تاریخچه‌ی میت بوک‌ های هوآوی

huawei mate book history

لپتاپ‌های میت بوک هم خوش‌ ساختن و هم ظاهر جذابی دارند که نگاه هر بیینده‌ایی را به خود جذب می‌کند. در این مطلب، ما نگاهی دقیق و نزدیکی بر تایخچه‌ی میت بوک‌های هوآوی خواهیم داشت.

تاریخچه میت بوک های هواوی

هوآوی، یکی از شناخته‌ترین کمپانی‌های فعال در عرضه تکنولوژی از زمان آغاز کار این کمپانی دست به تولید انواع دستگاه‌های هوشمند و قطعه‌های الکترونیک زده است که طرفداران بسیاری هم نصیب این کمپانی چینی شده‌است. با اینکه هوآوی دستی در تولید انواع دستگاه‌های هوشمند دارد، اما بیشتر کاربران هوآوی را بخاطر ساخت گوشی، تبلت و لپتاپ‌های هوشمند می‌شناسند. برای چندمین سال پیاپی است که هوآوی سری مدل لپتاپ‌های میت بوک خود را با مدل‌های جدید نوسازی می‌کند؛ لپتاپ‌های میت هم ظاهر زیبایی دارند و هم اینکه ،معمولا، به به‌روزترین و قدرت‌مندترین مشخصات روز خود تا حد ممکن مجهز می‌شوند. ورود هوآوی به دنیای محصولات ویندوزی با رونمایی از سری محصولات میت بوک صورت گرفت.

اولین سری سری لپتاپ‌های میت بوک هوآوی در رویداد « Barça World Mobile Congress» در سال 2016 رونمایی شد. هوآوی از زمان تا به امروز، به عرضه سری لپتاپ‌های میت بوکش ادامه داده. میت بوک‌های هوآوی دست کمی از لپتاپ‌های سایز برندها ندارند و اتفاقا هم ظاهر زیبا و سخت افزار قدرت‌مندی هم دارند.

اولین سری لپتاپ‌های میت بوک هوآوی ،همانند چیزی شبیه به سرفیس‌های مایکروسافت، به صورت تبلت هیبردی عرضه شد که اگر کاربر می‌خواست، کیبورد را به دستگاه هوشمند متصل می‌کرد. باید مایکروسافت را به عنوان اولین و مهم‌ترین تولیدکننده تبلت‌های هیبریدی از گذشته تا به امروز یاد کنیم، البته سری میت بوک های کمپانی هوآوی هم از بالاترین استانداردها بهره‌مند شدند، اما در نظر مشتقان تبلت‌های هیبریدی، هیچ وقت به محبوبیت سرفیس‌های مایکروسافت نرسیدند.

میبت بوک هیبریدی 2016 هوآوی به نمایشگر 12 اینچی‌ایی مجهز شده بود که رزولوشنی در مقایس 2160×1440 داست. اگر بخواهیم مقایسه‌ایی بین میت بوک هیبریدی و میت بوک‌های جدیدتری انجام بدیم؛ حاشیه نمایشگر میت بوک هیبریدی خیلی زیا بود که در مدل‌های بعدی این ضعف برطرف شد. با در نظر گرفتن این مورد، نظر بسیاری به لپتاپ میت بوک  هیبریدی در هنگام رونمایی جلب شد.

 

 

اولین لپتاپ هوآوی، میت بوک هیبریدی بود

 

کمی درباره‌ی مشخصات کلیدی میت بوک هیبریدی هوآوی می‌گوییم: میت بوک هوآوی به پردازنده 2 هسته‌ایی نسل 6می m3 Core با فرکانس پزدارشی 2.4 گیگاهرتزی اینتل مجهز شده بود و متخصصان نمره‌ی خوبی هم پس از انجام تست‌های روزانه به این لپتاپ دادند . هوآوی اولین لپتاپ هیبریدی خود را به رم 4 گیگی و ظرفیت باطری 4430 میلی آمپر مجهز کرد. هوآوی این لپتاپ هیبریدی را با سیستم عامل پیش فرض ویندوز 10 روانه بازار کرد و اتفاقا در دست گرفتن این لپتاپ 6.9 میلی‌متری حس خوبی به کاربران منتقل می‌کرد.

بلافاصله پس از معرفی هوآوی از میت بوک، انتقادها علیه هوآوی بالا گرفت؛ کارشناسان، هوآوی را متهم به سرقت طراحی آیپد و سرفیس مایکروسافت کردند. یک 2 دستگی بین کارشناسان وجود داشت؛ آن‌هایی که ادعا می‌کردند که میت بوک هوآوی چیزه جدیدی برای عرضه ندارد، و آن‌هایی که محصول جدید هوآوی را ستایش می‌کردند.

در خصوص وب‌کم این محصول، نباید انتظار زیادی از وب‌کم 5 مگاپیکسلی داشت، ولی برای امور روزمره هم‌چون ویدیو کال، بد نبود. یکی از دلایلی که بسیاری ار کارشناسان این محصول را یک لپتاپ خالص حساب نکردند، ظرفیت حافظه ذخیره سازی 128 گیگی‌اش بود که آن چنان چنگی به دل نمی‌زد، ولی درعوض نمایشگر باکیفیتی داشت که خوراک کاربرانی بود که مشتاق فیلم یا سریال دیدن در تبلت‌شان بودند.

نکته‌ی مثبت در مورد این لپتاپ، بکار رفتن حسگر اثر انگشت در دکمه‌های کنار نمایشگر است که در آن زمان کمتر کمپانی‌ایی دست به چنین عملی می‌زد. هوآوی برای کاربران میت بوک، قلم هوشمندی موسوم به میت پن یا همان «MatePen» در نطر گرفت تا کاربران میت بوک بتوانند به سادگی‌ هرچه ممکن از کار با لپتاپ خود لذت ببرند.

 

تاریخچه میت بوک های هواوی

به نظر برخی از کارشناسان، میت بوک هیبریدی سبک بود، اما به لطافت رقیب‌هایش نبود. این تبلت که به نام میت بوک M5-6Y54 نیز شناخته می‌شود، عملکرد بدی برای انجام کارهای روزمره از خود نشان نمی‌دهد، ولی مشخصات آن‌قدر قدرت‌مندی هم ندارد که بتوانیم از این لپتاپ هیبریدی به عنوان الترا بوک یاد کنیم.

در روزهایی که سرفیس پرو 4 مایکروسافت پادشاهی می‌کرد، میت بوک نسل اول، یکی از رقیب‌های پایین رده‌ایی این محصول شاهکار مایکروسافت به حساب می‌آمد.  مهندسان مایکروسافت با الهام گیری از تکنولوژی روز دنیا و تکیه بر دانشی که داشتند، سرفیس پرو 4 را طراجی کردند. محصولی هوشمندی که مایکروسافت آن را به پردازنده‌ی دوهسته‌ایی Core i5-6300U اینتل با فرکانس پردازشی 2.4 گیگاهرتز، حافظه‌ی SSD 256 گیگی، رم LPDDR3 8 گیگی و نمایشگر 12.3 اینچی با رزولوشن 2736×1824 پیکسل مجهز کرد.

 

 

هوآوی پس از مدتی، لپتاپ میت بوک هیبریدی را با رم 8 گیگی LPDDR3L، پردازنده Core m5-6Y54 با فرکانس پردازنده‌ی 2.7 گیگاهرتزی، بیشتر کردن حافظه و برطرف کردن برخی از ضعف‌های اصلی، این محصول را ارتقا داد. تکنولوزی هر روز در حال پیشرفت است؛ مثلا همین رقابتی که بین سرفیس پرو 4 و میت بوک بود، موجب به چالش افتادن هر 2 کمپانی و مطعمنا عرضه محصولات پیشرفته‌تر و رقابتی‌تری در آینده شد. از زمان معرفی اولین نسل از میت بوک‌های هوآوی و سرفیس پرو 4 نمی‌گذارد، اما انقدر این 2 کمپانی بر روی محصولات خود کار کرده‌اند که در حال حاضر هر محصول سبک کاری مختص به خود را دارند و آنقدر تفاوت‌های بارزی هم دارند که شباهت‌های ناچیز بین این 2 سری به چشم نیاید.

سال بعد، کمپانی هوآوی  3 محصول دیگر را معرفی کردند: میت بوک ای (E)، میت بوک دی (D) و میت بوک (E)، که فقط یکی از آن‌ها پرچم‌دار اولین بوک هوآوی بود و راه نسل پیش از خود را ادامه داد! مدل‌های دی و ایکس کاربرد لپناپ طور داشتند و تنها میت بوک ایکس ای بود که به قول هوآوی کاربرد تجاری داشت و همانند میت بوک نسل اول، یک لپتاپ هیبریدی بود. ب نظر برخی از کاشناسان میت بوک ای، همان مدل ارتقا یافته‌ی اولین نسل میت بوک بود که کمی تغییرات را شامل می‌شد.

 

وقتی به میت بوک ای نگاهی می‌اندازیم، روح دمیده‌ شده‌ی میت بوک هیبریدی 2016 رو تو این محصول می‌بینیم. میت بوک ایی در خصوص ظاهر، شباهت زیادی به میت بوک 2016 دارد، ولی همان‌طور که در بالا گفتیم، برخی از تغییرات جزئی را در خودش جای داده. هوآوی ذائقه کاربران مختلف رو چشیده بود، پس میت بوک ای را رنگ‌های طلایی، آبی، صورتی عرضه کرد تا به طیف مختلفی از کاربران خوش بیاد. به نظر بسیاری از کارشناسان، میت بوک ایی یک تبلت اندرویدی بود که سهوا در غالب ویندوزی عرضه شد. حاشیه‌های کناری نمایشگر میت بوک دقیقا همان چیزیه که بسیاری ار کاربران از یک نبلت ،بخصوص برای امور تجاری، انتظار دارند. نمایشگر باکیفیت شفاف و بزرگ 12.1 اینچی، پردازنده‌ اینتل Kaby Lake i5-7Y54 و وزن تنها 1.1 کیلوگرمی از مهم ترین مشخصات میت بوک ای بود.

 

هوآوی ،بالاخره، با کلی دستاورد موفق در حوضه تکنولوژی، در سال 2017 رسما وارد عرصه تولید لپتاپ شد؛ هوآوی دانش تکنولوژی خود را در جدیدترین محصولات اختصاصی لپتاپش با نام‌های میت بوک دی ( Mitbuk D) و میت بوک ایکس (Mitbok X) خلاصه کرد. هوآوی، میت بوک دی را به نمایشگر فول اچ‌دی 15.6 اینچی با نسبت تصویر 16.9، پردازنده‌ی قدرت‌مند Core i7-7500U اینتل، کارت گرافیک GeForce 940MX، رم 8گیگی DDR4 و حافظه ذخیره‌سازی 128 گیگی مجهز کرد.

میت بوک دی، تنها لپتاپ عرضه هوآوی در سال 2017 نبود؛ میت بوک ایکس لپتاپ دیگر این کمپانی، لقب یکی از زیباترین لپتاپ‌های دنیا را در سال 2017 از آن خود کرد. این لپتاپ ورای اینکه هم ظاهر جذابی داشت و هم وزن کمی، قطری کمی داشت که تقریبا ناچیز بود! همه‌ی این موارد زنگ خطری برای بهترین محصولات هوشمند ایسوس در آن سال به شمار می‌آمد؛ چراکه تقریبا نظرات مثبت هر کارشناسی را برای خود کرد! بعد از نظرات مثبتی که نثار این لپتاپ شد؛ هوآوی به این فکر افتاد که بهتر است کمی هم بر روی مشخصات قدرت‌مند به منظور رقابت کار کنند، تا اینکه تمام وقت خود را صرف زیبا کردن لپتاپ‌هایش بگذارد. خلاصه اینکه بسیاری این محصول هوآوی را تحسین کردند، گرچه برخی از آن‌ها از ضعف‌های این محصول از جمله ترک پد گله‌مند بودند.

بدنه‌ی مات آلمینیومی میت بوک ایکس جذابیتی زیادی به این محصول بخشیده بود که لذت کار کردن با نمایشگر میت بوک ایکس را چندین برابر کرده بود. با در نطر گرفتن نکته‌ایی که رزولوشن این لپتاپ 2160×1440 پیکسل بود، عمر باطری میت بوک ایکس  کاملا خشنود کننده بود.

 

میت بوک ایکس هوآوی، یکی از زیباترین لپتاپ‌های سال 2017 لفب گرفت!

 

هوآوی میت بوک ایکسش را به تراشه‌ی Intel Core i5-7200U و رم 8 گیگی LPDDr3 مجهز کرد؛ این دست مشخصات تقریبا برای انجام کارهای مختلفی زیادی کافی به نظر می‌رسد. یکی از اصلی‌ترین ضعف‌های میت بوک ایکس از نظر کارشناسان سیستم ویژه خنک کننده‌اش بود که زیاد جالب کار نمی‌کرد. هوآوی روی به یک شیوه زیراکانه‌تری آورد و در میت ‌بوک ایکس شاهد باکس‌های کوچکی از جنس ژله‌ایی ‌مانندی بودیم که وقتی لپ‌تاپ داغ می‌کرد، از جامد به مایع تغییر حالت می‌دادند. از نظر تئوری این باکس‌های جامد موجب پراکنده‌سازی گرما می‌شدند که فرایند خنک سازی دستگاه سریع‌تر انجام بگیرد. دلیل اینکه چرا هواوی در میت‌بوک ایکس از فن استفاده نکرد‌؛ ابن بود که فرایند خنک‌سازی کارآمد انجام بگیرد. در خصوص کیفیت صدا، بسیاری از کاشناسان میت بوک ایکس را یکی از بهترین‌های سال 2017 لقب دادند.

استقبال موفق از میت بوک ایکس، هوآوری را متقاعد کرد که در ساخت لپتاپ‌هایش نهایت دقت و ظرافت را بکار ببرد تا محصول نهایی تا جایی که ممکن است بی‌عیب و پرچم‌دار بماند. نمرات نهایی میت بوکس خوب بودند، اما فوقالعاده نبودند؛ چراکه میت بوکس ایکس ضعف‌هایی اساسی‌ایی داشت که انکارشان کار درستی نبود. هوآوی با شناسایی ضعف‌های لپتاپ‌هایش و گوش دادن به نظرات سازنده مشریان و منتقدان، توانست تا حدی زیادی این ضعف‌های اساسی را برطرف کند.

تاریچه میت بوک های هواوی

در سال 2018، هوآوی برای میت بوک ایکس، مدل پرو معرفی کرد که طراحی چشم‌گیری داشت که کاربران را شیفته‌ی خودش کرد. استفاده از بدنه‌ی فلزی، ضخامت 14.6 میلی‌متری و کیفیت ساخت بالا، محبوبیت بالایی به میت بوک ایکس پرو بخشید. از مهم‌ترین مشخصات کلیدی این لپتاپ می‌توان به تراشه‌ی اینتل نسل 8می Core i7-8550U که با پردازنده‌ی 4 هسته‌ایی که از فرکانس 1.8 گیگا‌هرتزی بهره می‌برد را نام برد.

هوآوی تا می‌توانست میت بوک ایکس پرو تا هم از نظر ظاهر و هم از نظر مشخصات به‌روز کرد. به گفته‌ی هوآوی این لپتاپ از نسبت 91 درصد نمایشگر به بدنه بهره می‌برد. علاوه بر آن، هوآوی به منظور مدرن نگه داشتن ظاهر میت بوک ایکس پرو‌، حاشیه‌های کناری نمایشگر را به حداقل رساند. نمایشگر را از هم شر وبکم خلاص کرد و وبکم را در کیبورد قرار داد؛ ایده‌ایی که برای بسیاری در آن زمان جدید و ناشناخته بود. بخاطر اینکه وبکم تصاویر را از زوایا‌ی متفاوتی می‌گرفت، تصاویر گرفته شده چنگی به دل نمی‌زد.

بیشتر بخوانید  هوآوی میت 10 (Mate 10) به طور رسمی معرفی شد

 

 

مک بوک پرو 2017 و میت بوک ایکس پرو اصلی‌ترین رقیب‌های میت بوک ایکس پرو بودند. مایکروسافت سرفیس پرو را به نمایشگر 13.5 اینچی مجهز کرده بود که لقبش پیکسل سنس بود، آن طرف، اپل میک بوک پرو 2017 را نمایشگر 13 اینچی مجهز کرد ؛ در حالیکه نمایشگر میت بوک ایکس پرو از هر 2 رقیب بزرگتر بود و به 13.99 اینچ می‌زسید. برخلاف 2 کمپانی اپل و مایکروسافت که محصولات‌شان را به پردازنده‌ی نسل هفتمی اینتل مجهز کرده بودند، هوآوی میت بوک ایکس پرو را به پردازنده‌ی نسل 8می جدیدتر مجهز کرد. هوآوی سعی داشت با استفاده از جدیدترین مشخصات، اپل و مایکروسافت را به چالش بکشد و از این طریق بتواند کمی خودنمایی کند.

کارشناسان میت بوک ایکس پرو را از لحاظ ظاهر و عملکرد ستودند. یکی از نکات برتری میت بوک ایکس پرو در مقایسه با رقیب‌هایش، اسپیکر‌های 4 گانه‌اش بود که حرف نداشت. علاوه بر آن، کالکشنی از نکات قوت در این لپتاپ وجود داشت که تحسین همگان را برانداخت؛ تحسین‌ها به قدری مثبت بود که دیگر کسی دلش نیامد هوآوی از عرصه تولید لپتاپ ناپدید شود. هوآوی هم‌چنان کم نمی‌گذارد و با ارائه محصولات باکیفیت که قیمتی خوبی هم دارند، دل هواردان  بیشتری را به دست آورده است.

 

 

میت بوک ایکس برای هوآوی خوش یوم بود؛ برای هوآوی موفقیت‌های بسیاری را موجب شد و هوآوی توانست بالاخره فرمول درست طراحی لپتاپ منتقد پسند را بفهمند! پس برای هوآوی، بهترین کار این بود که فرمول را نگه دارند و بجای ویرایش آن، آن را بهبود ببخشند. هوآوی با عرضه میت بوک 13 در سال 2018 دوباره باعث مرکز توجه‌ بسیاری از مشتاقان تکنولوژی شد. میت بوک 13 هوآوی، تغییرات مهمی را شامل می‌شد که میت بوک 13 را به یکی از قدرت‌مندترین لپتاپ‌های آن روز‌ها مبدل ساخت.

با در نظر گرفتن قیمت هوآوی میت بوک 13 و مشخصاتی که در مقایسه با لپتاپ‌های هم‌رده‌ایش ارائه می‌داد، قیمت کمتر و مشخصات قدرت‌مندتری داشت. به نظر بسیاری، میت بوک 13 هوآوی حتی از مک بوک ایر 2018 اپل نیز قشنگ‌تر بود؛ گرچه معنی زیبایی برای هر کس متفاوت است، پس ممکن کسانی باشند که از ظاهر هر 2 لپتاپ هم خوششان نیاید. بهرحال، شباهت مشهود لپتاپ‌های میت بوک هوآوی به مک بوک‌های اپل، چیزی نیست که کسی بخواهد عاقلانه رد کند.

هوآوی به دلیل قیمت منصفانه، مجبور شد برخی از مهم‌ترین ویژگی‌ها را از میت بوک 13 حذف کند؛ گرچه حذف این ویژگی لطمه‌ی آن‌چنانی هم به رضایت از رابط کابری هوآوی نزد. برای مثال، پس از بررسی‌های انجام شده، اغلب کاربران از عمر باطری میت بوک 13 رضایت کامل داشتند. بجز مواردی هم‌چون نبود پورت تاندربولت و رم بیشتر، اغلب کارشناسان نظر مثبتی در مورد میت بوک 13 داشتند.

هوآوی، میت‌بوک 13 را به تراشه‌ی نسل 8می 4 هسته‌ای اینتل Core i7-8565U مجهز کرد که با فرکانس 1.8 گیگاهرتزی ادغام شده بود. از دیگر مهم‌ترین مشخصات کلیدی میت بوک 13، بهره‌مندی از کارت گرافیک انویدیا GeForce MX150 با 2 گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی GDDR5، رم 8گیگی DDR3 و درایو 512 گیگی SSD  را می‌توان نام برد. هم‌چنین میت‌بوک 13 را به نمایشگر 13 اینچی با رزولوشن 2160 ×1440 پیکسل مجهز کرد که قابلیت نمایش روشنایی 300 نیت‌ایی را داشت که 100 درصد فضای رنگی sRGB را پوشش می‌داد.

در سال 2019، تست‌های متفاوتی به منظور فهمیدن بنچ مارک عمکلرت میت بوک 13 صورت گرفت، که نتایج  حاکی از نمرات بالای عملکرد چندهسته‌ایی میت بوک 13 بودند. یک تکنولوژی بی نظیر این لپتاپ، سیستم خنک کننده‌ی میت بوک 13 بود که گرما را از قطعات مختلف دستگاه دفع می‌کرد. و طبق همیشه، عمر باطری هم خوب بود و کاربران را خشنود نگه داشت.

دیگر پس از چندسال آزمون و خطا، هوآوی روال کار دستش آمده بود و هر ساله روند بهتر کردن لپتاپ‌های خود را ادامه می‌داد. در سال 2019 قرعه به میت بوک ایکس پرو دی رسید؛ لپتاپی که مدل بهبود یافته‌ی میت بوک ایکس پرو 2018 بود و همانند برادر بزرگ‌ترش، حرف برای گفتن زیاد داشت. هوآوی تصمیم گرفت که تغییری بر روی ظاهر میت بوک ایکس پرو 2018 انجام ندهد و همان لپتاپ را با کمی تغییرات، روانه بازار کند؛ اتفاقا کار هوشمندانه‌ایی هم بود، چراکه زیبایی میت بوک ایکس پرو رد خود نداشت!

کیفیت ساخت لپتاپ‌های میت بوک همیشه از همان اول هم بالا بود تا الان؛ ظاهر جذاب و بدنه‌ی فلزی باکیفیت میت بوک ایکس پرو، کار کردن با این لپتاپ را بیشتر از پیش، برای کاربران دلنشین‌تر کرد. طراحی میت بوک ایکس پرو دی به گونه‌اییه که این محصول را به یکی از لاکچری‌ترین لپتاپ‌های دنیا مبدل ساخته است. این لپتاپ لاکچری، تنها 1.33 کیلوگرم وزن دارد و قطر این محصول چیزی در حدود 14.6 میلی‌متر است. هوآوی حسگر اثر انگشت را در دکمه‌ی پاور میت بوک ایکس پرو دی تبیعه کرد.

چرا میت بوک ایکس پرو دی 2019 محبوب کارشناسان شد؟ حاشیه‌ی کم صفحه، نمایشگر شفاف باکیفیت، ابعاد مناسب، وزن کم، شارژ سریع و کارت گرافیک مجزا از دلایل برتری این محصول هستند. میت بوک ایکس پرو 2019، لپتاپ گران قیمتی بود که حریدنش شاید توسط هر شخصی ممکن نباشد.

هوآوی مشخصات میت بوک ایکس پرو دی را با رم 16 گیگی، حافظه ذخیره سازی 1 ترابایتی، نمایشگر 13.9 اینچی با رزولوشن 3000×2000 پیکسل و 8مین نسل پردازنده اینتل Core i7-8565U متحول ساخت. هم‌چین مشخصات قدرت‌مندی موجب شد که میت بوک ایکس پرو دی هم تراز با بهترین لپتاپ‌های دنیا بشود.

تقریبا از سال 2018، دیگر قلق کار دست هوآوی افتاد و هوآوی هر ساله زبان طراحی لپتاپ‌های خود را به گونه‌ایی بهبود می‌بخشد که تحسبن همه‌گان را بر می‌انگیزد. پروسه بهبود شدن طراحی‌های میت بوک‌های هوآوی همیشه در جریان بوده، اما به گونه‌ایی نبوده که هوآوی بخواهد طراحی خود را به یک باره تغییر اساسی بدهد؛ به نظر برخی‌ها آنقدر هم بد نیست که از طرح برای نسل‌ها استفاده بشود، به شرطی که طرح خوبی باشد. هم‌چنین لازم به ذکر است که میت 13 و میت بوک ایکس پرو دی، تنها محصولات هوآوی در سال 2019 نبودند.

هوآوی پس از چند سال فعالیت، توانسته بود خودش را در بازار لپتاپ‌ جا بیداندازد، حالا به محبوبیت زیادی رسیده بود، وقت آن رسیبده بود که هوآوی استارت تولید لپتاپ‌های مختلف را برای اقشار مختلف بزند. هوآوی ،بالاخره، از پردازنده‌ی دیگری «ای ام دی AMD» بجای اینتل در لپتاپ‌هایش استفاده کرد. 2 لپتاپ میت بوک دی 14 و میت بوک دی 15، هر 2 با پردازنده‌های ای ام دی 5 عرضه شدند که هر 2 به رنگ خاکستری مزین شده بودند. هوآوی با این کار این پیام را  رساند که این کمپانی نمی‌خواهد تنها بر اینتل متکی باشد. این کمپانی در سال 2019 از 2 لپتاپ میت بوک 13 جدید و میت بوک 14 ، در حالیکه آن‌ها را نوآورانه و هوشمند خواند، در مراسم MWC رونمایی کرد.

هوآوی در سال 2020 فعلی نیز، با دست پر به محفل رقابت پا گداشتند و هر چه در چنته داشتند را برای رقیب‌هایشان رو کردند. سال 2020، سال زیاد جالبی برای هوآوی نیست، چرا که رئیس جمهور آمریکا «دونالد ترامپ» دستور داد تا برخی از کمپانی‌های آمریکایی هر گونه ارتباط تجاری‌شان را برخی از کمپانی‌های چینی از جمله هوآوی قطع کنند. هوآوی قادر به ادامه‌ی تجارتش با گوگل نیست؛ برای مثال، کاربران گوشی‌های هوشمند هوآوی دیگر نمی‌تواند به سرویس‌های گوگل هم‌چون پلی استور، گوگل مپ، … دسترسی داشته باشند. مطعمنا نبود، سرویس‌های گوگل برای کاربران هوآوی خارج از چین، یک عامل بازدارنده برای حرید محصولات هوشمند این کمپانی به شمار می‌آید.

برای بی‌اثر تحریم‌های یک جانبه آمریکا علیه این کمپانی و اثرات منفی تابع این تحریم‌ها، هوآوی هیچ چاره‌ایی ندارد جز اینکه بر روی گوشی‌های هوشمندش بیشتر کار کند و محصولات هوشمند بیشتری ، برای مثال لپتاپ، تولید کند تا بتواند خسارات وارده را از طریق دیگری جبران کند.

هوآوی برای امسال، 3 لپتاپ جدید معرفی کرده است که از همان فرمول طراحی موفق میت بوک ایکس پرو الهام گفته است. اول از همه، ما مین بوک 13 مدل 2020 را داریم که در مقایسه با مدل قدیمی‌تر سال 2019 کمی بهبود را در بخش مشخصات به خود دیده است تا با نیاز کاربران امروز، بیشتر سازگاری داشته باشذ. جنس بدنه میت بوک 13 مدل 2020 هم آلمینیومی است و تنها 14.9 میلی‌متر ضخامت دارد! میت بوک 13 مدل 2020 در 2 رنگ خاکستری و نقره‌ایی عرضه شده است.

هوآوی میت بوک 13 مدل 2020 را به یک نمایشگر 13 اینچی IPS با رزولوشن 2160×1440 مجهز کرد. به لطف حاشیه‌ی نمایشگر میت بوک 13 مدل 2020، کم نسبت مایشگر میت بوک 13 جدید نسبت به بدنه‌اش 88 درصد است! جدیدترین نسل میت بوک به 10مین نسل پرازنده اینتل « i5-10210U» یا « i7-10510U» مجهز کرده که همراه با کارت گرافیک انودیا عمکلرد خیلی خوبی دارد. علاوه بر آن، هوآوی مدی مبنی بر پردازنده‌ی AMD نیز عرضه کرده است. یکی از مزایای AMD قیمت ارزانش است. میت بوک 14 مدل 2020، یکی از دیگر لپتاپ‌های بود که توسط هوآوی امسال رونمایی شد؛ هوآوی این لپتاپ را به نمایشگر 13 اینچی مجهز کرده است.

میت بوک ایکس پرو یکی از موفق‌ترین لپتاپ‌های هوآوی بوده است؛ شهرت هوآوی موجب شد که هوآوی این لپتاپ را سال پیش عرضه کند. این اتفاق امسال نیز اقتاد؛ علاوه بر آن، کمپانی هوآوی مدل میت بوک ایکس پرو 2020 را نیز عرضه کرده است که یه جورایی مدل پیشرفته‌تر مدل 2019 همین مدل است. مدل 2020 در مقایسه با مدل قدیمی‌تر شباهت کمی را شامل میشه، اما در عوض ظاهر پیشرفته‌ایی داره که بهترین گزینه برای کسانی است که به دنبال خرید یک لپتاپ پیشرفته و خوش چهره هستند.

میت بوک‌های هوآوی در ابتدا به عنوان تبلت‌های هیبریدی معرفی شدند، گرچه هوآوی بعدها تصمیم گرفت دیگر تبلت هیبریدی تولید نکند و عزمش را جزم کرد با تولید لپتاپ‌های متنوع  قدرت مند، سهمی از بازار لپتاپ را از آن خود کند. این روزها، لپتاپ‌های هوآوی یکی از بهترین لپتاپ‌های دنیا به شمار می‌آیند؛ سعی هوآوی همیشه این بوده که با نبوغ خاصی که این کمپانی در حوضه تکنولوژی دارد، بتواند محصولات نوآورانه‌ی خوبی را به دنیای تکنولوژی عرضه کند.

 

 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : تاریخچه‌ی میت بوک‌ های هوآوی

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *