آنتی ویروس پادویش خرید طلا از میلادزر

واتساپ بالاخره برای آیپد هم عرضه شد

واتساپ بالاخره برای آیپد هم عرضه شد

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، واتساپ را به جرات می توان یکی از پیام رسان های محبوب جهان دانست که هر ماه بر تعداد کاربران آن افزوده می شود و محبوب تر.

کانال بله زوم تکگیفت کارت

واتساپ اخیراً پستی در X منتشر کرد که بسیاری از کاربران آن را به عنوان تیزری از انتشار نسخه بعدی آیپد در نظر گرفتند. شایعات به حقیقت پیوستند و امروز، یک دهه و نیم پس از انتشار اولیه، واتس‌اپ به محبوب‌ترین تبلت جهان راه پیدا می‌کند.

واتساپ برای آیپد تقریباً مانند هر پیام‌رسان دیگری که برای صفحه نمایش‌های بزرگ بهینه شده است، کار می‌کند. لیستی از چت‌های خود را در سمت چپ و چت فعلی را در سمت راست مشاهده می‌کنید. همچنین از اکثر ویژگی‌های پلتفرم، از جمله تماس‌های صوتی و تصویری، وضعیت‌ها، انجمن‌ها و موارد دیگر پشتیبانی می‌کند.

جالب اینجاست که هیچ چیز در یادداشت‌های انتشار به‌روزرسانی امروز واتس‌اپ در اپ استور به پشتیبانی از آیپد اشاره نمی‌کند، اما این برنامه اکنون به طور کامل در تبلت‌های اپل قابل اجرا است. همچنین از ویژگی‌های خاص پلتفرم، مانند Stage Manager، Split View یا تصویر در تصویر پشتیبانی می‌کند. همچنین می‌توانید صفحه نمایش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، از دوربین‌های جلو و عقب استفاده کنید و موارد دیگر.

چند سال پیش، واتس‌اپ اذعان کرد که پشتیبانی از آیپد یک ویژگی مورد درخواست طولانی کاربران بوده است. اگرچه مشخص نیست که چرا واتس‌اپ اینقدر دیر به این ویژگی که مدت‌ها درخواست آن وجود داشت، رسیدگی کرد، اما خوب است که می‌بینیم این شرکت بالاخره یک برنامه بومی برای آیپد ارائه می‌دهد و نیاز به استفاده از رابط کاربری وب نه چندان راحت را از بین می‌برد. دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است.

بیشتر بخوانید  آخرین آپدیت واتساپ شامل ویژگی ‌های جدیدی برای کاربران آیفون می باشد

اکنون، با عرضه نهایی واتس‌اپ برای آیپد، همه نگاه‌ها به اینستاگرام دوخته شده است، که احتمالاً تنها پلتفرم رسانه اجتماعی در این اندازه است که برنامه‌ای برای آیپد ندارد. ماه گذشته، شایعاتی مبنی بر ساخت برنامه بسیار مورد انتظار اینستاگرام برای آیپد منتشر شد، اما هیچ اطلاعیه عمومی یا ایموجی چشم در جایی منتشر نشده است.

واتساپ یک اپلیکیشن پیام‌رسان فوری است که به کاربران امکان ارسال پیام‌های متنی، صوتی و تصویری، برقراری تماس‌های صوتی و تصویری و اشتراک‌گذاری فایل‌ها و موقعیت مکانی را می‌دهد. این برنامه در سال ۲۰۰۹ توسط برایان اکتون و یان کوم تأسیس شد و در سال ۲۰۱۴ توسط فیس‌بوک (متا) خریداری شد. واتساپ یکی از محبوب‌ترین پیام‌رسان‌های جهان است و تا سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد کاربر داشته است.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : واتساپ بالاخره برای آیپد هم عرضه شد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *