فرق افسردگی با اسکیزوفرنی

افسردگی

فرق افسردگی با اسکیزوفرنی : بیماری اسکیزوفرنی یک نوع اختلال روانی به شمار می رود که تاثیراتی را بر روی عملکرد و احساسات فرد می گذارد. البته نباید فراموش کرد که تاثیر این نوع بیماری ها در افراد مختلف متفاوت می باشد. هیچ فردی همه ی علائم را در تمام مدت زندگی تجربه نمی کند.

افسردگی نیز از شایع ترین بیماری های روانی به شمار می رود که متاسفانه عده ی را درگیر کرده است. البته افسردگی فقط به حالات روحی یا تاثیرات منفی در انسان ها ختم نمی شود و تعریفی گسترده تر داشته است.

افرادی که احساس کنند که دچار بیماری افسردگی یا اسکیزوفرنی شده اند بهتر است سریعا به پزشک مراجعه نمایند و اقدامات درمانی را آغاز کنند.

تفاوت افسردگی با اسکیزوفرنی

همانطور که اشاره کرده ایم افرادی که دچار بیماری اسکیزوفرنی  می باشند تاثیرات را بر روی احساس ، تفکر و عملکردشان احساس می کنند که در هر فردی این تاثیرات با دیگری متفاوت می باشد. این علائم به دوران خاصی مرتبط می باشد و پس از مدت زمانی دوباره ممکن است از بین بروند. در رابطه با این بیماری 2 علامت شایع وجود داشته است که شامل موارد زیر می باشند :

  • علائم مثبت مثل بروز رفتارهای ناهنجار و گفتارهای درهم ، وجود توهم و هذیان
  • علائم منفی مثل عقب ماندگی ، بی احساسی و …

نکته) این علائم می تواند در هر فردی به صورت چشم گیری متفاوت باشد.

جالب است بدانید که افراد مبتلا به اسکیزوفرنی هستند احتمال خودکشی در آن ها وجود داشته است. پس اگر شما دارای این بیماری هستید و به خودکشی فکر می کنید توصیه می شود حتما برای درمان به پزشک مراجعه نمایید و وقت را هدر ندهید.

فرق افسردگی با اسکیزوفرنی : بیماری اسکیزوفرنی دارای علائمی می باشد که می توانیم به انزواطلبی ،توهم ، هذیان، خشونت ناگهانی، خنده های نامناسب ، رفتارهای عجیب ، نداشتن هیچ نوع احساس و … اشاره نماییم.

نشانه های بیماری اسکیزوفرنی معمولا در خانم ها دیرتر از آقایان خود را نشان میدهد. این بیماری به میزان اختلال دو قطبی در بین بیماران شایع نمی باشد و عموما شروع آن از سن شانزده تا سی سالگی می باشد. در کودکان بیماری اسکیزوفرنی عموما دیده نمی شود.

بیشتر بخوانید  داروی اسکیزوفرنی چیست؟

افسردگی

علائم و تشخیص

برای اولین بار در سالهای پایانی دهه دوم زندگی اختلال دو قطبی ،پیش از 20 سالگی و در شروع دوره بزرگ سالی خود را نشان میدهد. فراموش نکنید که اختلال های دو قطبی در کودکان نیز دیده می شود.

هنوز نمی توانیم به صورت دقیق علت بروز اختلال دوقطبی یا اسکیزوفرنی را مشخص کرد. اما آنطور که به نظر می آید این دو بیماری های ارثی می باشند. البته منظور این نیست که اگر خواهر یا برادر شما دچار این بیماری ها شود شما نیز حتما به آن مبتلا خواهید شد. در نظر داشته باشید اگر چندین فرد از یک خانواده دچار این بیماری شوند احتمال بروز آن برای دیگر افراد نیز افزایش خواهد یافت. در صورتی که از این بیماری آگاهی های لازم را داشته باشید قطعا می توانید با آگهی بهتری برای درمان اقدام نمایید.

برای اینکه اختلال دوقطبی یا اسکیزفرنی را تشخیص بدهید هیچ آزمایش خونی وجود ندارد که بتواند به تشخیص کمک کند و پزشک برای اینکار از معاینه های روانی و بالینی کمک می کند. پزشک از بیمار در مورد سابقه های خانوادگی و موارد ارثی نیز سوال های را می نماید.

فرق افسردگی با اسکیزوفرنی : پزشک از بیمار می خواهد که برای چندین بار مراجعه نماید و ویزیت شود تا بتواند علائم و نشانه های آن را به صورت کامل بررسی نماید و بعد از بیماری را تشخیص بدهد. متخصص از بیمار درخواست می کند که رفتارهای خلقی و اخلاقی خود فهرستی را آماده کند تا پزشک به وسیله ی این فهرست بتواند الگوهای جدید را نیز شناسایی نماید.

مطالب مرتبط : 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : فرق افسردگی با اسکیزوفرنی

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *