آنتی ویروس پادویش

فیلم‌های برتر در زمینه هک و هکرها و حقایق پنهان پشت پرده این فیلم‌ها

فیلم‌های برتر در زمینه هک و هکرها و حقایق پنهان پشت پرده این فیلم‌ها 1

8 فیلم برتر در زمینه هک و هکرها را می‌شناسید؟ حقایقی در این فیلم‌ها نشان داده شده است که دولت‌های غربی نمی‌خواهند هیچ کسی از آن‌ها مطلع شود!

گیفت کارت

از هکرها چیه می‌دانید؟ آیا می‌دانید که هکرها همان افراد ساده‌ایی هستتند که در اطراف همه‌ی ما ممکن است وجود داشته باشند؟ در این لیست سعی می‌کنیم برای شما 8 تا از بهترین فیلم‌های برتر در زمینه هک و هکرها را به شما معرفی کنیم.

 

 

فیلم‌های برتر در زمینه هک و هکرها کدام هستند؟

 

فیلم‌های برتر در زمینه هک و هکرها

  • ما بی‌شماریم We Are Legion: The Story of the Hacktivists

حتما درباره‌ی گروه انانیموس شنیده‌اید. از گروه  جهانی انانیموس به عنوان خطرناک‌ترین گروه هکری دنیا یاد می‌شود. به نقل اعضای خود این گروه، این گروه اهداف انسان دوستانه دارند و قصد آسیب زدن به شخص یا افراد بی‌گناه یا معمولی را هرگز ندارند. اعضای این گروه متشکل از همه‌ جای دنیا است و طبق گفته‌ی اعضا این گروه، هیچ عضوی، عضو دیگر را نمی‌شناسد و هیچ عضوی حق ندارد درباره‌ی اطلاعات شخصی دیگر اعضا پرسش‌های شخصی بپرسد. این گروه ترسناک، به عنوان هکتیویسم فعالیت می‌کنند و به گفته خودشان، انانیموس جنبشی سیاسی است که هر کسی می‌تواند عضو آن بشود. آغاز این گروه به سال 2003 در وبگاه 4chan برمی‌گردد. اعضای این گروه از ماسک گای فاکس به عنوان نماد انانیموس استفاده می‌کنند.

این مستند نگاهی بر اعتقادات اعضای این گروه می‌اندازد و اعضای این گروه هک مخفوف از دلایل خود برای ملحق شدن به این گروه می‌گویند. انتشار این مستند باعث شد که بسیاری از برنامه نویسان بخواهند بیشتر درباره‌ی این گروه بدانند. مستند «ما بی‌شماریم» تنها مستندی است که حقایق هرگز در هیچ‌کجا گفته نشده هکرها را بازگو می‌کند. دیدن این مستند به شدت توصیه می‌شود.

 

فیلم هکر اسنودن

  • اسنودن Snowden

حتما درباره‌ی ادوارد اسنودن (Edward Snowden) شنیده‌اید.  ادوارد انسودن افشاگر کنونی متولد 21 ژوئن 1983 میلادی است . او کارمند سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا بود. افشاگری‌های ادوارد اسنودن، اسرار جاسوسی آمریکا را رسوا کرد. طبق مدارک اسنودن، این برنامه‌ها شامل جاسوسی از مردم عادی و شخصیت‌ها در مکالمه‌های عادی تلفنی، ایمیل‌ها و از طریق موتورهای جستجوگر اینترنتی در تمامی کشورها، بدون رعایت مرزهای سیاسی است. این جاسوسی‌ها در درجه اول توسط آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا انجام می‌شوند. به گفته‌ی اسنودن گروه فایو ایز، دولتهای اروپایی و شرکت‌های گوشی‌های هوشمند نیز باید همکاری مستقیم و نزدیکی در این جاسوسی‌ها داشته باشند. افشاگری‌های اسنودن آغازی بر رسانه‌ای کردن اطلاعات مربوط به افشاگری‌های جاسوسی غیر قانونی دولت آمریکا بود.
فیلم اسنودن، درباره‌ی زندگی ادوارد اسنودن است. زندگی او در کار و زندگی شخصی‌ایی که تحت تاثیر فعالیت وی در کانون جاسوسی سایبری آمریکا قرار گرفته به نمایش گذاشته می‌شود. این فیلم مطابق ادعاهای خود اسنودن ساخته شده است و بزرگ‌نمایی خاصی در این فیلم دیده نمی‌شود. چیزی که به وضوح در این فیلم دیده می‌شود، جاسوسی دولت آمریکا و متحدانش از طریق گوشی‌های هوشمند، لپتاپ، … اشخاص مهم و حتی مردم است. به گفته‌ی ادوارد اسنودن، بانکی عظیمی از دیتا محرمانه کاربران توسط دولت آمریکا دزدیده شده و در بانک اطلاعات آمریکا ذخیره شده است. به گفته‌ی ادوارد براون ابزارهای جاسوسی آمریکا، ممکن است هر لحظه کاربران را از میکروفون، وبکم و دوربین تحت نظر داشته باشند! هم‌چنین در این فیلم تنها به 3 کشور روسیه، چین و ایران به عنوان کشورهایی که با این اقدام غیر قانونی و سارقانه سایبری آمریکا و متحدان اروپایی و آسیایی‌اش دفاع می‌کنند، یاد شده است.

 

 فیلم‌های برتر در زمینه هک و هکرها

  • من کی هستم Who Am I

فیلم برداری این فیلم هیجان انگیز در کشور آلمان صورت گرفته است. داستان این فیلم در مورد یک پسر آلمانی است که همراه با مادربزرگ خود زندگی می‌کند. این پسر آلمانی در دنیای حقیق احساس پوچی می‌کند و نمی‌تواند آنطور که باید با دیگران به گفت و گو بپردازد، اما به قول خودش در دنیای مجازی، برای خودش شخصیتی محکمی دارد که هر کسی را به خود جذب می‌کند. ورود او به دنیای هک، به دلیل مهمانی است که او به آن جا دعوت می‌شود. او با استفاده از دانش منحصر به فردش، چندین سایت رسمی دولت آلمان و اتحادیه  اروپا را هک می‌کند و سطح هشدار عمومی را به بالاترین حد ممکن می‌رساند! « هیچ سیستمی امن نیست / NO System is Safe» یکی از دیالوگ‌های این فیلم است که بین کاربران اینترنتی غوغا به پا کرد.

 

 فیلم‌های برتر در زمینه هک و هکرها

  • مستند TPB AFK – The Pirate Bay Away From Keyboard

بوجود آورندگان این گروه متعقد بودن که قانون «حق نشر / کپی رایت» تنها باعث بروز اختلاف طبقاتی در جامعه و عقب‌ماندگی کشورهای فقیر می‌شود. به همین دلیل، وبسایتی راه انداختند تا همه بتوانند به هر چیزی دسترسی رایگان داشته باشند. در این وبسایت هر گونه مطلب به رایگان در اختیار عموم گذاشته می‌شود. در این نوع وبسایت هر گونه مطلبی  اعم از ویدیو، فیلم، آهنگ و … وجود دارد.

در تاریخ 17 ماه آوریل سال 2009 میلادی، دادگاهی در سوئد 4 نفر از مدیران اصلی وبسایت پایرت بی به نام‌های هانس فردریک نیج، پرگاتفرید سوار، کارل اف ستور و پیتر سوند را به اتهام نقض قانون حق تکثیر همان کپی رایت، مجرم شناخت و هر یک از آن‌ه ارا را به حداقل یک سال زندان و پرداخت 30 میلیون کرون جریمه مالی محکوم کرد. در ذیل نگاهی به مدیران اصلی این وبسایت خواهیم داشت.

هانس فردریک لنارت نیج  (Hans Fredrik Lennart Neij) در 27ام ماه آوریل سال 1978 در سوئد به دنیا آمد. او در فضای مجازی به نام مستعار TiAMO معروف است. هانس دیوانه وار علاقه‌مند به اینترنت و متخصص رایانه و شبکه است. هانس علاوه بر مشارکت در تاسیس وباسیت پایرت بی، یکی از موسسان شرکت ارا‌ئه‌دهنده خدمات اینترنت و میزبانی وب PRQ است. این شرکت هم در سوئد فعالیت می‌کند.

پیتر سوند کلمیسوپی (Peter Sunde Kolmisoppi) در 13ام ماه سپتامبر سال 1978 با اصلیت سوئدی و فنلاندی به دنیا آمد. در اینرتنت او به «Brokep» مشهور است. در سال 2003 به عضویت پایرت بی درآمد و نهایت با تلاش‌های این شخص و دیگر اعضا وبسایت اشتراک گذاری این گروه به وجود آمد. پیتر به چندین زبان آشنایت دارد، برای همین معمولا این شخص عنوان سخن‌گوی این گروه را به دست داشت.

پرگاتفرید سوارثولم وارگ (Per Gottfrid Svartholm Warg) در 17ام ماه اکتبر  سال 1984 در سوئد به دنیا آمد. لقب او در اینترنت Anakata است. پر گاتفرید به همراه فردریک نیج از موسسان وسایت پایرت بی  و شرکت PRQ بودند.

کارل الف ستور لاندستروم  (Carl Ulf Sture Lundström) در 13ام ماه آوریل سال 1960 در سوئد متولد شد. اطلاع زیادی از زندگی او در دسترس نیست، فقط اینکه خانواده‌ی او صاحب بزرگ‌ترین شرکت تولید نوعی شیرینی اسکاندیناویایی بود. پس از مرگ پدربزرگش، نوه‌ها از این شرکت ارث بردند، اما هیچ کدام از پس هدایت این شرکت برنیامدند.

نهایت وبسایت اشتراک گذاری پایرت بی چه شد؟ در این فیلم همه چیز به خوبی نشان داده شده شده است. همان طور که در بالا گفته شد، در سال 2009 پلیس سوئد پس از حکم رسمی دادگاه، به سرورهای این وبسایت یورش برد و 3 مدیر اصلی این گروه را دستگیر کرد. نکته‌ی جالب این است که 2 هفته پس از ناپدید شدن این وبسایت، این وبسایت فعالیت خود را دوباره از سر گرفت و تا به امروز این وبسایت در دسترس است. گرچه تقریبا تمامی کشورهای حامی حقوق ناشران از جمله ایران، دسترسی به این وبسایت را قانونا قطع کرده‌اند، اما هنوز مشخص نیست وبسایت پایرت بی پس از پنهان شدن با چه شیوه و چه تکنیکی دوباره توانسته است به اینترنت برگردد. وبسایت پایرت بی، در سال 2012 با انتقال محتوای خود بر روی چندین سرور خدمات ابری در کشورهای مختلف به اینترنت برگشت، ولی در مورد راهکار جدید آنها اطلاعاتی در دسترس نیست. در همین رابطه، یکی از اعضای اصلی وبسایت پایرت بی در یک پست‌ اعلام کرد که دیتا این وبسایت بر روی هزاران کلاود شناور  هستند. در ادامه از عمیق‌ترین شیوه‌ی ممکن رمزنگاری این دیتا خبر داد؛ این دیتا هر زمان که نیاز باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

بیل گیتس در فیلم وارگیم

  • ضدانحصار AntiTrust

میلو هافن، یکی از دانشجوهای موفق و باهوش رشته نرم افزار دانشگاه معتبری در آمریکا است که رویایش کار کردن در کمپانی بزرگ NURV ( احتمالا کمپانی مایکروسافت) است. طی مصاحبه‌های کاری که میلو با گری ونیستون؛ الگو روزهای کودکیش داشت، او علاوه بر استخدام شدن در این کمپانی، به یکی از برنامه نویسان ارشد این کمپانی درآمد. میلو پس از مدتی فعالیت در این کمپانی، الگوی کودکی‌اش را هم‌چون همکارش همیشه در بالا سرش می‌دید. برخی‌ها شخصیت گری وینستون را همان بیل گیتس حدس می‌زنند.

ابتدای فعالیت گری عاری از هر مشکل و دردسری بود، اما پس از مدتی میلو فهمید که کدهایی که رئیسش از او می‌خواهد بزند در واقع کدها مخربی هستند که اهداف جاسوسی دارند. میلو بعدا فهمید که نامزد او در واقع نقش جاسوس را برایش بازی می‌کرده. هم‌چنین میلو در این راه، یکی از بهترین دوست‌های دانشگاهیش را نیز از دست می‌دهد. گری وینستون، بعد از اتمام هر فعالیت مخفیانه‌ایی، هر گونه هر انگشت برجای مانده‌ایی را بین می‌برد، حتی اگر قرار بود بهترین کارمندش را در این راه قربانی کند. فیلم ضد انحصار با تصمیم میلو برای آشکار و رسوا ساختن گری وینستون به پایان می‌رسد.

 

فیلم وار گیم | ژانر هک

  • بازی جنگی WarGame

این فیلم، داستان زندگی هکر نابغه‌ایی به نام دیوید لایتمن را بازگو می‌کند به که ابر رایانه‌های ارتش دولت آمریکا ( War Operations Plan Response ) حمله می‌کرد و سعی می‌کرد به آن‌‌ها دسترسی داشته باشد. کامپیوترهای واکنش دهنده‌ی عملیات جنگی، در واقع برای پیش بینی نتایج احتمالی فاجعه‌های مخرب هسته‌ایی طراحی شده بودند. دیوید در ابتدا سعی داشت با نفوذ به ابر رایانه‌های نتایج پیش بینی شده مخرب هسته‌ایی، آن‌ها  را شبیه سازی کند، اما به اشتباه برنامه هسته‌ایی را فعال می‌کند. این اقدام اشتباه دیوید، باعث بکار افتادن سیستم‌های پیش بینی کننده نتایج مخرب بمب‌های هسته‌ایی می‌شود. این سیستم‌ها برای جنگ جهانی 3ام بوجود آمده بودند.

 

سریال هکری آقای ربات

سریال آقای ربات Mr.Robot

رامی ملک در این سریال به عنوان یک هکر و مهندس امنیت کامپیوتر به ‌نام الیوت آلدرسون ظاهر می‌شود که  به اختلال افسردگی اساسی و اختلال اضطراب اجتماعی دچار است. الیوت توسط فردی مرموزی به اسم آقای ربات که رهبر گروه هکتیویسمی است دعوت به این جنبش می‌شود و بعدا به این گروه ملحق هم می‌شود. ملحق شدن البوت به منظور هک کردن شرکت بزرگای کورپ است تا این گروه بتواند بدهی بسیاری از مردم را پاک کند و علیه سرمایه‌داری چند نفر محدود قیام کند. یکی از مشکل‌های این هکر در داستال سریال، گیرافتادن بین همراهی با آقای ربات و بین تایرل ولیک معاون رئیس ای کورپ است. هر 2 فرد خواهان بکار گیری الیوت برای پیش برد اهدافشان هستند، اما الیوت نمی‌داند که کدام طرف را باید دنبال کند. سیاست گروه آقای ربات حمایت از مردمی است که گرفتار سیاست‌های سرمایه‌داری عده‌ایی محدود هستند که زندگی را تنها به کام خویش شیرین می‌کنند و بسیاری از مردم را بدهکار سیاست‌های بی‌انصفانه خود کرده‌اند. مبارزه با نظام سرمایه‌داری در ابعاد‌های مختلفی از جمله در گروه‌های هکر متحد مردم در غرب دیده می‌شود.

 

فیلم رکن پنچم

  • رکن پنجم  The Fifth Estate

حتما اگر به دنیای هک و هکرها علاقه مند هستید، برای یک بار هم شده اسم جولیان آسانژ، موسس ویکی‌لیکس را در خبرها شنیده‌اید. وبسایت ویکی‌لیکس از زمان راه‌اندازی این وبسایت تا به امروز، دامنه‌های زیادی داشته است و همواره سعی می‌کند از شر مزاحمت‌های دولت‌ها رهایی یابد. این وبسایت حسابی برخی از دولت‌های غربی دنیا را با افشا کردن اطلاعات و سندهای محرمانه عصبانی کرده است.

داستان ویکی‌لیکس از چه زمانی شروع شد و چرا دولت‌های غربی بخصوص آمریکا را خشم‌گین ساخت؟ داستان از آن‌جا شروع شد که شخص آسانژ در وبسایت ویکی‌لیکس، اقدام به انتشار هزاران مقاله در ارتباط با جنگ آمریکا علیه کشور افغانستان و عراق و همچینن افشا اسناد شنود مکالمات دیپلمات‌های آمریکایی در جهان، کرد.

اقدام جولیان آسانژ در افشا اسناد محرمانه اقدامات فوق محرمانه سیاسی دولت آمریکا برای این کشور خیلی گران تمام شد، تا آنجا که این کشور حتی به متحدانش دستور داد که آسانژ را متهم درجه اول و تهدیدی برای امنیت این کشور بشناسند. دولت آمریکا به انواع و اقسام روش‌ها برای دستیابی به اطلاعات این روزنامه نگار استرالیایی متوسل شد. رکن پنجم فیلمی است که باید بیانگر شخصیت جولیان آسانژ و نحوه شکل گیری ویکیلیکس باشد. این فیلم براساس دو کتاب به نام‌های «پشت پرده ویکی‌لیکس: اوقات من با جولیان آسانژ در خطرناک‌ترین وب‌سایت دنیا» و «ویکی‌لیکس: ماهیت درونی جنگ جولین آسانژ با اسرار» ساخته شد. پس از انتشار کتاب اول، آسانژ تاکید کرد که نویسنده‌ی  کتاب، دشمن خونی وی محسوب می شود. با این حساب، نباید انتظار یک فیلم عاری از هر گونه دروغ و بزرگ‌نمایی را داشته باشیم.

در داستان این فیلم هم، شخصیت جولیان به عنوان یک آدم روانی خودشیفته و قدرت‌طلب نشان داده شده است که خواهان به قدرت‌رسیدن است. اینکه جولیان خیانت‌کاری است که رفتارهای جنون آمیزی از خود نشان می‌دهد، بیشتر به عهدی خود‌ بیننده سپرده شده است. گرچه به نظر برخی از مردم، شخصیت جولیان، یک ابرقهرمان است که پرده از اسرار محرمانه دولت آمریکا برداشته است.

 

 

منبع: imdb

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : فیلم‌های برتر در زمینه هک و هکرها و حقایق پنهان پشت پرده این فیلم‌ها

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *