت

انتقال فایل ها از اندروید به رایانه شخصی ویندوز با FTP

اگر رایانه شما از وای فای دایرکت پشتیبانی نمی کند، دلسرد نشوید. چندین ابزار در اندروید وجود دارد که به شما امکان میدهد تا داده ها را از راه دور با ویندوز بدون وای فای دایرکت به اشتراک بگذارید. ES File Explorer یک فایل منجیر محبوب شخص ثالث برای اندروید است. این برنامه همراه با چندین ویژگی مدیریت فایل برای استفاده محلی و شبکه می باشد. از جمله این موارد FTP است که یک اتصال مستقیم شبکه بین دو دستگاه را فراهم می کند. برای مشاهده آدرس IP دستگاه اندروید خود از ویژگی Network > FTP در ES File Explorer استفاده کنید.

انتقال فایل ها از اندروید به رایانه شخصی ویندوز با FTP

وای فای دایرکت ندارید؟ از بلوتوث برای انتقال فایل ها استفاده کنید

اگر دستگاه های شما از وای فای دایرکت پشتیبانی نمی کنند و شما نمی خواهید از FTP استفاده کنید، راه حل هوشمند (در صورت عدم وجود کابل USB) بلوتوث است.

این راه حل بسیار مفید است اگر میخواهید از وای فای مستقیم در ویندوز 7 یا 8 استفاده کنید و دریابید که این ویژگی در آن وجود ندارد یا کار نمی کند. ابتدا اطمینان حاصل کنید که رایانه شما قبل از ارسال فایل، بوسیله بلوتوث به دستگاه مورد نظر مرتبط شده است. بعد از وارد کردن کد تایید، هر دو دستگاه یک دیگر را جستجو کرده و در صورت موفقیت به هم متصل می شوند. برای ارسال فایل مورد نظر، روی آن کلیک راست کرده و گزینه بلوتوث را انتخاب کنید. دستگاه مورد نظر را انتخاب کنید. هنگام ارسال پرونده، دستگاهی که فایل شما را دریافت می کند، از شما میخواهد تا آن را تایید کرده و داده ها را ذخیره کنید.

وای فای دایرکت ندارید؟ از بلوتوث برای انتقال فایل ها استفاده کنید

سرعت انتقال داده ها در کدام روش بهتر است؟

مطمئناً هنگام آزمایش این دو روش متوجه خواهید شد كه وای فای دایرکت به طور قابل توجهی سریعتر از بلوتوث است. در حالی که وای فای دایرکت سریع تر از انتقال داده ها با کابل هایی مثل USB 2.0 یا USB 3.0 نیست، اما مطمئنا قادر به انتقال یک فایل 1.5 گیگابایتی در 10 دقیقه است. در مقابل، بلوتوث تقریباً 125 دقیقه زمان می برد تا داده های مشابه را انتقال دهد.

سرعت انتقال داده ها در کدام روش بهتر است؟

استفاده از وای ‌فای دایرکت در ویندوز 10 برای انتقال سریع اطلاعات

اینکه کدام روش را برای انتقال داده های خود انتخاب می کنید، بستگی به تعداد و حجم داده های شما دارد. با اینحال کابل USB 3.0 گزینه سریعتری است. وای فای دایرکت بعد از کابل USB 3.0 قرار داشته و بلوتوث در جایگاه سوم قرار دارد. شاید مهمترین جنبه استفاده از وای فای دایرکت در ویندوز 10 سهولت استفاده آن در این روزها باشد. وای فای دایرکت تنها یکی از فناوریهای شگفت انگیز وایرلس است که در ویندوز 10 استفاده می شود.

استفاده از وای ‌فای دایرکت در ویندوز 10 برای انتقال سریع اطلاعات

منبع : makeuseof.com

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : استفاده از وای ‌فای دایرکت در ویندوز 10 برای انتقال سریع اطلاعات

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. خودتونو مسخره کردین؟! این‌همه برای استفاده از یه نرم افزار؟! خب با زاپیا میشه همین کارها رو انجام داد بدون اینکه بخوای قبلش قله‌ی دماوند رو فتح کنی!!
    یعنی صدتا دری وری حقتونه