آنتی ویروس پادویش خرید طلا از میلادزر

شلبی آمریکایی 50 عدد Daytona جدید خواهد ساخت

شلبی آمریکایی 50 عدد Daytona جدید خواهد ساخت

یکی از موفق ترین و توانمند ترین اتومبیل هایی که توسط شرکت های آمریکایی ساخته شده و توانسته در مسیر های مسابقه فعالیت کند و افتخار های زیادی برای وطن خود کسب کند خودرویی نبود جز شلبی دایتونا. شلبی نسخه ی بسیار موفقی بود که با همکاری فوق العاده ی شلبی و کبرا ساخته شد و این نسخه با سقف و به طور کلی دارای بدنه ی آیرودینامیکی تر بود. این خودرو  رقیبان سرسختی همچون فراری را نیز از پای در آورده بود.

کانال بله زوم تکگیفت کارت

شلبی آمریکایی 50 عدد Daytona  جدید خواهد ساخت

Daytona کوپه امروزه و در بین خودرو های کنونی بسیار نادر و کمیاب است و جای هیچ شک و شبهه ای نیست که این خودرو به دلیل کمیابی اش بسیار گران هم باشد.از این رو این شرکت در زمان سالگرد 50 سالگی دایتونای کوپه ، بر آن شد که از این نسخه ی محبوب و تاریخ ساز تمام آمریکایی ، 50 نسخه ی دیگر را  تحت عنوان نام تجاری شلبی بسازد. این خودرو در دو نسخه تولید خواهد شد.نسخه ی فایبر گلاس معمولی که با شروع قیمت 180.000 دلار خواهد بود.همچنین نسخه دیگر آلومینیومی خواهد بود و قیمتی حدودا 350.000 دلار برای آن انتخاب شده است.

این مقادیر قطعا مقدار زیادی پول برای ماشینی است که اصلا توانایی و امکانات سوپر اسپرت های کنونی را ندارد.اما باید قبول کرد باتوجه به اینکه تنها شش اتومبیل اصلی از دایتونا ساخته شده و در آخرین حراج برای آنها ، یکی از این خودرو ها به قیمت 7 میلیون دلار به فروش رفت. البته به تازگی یکی از آنها هم به سرقت رفته است ! دایتونای جدید ترمز های دیسکی مدرن خواهد داشت.قاب بروز شده دارد و در طراحی داخلی هم بهبود کیفیت چرم ها از ویژگی های آن است. قدرت آن هم v8 289 میباشد. این یک کپی از همان ماشین تاریخ ساز است که با مشخصات و قواعد خودرو های امروزی به روز شده است.

منبع : geeky-gadgets

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : شلبی آمریکایی 50 عدد Daytona جدید خواهد ساخت

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *