بر فراز ابرها / دومین آسمان خراش بلند جهان در چین ساخته شد

دومین آسمان خراش بلند دنیا (4)

ساخت سازه های بسیار بلند آن طور که به نظر می رسد ساده نیست و فقط به تصمیم برای روی هم قرار دادن آجر بیشتر و یا استفاده از لوازم بیشتر ختم نمی شود! در ساخت این دسته از سازه ها پیچیده ترین محاسبات صورت می پذیرد تا پیوستگی و استحکام سازه حفظ شود، چون نتیجه کار قرار است تا سالیان سال پابرجا باشد.
زمانی که بحث ساختمان های بلند یا همان آسمان خراش های چندکاربره مطرح می شود، موضوع پیچیده تر شده و محاسبات سنگین تری طلب می شود.
زمانی ساخت بلندترین برج های مخابراتی و چندکاربره بدون در نظر گرفتن مسائل اقتصادی و کاربری های واقعی آن ها و فقط برای به رخ کشیدن توان مهندسی و داشتن یک نماد در کشور صورت می گرفت.نمونه این دسته از سازه ها در کشور ما نیز وجود دارد.

اگرچه هنوز که هنوز است برج خلیفه در دبی به عنوان بزرگترین سازه ساخت دست بشر به شمار می رود و که عظمت آن همگان را متحیر کرده است، با این وجود برادر تازه ای برای این برج پیدا شده است، اما در آن سوی دنیا و در کشور چین.

برج خلیفهمدتی پیش دومین آسمان خراش بزرگ جهان در شهر شانگهای چین بعد از ۶ سال عملیات عمرانی به ارتفاع ۶۳۲ متر به پایان رسید.گفتنی است این برج به ارتفاع ۶۳۲ متر است و برای اجرای پروژه آن ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار هزینه شده است. از ویژگی های مهندسی این سازه این است که نوک هرمی شکل آن می تواند اثر باد را ۲۴ درصد کاهش دهد.

دومین آسمان خراش بلند دنیا (1) دومین آسمان خراش بلند دنیا (2) دومین آسمان خراش بلند دنیا (3)از دیگر ویژگی های بازر این پروژه طرح منحصربفرد آن است است که از کف تا قسمت فوقانی آن یک زاویه ۱۲۰ درجه ای شکل گرفته است تا تاثیر باد را به روی برج کاهش دهد.با یک حساب سرانگشتی مشخص می شود که با ۱۲۸ طبقه و متراژ ۴۲۰ هزار متر مربع بعد از برج خلیفه در امارت بعنوان دومین برج بلند جهان محسوب می شود.
سرعت آسانسورهای این برج ۶۴ کیلومتر بر ساعت است.

 

به این پست امتیاز بدید

بیشتر بخوانید  ساخت باریک ترین برج جهان در انگلیس

نظرات در مورد : بر فراز ابرها / دومین آسمان خراش بلند جهان در چین ساخته شد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *