چگونگی پینگ کردن در ویندوز و آشنایی با پردازش pingsender.exe

پینگ کردن ویندوز

چگونگی پینگ کردن در ویندوز و آشنایی با پردازش pingsender.exe : فایرفاکس یکی از مرورگرهای می باشد که کاربران زیادی از آنها استفاده می کنند. در  این مرورگر ابزاری وجود دارد که برای بهبود سرعت می باشد که با نام پینگ کردن شناخته می شود و با پردازش  pingsender.exe انجام می گردد.

این امکان وجود دارد که برخی از نرم افزارها و Windows Firewall Control آدرس وب سایت موردبحث و حتی نام ثبت شده این ای پی را به نمایش بگذارند در واقع آنها از قابلیت پینگ کردن ویندوز استفاده می کنند البته در مقابل این امکان وجود دارد که هیچ اطلاعاتی توسط نرم افزاری در مورد وب سایتهای مورد بحث به نمایش گذاشته نشود.

چگونگی پینگ کردن در ویندوز

در صورتی که بخواهید در شبکه های محلی به بررسی ارتباط خودتان با پرینترها و کامپیوترها و روترها و… بپردازید و همچنین از نظر سرعت ارتباط خود را با سرور یک وب سایت چک نمایید می توانید از پینگ کردن استفاده کنید.

برای اینکار لازم است نام وب سایت یا شناسه ی آی پی را داشته باشیم. پینگ کردن یعنی برای ادرس وارد شده،بسته ی کوچک داده ارسال می گردد و در نهایت بازمی گردد. جواب پینگ،پونگ است. دقیقا مانند اینکه که توپ تنیس را به هاست یک وب سایت یا کامپیوتری در شبکه ارسال نموده باشیم و جواب را به شکل پونک دریافت نماییم.

آموزش پینگ کردن

مثلا در صورتی که شناسه ی آی پی پرینتری در شبکه 192.168.1.20 باشد، برای اینکه امکان ارسال و دریافت داده را بررسی کرد تنها لازم است از کلیدهای ترکیبی ویندوز و R استفاده نمایید و سپس در پنجره ی RUN دستور زیر را تایپ کنید:

پنجره‌ی Run

در صورتی که تست پینگ به شکل پیوسته نیاز باشد، لازم است سوییچ -t را به پایان دستور فوق اضافه کنید مانند تصویر زیر:

سوییچ -t

اگر شما بخواهید که نتیجه پینگ  به شکل یک فایل متنی باشد که پسوند TXT داشته باشد می توانید در فولدر موردنظرتان دکمه شیفت Shift‌ را نگه دارید و سپس راست کلید نموده و گزینه Open command window here را انتخاب نمایید و بعد دستور زیر را در پنجره cmd وارد نمایید تا برای شما فایلی را بنام ping.txt ساخته شود.البته کاربران می توانند نام وب سایت و فایل را نیز تغییر بدهند.

فایل ping.txt

کاربران باید توجه داشته باشند که ممکن است پیغام Destination host unreachable برایشان نشان داده شود،در چنین شرایطی ارتباطتان با اپی وارد شده برقرار نیست و باید به بررسی مشکلات مرتبط با کابل، روتر، تنظیمات مودم ، تنظیمات فایروال ویندوز یا فایروال های جانبی(نصب شده روی سیستم) بپردازید.

 پیام Destination host unreachable
عموما زمان پینگ کردن در شبکه های معمولی خیلی کم است و به چند میلی ثانیه می رسد. در واقع می توان اینگونه گفت که تاخیر در دسترسی بسیار پایین می باشد. همچنین ممکن است سرعت به اعدادی مانند یک مگابایت برثانیه محدود گردد ولی تاخیر یک امر متفاوت بوده و با سرعت شبکه یا اینترنت ارتباط مستقیمی نداشته است. در شبکه ی اینترنت میزان تاخیر زیاد بوده ولی ممکن است سرعت آپلود و دانلود بسیار زیاد باشد.
کافی است برای پینگ کردن وب سایتها از دستوری که در ادامه گفته شده است استفاده نمایید:
پینگ کردن وب سایت

می توانید از شناسه آی پی گوگل نیز به جای Google.com استفاده نمایید. نتیجه ی اجرای این دستور به شرح زیر است:

زمان پینگ کردن

مشاهده میکنید که ادرس google.com به شناسه‌ی 172.217.20.110 تبدیل گردیده و به صورت متوسط زمانی که برای پینگ کردن است 160 میلی ثانیه بوده ، به معنی دیگر برای سرور گوگل ارسال داده و برگشت آن حدود 160 میلی ثانیه زمان لازم می باشد.

دقت داشته باشید که حتی اگر شما سرعت اینترنت عالی داشته باشید با این پینگ زیاد نمی توانید انتظار داشته باشید که به صورت سریع وب سایت لود گردد و همینطور بتوانید از اجرای بازیهای آنلاین لذت ببرید.

چگونگی کارکرد Pingsender.exe

ابزارهای به نام Pingsender.exe در مرورگر Firefox وجود داشته است که اگر کاربر آن را غیرفعال نکرده باشد می تواند درباره کانکشن اطلاعاتی را جمع آوری نماید و برای موزیلا ارسال کند. هنگامی که شما برای نخستین بار مرورگر را اجرا نمایید پردازشی پینگ‌سندر وجود نداشته ولی در دفعه های بعدی پینگ‌سندر اجرا می شود و ارسال داده را انجام میدهد.

فایرفاکس به همراه Pingsender در رابطه با کرش کردن مرورگرها و مشکلات آنها اطلاعاتی را جمع آوری می نماید. این امکان وجود دارد که این فرآیند را از قسمت Options و Advanced متوقف نمایید و مانند تصویری که در ادامه می بینید تیک چک باکسEnable Firefox Health Report و Enable Crash Reporter را حذف نمایید:

پینگ‌سندر

اگر پینگ‌سندر نباشد در واقع حدودا 90 ساعت برای اینکه حدود 95 درصد از داده ها جمع آوری شود، نیاز داشته ولی اگر فعال باشد می توان 95 درصد پینگها را در 8 ساعت برای موزیلا ارسال نمایید.

روش دیگری نیز برای بررسی اطلاعات جمع آوری شده یا متوقف کردن وجود داشته است که به شرح زیر است:

شاید شما هم با انجام مانیتور کردن کانکشن خود با اینترنت و جمع آوری داده مخالف باشید و به هر علتی تصمیم نداشته باشید که بنیاد موزیلا اطلاعات تلمتری سیستمتان را جمع آوری نماید. برای شروع در نوار آدرس موزیلا فایرفاکس تان دستوری را که در ادامه مشاهده می کنید، تایپ نموده و سپس کلید اینتر را فشار بدهید تا آنچه موزیلا دریافت می نماید را ببینید:

مرورگر فایرفاکس

در صورتی که قصد ندارید برای مانیتورینگ هیچ داده ی جمع آوری گردد، دستور زیر را وارد نمایید و سپس اینتر را فشار بدهید:

آموزش پینگ کردن

در صفحه ی که برای شما ظاهر می شود باید روی دکمه I’ll be carefull, I promise!  کلیک نمایید که به معانی تاییدکردن دسترسی به تنظیمات حساس مرورگر موزیلا فایرفاکس می باشد. در صورتی که از about:config زیاد استفاده می نمایید باید تیک چک‌باکس Show this warning next time را بردارید تا دیگر برای شما نشان داده نگردد و در هر بار به صورت مستقیم به تنظیمات دسترسی داشته باشید.

تنظیمات پینگ کردن در فایرفاکس

در این قسمت در فیلد سرچ بالای صفحه، عبارتی مانند pingsender‌  را تایپ نمایید و 2 گزینه که قسمتی از نام آن ها toolkit.telemetry.shutdownPingSender می باشد را پیدا نمایید. میزان این 2 گزینه باید false باشد تا توقف پینگ‌سندر صورت بگیرد. به همین دلیل باید روی آیتم های که میزان آنها true است دبل کلیک کرده تا به وضعیت false تغییر یابند. وضعیت پیش فرض اینگونه است که در نخستین بار موزیلا فایرفاکس اطلاعات تلمتری را جمع آوری نموده ولی ارسالی شکل نمی گیرد به همین دلیل تنظیمات میزانtoolkit.telemetry.shutdownPingSender.enabledFirstSession روی false تنظیم گردیده است.

تنظیمات فایرفاکس

منبع : microsoft
به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : چگونگی پینگ کردن در ویندوز و آشنایی با پردازش pingsender.exe

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *