آنتی ویروس پادویش

شیائومی ۱۷ اولترا خیلی زودتر از مدل قبلی خود عرضه خواهد شد

شیائومی ۱۷ اولترا خیلی زودتر از مدل قبلی خود عرضه خواهد شد

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، شیائومی هر سال نسل جدیدی از گوشی های هوشمند پرچمدار خود را در مدل های مختلف معرفی و عرضه می کند.

کانال بله زوم تکگیفت کارت

شیائومی ۱۵ در پایان اکتبر سال گذشته در چین عرضه شد. سپس در ماه فوریه، زمانی که شیائومی ۱۵ اولترا نیز معرفی شد، به بازارهای جهانی راه یافت. با این حال، امسال اوضاع کاملاً متفاوت بود و شیائومی ۱۷ زودتر در ماه سپتامبر در چین عرضه شد. این موضوع باعث شد که ما در این فکر باشیم که آیا شیائومی ۱۷ اولترا دوباره در ماه فوریه عرضه خواهد شد یا خیر.

ظاهراً پاسخ این سوال منفی است. طبق گفته افشاگر پرکار که با نام کاربری Digital Chat Station در Weibo فعالیت می‌کند، شیائومی ۱۷ اولترا در ماه دسامبر در چین رسماً معرفی خواهد شد. این ممکن است به این معنی باشد که در آن زمان فقط در چین عرضه می‌شود و عرضه جهانی آن همچنان می‌تواند در تاریخ دیگری باشد.

این گوشی از پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ بهره می‌برد و از شارژ سیمی ۱۰۰ وات پشتیبانی می‌کند. شایعه شده است که یک دوربین اصلی جدید ۵۰ مگاپیکسلی با بزرگنمایی درون حسگر بهبود یافته، یک دوربین ماکرو تله فوتو جدید ۲۰۰ مگاپیکسلی، یک دوربین فوق عریض و احتمالاً یک دوربین تله فوتو با برد کوتاه نیز خواهد داشت. از نظر صفحه نمایش، انتظار می‌رود مشخصات بسیار شبیه به صفحه نمایش شیائومی ۱۷ پرو مکس باشد.

بیشتر بخوانید  پلوپز Mijia Rice Cooker N1 شیائومی رونمایی شد

شیائومی ۱۷ اولترا خیلی زودتر از مدل قبلی خود عرضه خواهد شد

در دیگر خبرها شیائومی شروع به عرضه دو گزینه رنگی جدید برای بلندگوی بلوتوث Sound Outdoor خود در اروپا کرده است. این بلندگو که اولین بار در اواخر سال 2024 در رنگ‌های مشکی، قرمز و آبی عرضه شد، اکنون در رنگ‌های سبز و طلایی نیز موجود است. اسپیکر Sound Outdoor شیائومی با دو رادیاتور ساب ووفر، 30 وات خروجی صدا برای باس قوی‌تر و صدای شفاف و متعادل ارائه می‌دهد. این بلندگو برای وضوح در باس، آواز و زیر تنظیم شده است و آن را برای انواع مختلف موسیقی مناسب می‌کند.

وزن اسپیکر 597 گرم است و می‌توان آن را به صورت عمودی یا افقی قرار داد. بدنه استوانه‌ای آن از جنس بادوام ساخته شده است و دارای یک بند لاستیکی برای حمل آسان و یک پایه سیلیکونی است که از لغزش جلوگیری می‌کند. مدل‌های جدید سبز و طلایی همان طراحی مقاوم قبلی را حفظ کرده‌اند، اما گزینه‌های رنگی بیشتری را برای کاربران اضافه کرده‌اند.

این اسپیکر دارای استاندارد IP67 است، به این معنی که ضد گرد و غبار است و می‌تواند به مدت 30 دقیقه در عمق یک متری زیر آب دوام بیاورد. این بلندگو به گونه‌ای طراحی شده است که در شرایط فضای باز مانند ساحل، پیاده‌روی یا در طول سفر به طور قابل اعتمادی کار کند.

منبع: gsmarena

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : شیائومی ۱۷ اولترا خیلی زودتر از مدل قبلی خود عرضه خواهد شد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *