حذف خودکار تاریخچه جستجوها و مکان ‌ها در حساب کاربری گوگل

گوگل بالاخره به فکر حفظ کردن حریم شخصی کاربران خود افتاد و اقداماتی انجام داد. این شرکت، اوایل امسال برای دسترسی راحت تر و ساده تر به تاریخچه‌ مکان‌ های جغرافیایی کاربران و هرگونه فعالیت آن ها در وب و برنامه راهی بهتر ایجاد کرده و همینطور قابلیت حذف کل و یا قسمتی از آن را نیز ارائه کرده است. گوگل در حال بوجود آوردن قابلیتی در حساب های کاربری بوده که به شما این امکان را میدهند تا برای نگه داشتن اطلاعات خود تاریخ انقضا ایجاد کنید. البته این قابلیت همچنان کامل نیست اما این امکان وجود دارد تا تاریخ انقضای اطلاعات خود را بین سه تا هجده ماه تنظیم کنید. بنابراین حتی اگر فراموش به حذف کردن اطلاعات شخصی خود داشته باشید، به صورت خودکار این اطلاعات حذف می شوند و سوابق جستجوها و فعالیت ها و مکان هایی که در آن حضور داشتید، قابل دسترسی و پیگیری نخواهند بود. این ویژگی در حال انتشار برای دستگاه های مختلف بوده اما اگر نتوانستید آن را روی گوشی خود پیدا کنید، میتوانید این تنظیمات را از طریق وب انجام دهید. در ادامه همراه زوم تک باشید تا نحوه حذف خودکار تاریخچه جستجوها و مکان ‌ها در حساب کاربری گوگل را یاد بگیرید.

سوابق فعالیت ‌ها و وبگردی ‌ها

برای حذف کردن سوابق فعالیت ها و وبگردی ها وارد حساب کاربری گوگل شده و گزینه Data & Personalization را پیدا کرده و روی آن ضربه بزنید. در صفحه ای که برای شما باز شده گزینهActivity Controls را زده و در ادامه Manage Activity را انتخاب کنید. حالا روی دکمه ای به اسم Choose to Delete Automatically کلیک کنید تا برایتان یک منو با سه گزینه باز شود. اولین گزینه، گزینه Keep until I delete manually که به صورت پیش فرض انتخاب شده و به معنی پاک کردن اطلاعات به صورت دستی است، دومین گزینه Keep for 18 months بوده که اطلاعات شما را به صورت خودکار هر هجده ماه یکبار حذف می کند و سومین گزینه Keep for 3 months است که اطلاعات را هر سه ماه یکبار حذف می کند. هرکدام از گزینه هایی که فکر می کنید برایتان مناسب را انتخاب کرده و در آخر گزینه Confirm را انتخاب کنید تا اطلاعاتتان در زمان مشخص شده حذف شوند.

بیشتر بخوانید  باگ گوگل اسیستنت باتری تلفن های اندرویدی را خالی می کند

سوابق فعالیت ‌ها و وبگردی ‌ها

تاریخچه‌ مکان‌ ها

برای حذف کردن تاریخچه مکان ها روی گوشی نیز وارد برنامه گوگل مپ شده و از قسمت منوی برنامه در نوار کناری روی آیکون به شکل سه خط کلیک کنید. گزینه Settings & Privacy را پیدا کرده و انتخاب کنید. گفته شده که در بعضی از نسخه شاید نیاز باشد بعد از اینکه اینکار را انجام دادید، گزینه دیگری به اسم Personal content را انتخاب کرده و در مرحله بعدی صفحه را به پایین کشیده و گزینهAutomatically delete Location History را انتخاب کنید. از بین سه گزینه ای که بالا توضیح داده شد یکی را انتخاب کرده و روی Next و سپس Done کلیک کنید.

تاریخچه‌ مکان‌ ها

منبع : pcworld

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : حذف خودکار تاریخچه جستجوها و مکان ‌ها در حساب کاربری گوگل

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *