چرا هیچ کس دیگر گوشی‌های هوشمند سونی را خریداری نمی‌کند؟، فروش سونی تقریبا 0 شده است

Sony

کمتر کسی هست که کمپانی سونی را نشناسد، اما چرا گوشی‌های هوشمند سونی با  وجود ویژگی‌های منحصر به فرد به فروش خوبی دست پیدا نمی‌کنند؟

بگذارید برای‌تان یکی از بهترین‌های سونی را مثال بزنیم؛ سونی اکسپریا وان II که در ماه می سال 2020 رونمایی شد.

در ابتدا نگاهی به مهم‌ترین مشخصات این گوشی هوشمند سونی می‌اندازیم.

  • تراشه کوالکام اسنپ دراگون 865
  • رم 8 گیگی
  • نمایشگر باکیفیت
  • دوربین 3 گانه باکیفیت
  • باطری 4000 میلی آمپری
  • بدنه تمام گلس و قاب آلمینیومی
  • پشتیبانی از کارت حافظه ذخیره اضافی
  • مقاومت در برابر آب؛ استاندارد IP
  • پشتیبانی از شارژ وایرلس
  • اندروید 10
  • حسگر انگشت بکار رفته در دکمه پاور
  • نمایشگر تقریبا بی‌حاشیه
  • نمایشگر هر گونه فاقد هول پانچ یا ناچ بار است
  • ظاهر مدرن

همه در حد و اندازه یک پرچم دار هستند، نیستند؟ حقیقت اینه که تقریبا تمامی کمپانی‌های مطرح می‌توانند چنین مشخصاتی را عرضه کنند، اما اکسپریا وان II مثل اغلب پرچم دارهای دیگر سونی، ویژگی‌های خاصی را دارد که منحصر به فرد هستند و تو کمتر گوشی‌ هوشمند برند دیگری دیده می‌‎شوند!

 

 

 

آمار فروش گوشی های سونی در سال های متوالی

یک سوال اینجا مطرح می‌شود؛ پس چرا سهم سونی از فروش گوشی‌های هوشمندش در سال 2019 ، حول و حوش 0 بود 🤔 ؟  

پرچم دارهای سونی ویژگی‌های منحصر به فردی زیادی دارند، اما کمتر کسی جذب گوشی‌های هوشمند سونی می‌شود. آن دست افراد هم تنها از طرفداران و مشتاقان سونی به حساب می‌آیند. قبل از شنیدن پاسخ این پرسش بهتره نگاه دقیق‌تری به ویژگی‌هاص خاص اکسپریا وان II بیاندازیم. با ما در زوم تک همراه باشید.

نمایشگر 6.5 اینچی 4k سونی اکسپریا 1 II در کمتر گوشی هوشمندی دیده می‌شود. تقریبا می‌شود ادعا کرد که معدود گوشی‌های هوشمندی وجود دارند که از کیفیت 4K پشتیبانی می‌کند و اولین‌شان هم یکی از همین اکسپریاهای سونی بود. کاربران این گوشی هوشمند سونی می‌توانند ویدیوهای یوتیوب را با کیفیت 2160p مشاهده کنند. هم چنین در قسمت تنظیمات نمایشگر، آیتمی به نام «Creator Mode» وجود دارد که بهترین رنگ‌ها و کیفیت ویدیو را برای شما به ارمغان می‌آورد.

به نظر اکسپریا وان II باریک می‌آید، درست است، ولی سونی به فکر هرچه راحت‌تر بودن کاربران این گوشی هوشمند هم بود. اگر سوزن سیم کارت را فراموش کردید، اصلا نباید نگران باشید. اسلات سیم کارت طوری طراحی شده که با داشتن کمی ناخن در می‌آید. نگران نباشید که می‌خواهید ویدیو بگیرید، اما حافظه‌تان پر شده است، با یک ضربه کارت حافظه را وارد اسلات کنید.

یادتان هست که گفتیم اکسپریا وان II ضد آبه؟ با وجود تعبیه جک هدفون که امروزه به سختی در  پرچم دارها دیده می‌شود، سونی این ریسک را به جان خرید. هدفون و ایربادزهای ویرالس سونی یکی از بهترین‌های دنیا به شمار می‌آیند. سونی به کسانی که از اولین پیش سفارش دهنده‌های این گوشی هوشمند بودند، یک هدفون ویرالس به قیمت 350 دلار هدیه می‌داد!

قسمت تنظیمات اندروید 10 این گوشی هوشمند هم ساده و راحت است. تقریبا برنامه‌های زیادی پیش فرض نصب نشده‌اند و در قسما تنظیمات می‌توانید ویژگی نمایش برنامه‌های پیشنهادی توسط گوگل را فعال یا غیر فعال کنید. حالت همیشه -روشن هم جالب است و فقط به شما نوتیفیکشن اپلیکیشن‌هایی را نشان می‌دهد که بیشتر از همه پیام دریافت می‌کنند. وقتی هم در این حالت نوتیفیکیشنی دریافت کنید، یه ویبره کوچیکی کاربر را آگاه می‌کند.

حالت مولتی تسکینگ هم حرف ندارد. می‌توانید هم زمان نمایشگر گوشی هوشمند سونی‌تان را به 2 قسمت تقسیم کنید؛ ذر حالیکه با هر 2 برنامه کار می‌کنید. وقتی هم که خواستید برنامه‌ها را عوض کنید، کافیست سوآیپ کنید و بدون هیچ لگ یا کندی، برنامه‌ی دیگری را در پنل مولتی تسکینگ جایگزین کنید. اندازه‌ها هم به خواست کاربر کوچک و بزرگ می‌شوند. هر برنامه‌ایی قابلیت پشتیبانی از پنل مولتی تسکینگ را فعلا ندارد، اما پنل مولتی تسکینگ سونی یکی از بهترین‌هاست.

یک حالت جدیدی هم در این گوشی هوشمند سونی شاهد هستیم که وقتی آهنگی که بیس دارد، پخش می‌شود، ویبره‌های خفیف پویایی هنگام پخش شدن بیس موسیقی در دست کاربر حس می‌شوند. کاربر این گوشی هوشمند سونی می‌تواند در قسمت تنظمیات «Dynamic Viberation» موسیقی را هر وقت که خواست غیرفعال کند. شاید اصلا گوشی هوشمندی وجود نداشته باشد که چنین ویژگی‌ایی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید  گوشی سونی Xperia 1 V در راه بازارهای بیشتر

یکی دیگر از ویژگی‌های خوب اکسپریا وان II نشانه‌گر ال ای دی کوچکش است که وظیفه‌اش نشان دادن نوتیفیکیشن است. کمتر گوشی هوشمند پرچم داری وجود دارد که هم‌چین ویژگی ساده‌ایی را داشته باشد. یک دکمه هم در پایین لبه راست سونی اکسپریا وان II تعبیه شده که هم برای باز کردن اپلیکیشن‌ها و هم برای گرفتن عکس استفاده می‌شود. البته استفاده از این دکمه بسته به میل کاربر دارد.

 

 دوربین؛ تیر خلاص سونی ؟

همه ما فکر می‌کنیم آیفون اپل، گلکسی‌های سامسونگ، پیکسل‌های گوگل و … بهترین عملکرد دوربین‌ها را دارند، اما باید بدانیم اغلب این کمپانی‌ها سنسورهای متفاوتی را از سونی خریداری می‌کنند. سونی که دیگر دوربین‌ها خاص خودش را دارد. یکی از بهترین دوربین‌های سونی A7 است که لقب بهترین دوربین دنیا را در سال 2020 از آن خود کرده است. سونی از دوربین‌های آلفا خود در این گوشی هوشمند استفاده کرده است.

کیفیت دوربین اکسپریا وان پلاس خوب است، اما چند چیز خاص در این گوشی وجود دارد که عملکرد دوربین این گوشی هوشمند را متمایز می‌کند. 2 ویژگی فوتو  پرو (Photo Pro) و سینما پرو (Cinema Pro) ویژگی‌ها خاصی هستند که تنها برای دوربین‌های خاص و قابل فهم برای عکاسان حرفه‌ایی است! هیچ گوشی هوشمند دیگری هم‌چین ویژگی عجیب و خاصی را در خود جای نداده است.

 


بیشتر بخوانید: گوشی هوشمند سونی Experia 5 II با نمایشگر 6.1 OLED به زودی عرضه می‌شود


 

با این حساب، چرا هیچ کس گوشی‌های سونی را خریداری نمی‌کند؟

  1. یکی از مهم‌ترین پاسخ‌های این پرسش این است که کسانی که یا از طرفداران سونی هستند یا از مشتاقان تکنولوژی‌های خاص سونی فقط فقط سهم ناچیزی از بازار را تشکیل می‌دهند که آنقدر هم زیاد نیستند. البته سونی در بخش‌های مختلف تکنولوژی فعال است و در برخی از موارد هم‌چون کنسول بازی «پلی استیشن»  بی‌رقیب است، اما در حوضه گوشی‌های هوشمند هم‌چون ال جی، به جایگاه ثابتی نرسیده است.
  2. ویژگی‌های خاص سونی به نظر برخی‌ها عالی به نظر می‌رسند، اما چیزی که مطرح می‌شود این است که این دست ویژگی‌ها برای هر کسی جالب نیست و آن‌ها را به خود جذب نمی‌کند. مثلا برای افرادی این دست ویژگی‌های خاص دوربین عالی به نظر می‌رسد، اما معمولا این دست افراد برای عکاسی‌های تخصصی دوربین‌های خاص تخصصی‌شان را دارند.
  3. کم کاری کردن سونی در بعضی از موارد هم‌چون دوربین سلفی و برخی از ویژگی‌های معمولی مثل حالت نایت مد که حتی در اکسپریا وان II وجود ندارد.
  4. تاخیر در زمان عرضه! زمان معرفی شدن اکسپریا وان II در ماه می( 6 ماه پیش) بود و پیش سفارش از آن زمان شروع شد، اما چه زمانی به دست سفارش دهندگان رسید؟ نهایت یک ماه بعد؟ نه! 6 ماه طول کشید. اولین سفارشات در  ماه اکتبر (ماه فعلی میلادی) به دست خریداران رسیده است! 6 ماه زمان برای عرضه  شدن یک گوشی هوشمند حتی شده یک پرچم دار، بسیار طاقت فرسا است. و بدتر از آن، ممکن است که خریدار از سفارشش هم پشیمان بشود و زیر خریدش بزند. عجیب است که همه‌ی کمپانی معروف هم‌چون اپل، سامسونگ، وان پلاس، .. نهایت تا یک ماه بعد از مراسم، تحویل محصولات‌شان را آغاز می‌کنند، اما سونی بعد از 6 ماه !
  5. هم‌چنین داستانی بر روی محصول جدید سونی؛ سونی اکسپریا 5 II هم قرار است بیافتد. با این داستان‌های عجیبی که سونی در میاورد، حتی بررسی کنندگان و کارشناسان هم مایل نیستند نگاهی به گوشی‌های هوشمند سونی بیاندازند،  چه برسد به خریداران بی‌صبر!

 

 

منبع: Marques Brownlee

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : چرا هیچ کس دیگر گوشی‌های هوشمند سونی را خریداری نمی‌کند؟، فروش سونی تقریبا 0 شده است

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *