آنتی ویروس پادویش

چرا ما نمی توانیم بدون گوشی‌های هوشمند دیگر زندگی کنیم؟ دلایل آن چیست؟

چرا ما نمی توانیم بدون گوشی‌های هوشمند دیگر زندگی کنیم؟

چرا ما نمی توانیم بدون گوشی‌های هوشمند دیگر زندگی کنیم؟ دلایل اینکه دیگر چرا نمی‌توانیم از گوشی  هوشمند خود دست بکشیم را می دانید؟

به گزارش به گزارش مجله زوم تک به نقل از وبسایت digitalcorner، این روزها به سرعت گوشی های هوشمند جای خود را در دستان کاربران کم سن تا بزرگ سال جا خوش کرده است و یک جورایی می توان این طور گفت که زندگی بدون گوشی های هوشمند برای تمامی افراد ناممکن شده است؛ چراکه نقشی که گوشی های هوشمند در زندگی تک تک ما ایفا می کند بسیاری مهم و حیاتی هستند و  جایگزینی برای آن ها وجود ندارد. یک پرسش ساده، چند روز از گوشی هوشمند خود اصلا در طول روز استفاده نمی کنید و آن را بیرون نمی برید؟

اگر در پاسخ به این پرسش بگویید: هرگز و آن اصلا امکان ندارد، این مطلب ارزش خوانده شدن را دارد. هنوز یادتان است که چند سال پیش تنها گوشی های ساده وجود داشت و اصلا اینقدری که الان ما از گوشی های هوشمند استفاده می کنیم در آن زمان از گوشی های ساده مان استفاده نمی کردیم. در آن زمان خیلی حتی اصلا گوشی های ساده را خریداری نکرده بودند، اما هنوز هم سالم هستند و توانستند بدون داشتن گوشی ساده زنده بماند؛ چه اتفاقی یک دفعه ایی در دنیا رخ داد که یک باره گوشی های هوشمند چنین ارزشی بین کاربران پیدا کردند، آنقدر زندگی بدون آن ها ناممکن شد چراکه خیلی برای ما این روزها خیلی خیلی مهم شده است. البته باید بگوییم نه تنها برای مردم عادی داشتن گوشی های هوشمند مهم شده است، بلکه برای افراد ثروت مند نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

چرا ما نمی توانیم بدون گوشی‌های هوشمند دیگر زندگی کنیم؟

فراتر از خود گوشی های هوشمند، قابلیت تماس گرفتن یا پیام دان به لطف وجود گوشی های هوشمند در سال های اخیر بخصوص در 4 سال اخیر به طور چشم گیری پیشرفت کرده است. گوشی های هوشمند 4 ویژگی مهم را برای کاربرن ارائه می دهند که دست کشیدن از گوشی های هوشمند را برای کاربران سخت کرده است. درذیل به برخی از 4 دلیلی که دیگر نمی توانیم از گوشی های هوشمندمان دل بکنیم، اشاره کرده ایم.

 

ارتباطات

اگر به شما فقط و فقط 10 سال پیش گفته می شد که با یک شی کوچکی که حتی در جیب شلوارتان جا می شود می توانید چند کار هم چون کارهایی هم چون زنگ زدن، پیام دادن، گفت و گو کردن، به اشتراک گذاشتن فیلم و تصاویر و حتی بازی کردن را به صورت رایگان با همان شی که گوشی هوشمند نامیده می شود، انجام دهید، یقیا یا باور نمی کردید یا می خندید و آن را فر واگرایانه می خواندید. و هم اکنون بعد از چند سال، چنین چیزی به واقعیت پیوسته است و هر کسی می تواند با کمی خرج کردن می توانید به دنیایی از ویژگی دسترسی داشته باشید. با همین گوشی های هوشمند می توانید به برنامه های سوشال مدیایی هم چون اینستاگرام، فیسبوک، واتساپ، اسنپ چت و توئیتر دسترسی داشته باشید و با میلیون ها کاربر حتی آن طرف دنیا به صحبت بپردازید. در این پلتفرم ها، افراد از هر جای دنیا می توانند با یک دیگر به  صحبت بپردازند و با یک دیگر دوست بشوند. چنین اپایکشین هایی جزو پر کاربردترین و جز محبوب ترین برنامه ها است که توسط میلیون ها کاربر مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال، فیسبوک 4 مین از 5تا برنامه ایی است که در طول تاریخ گوشی های هوشمند بیشترین دانلود را از آن خود کرده است.

 

کارآیی

فکر کنم کسی نباشد که بخواهد در این موضوع با ما به مجادله بپردازد که گوشی یا دیگر دستگاهای هوشمند نسل قدیم هم چون دستگاه های امروزی مفید و کارآمد بودند! آخرین و پیشرفته ترین نشل گوشی های هوشمند امروزی تبدیل به کامپیوترهای شخصی پیشرفته مینیاتوری شده اند که پس بسیاری از کارهای به راحتی برمی آیند. به خاطر همین است که بسیاری از افراد و کاربران ترجیح می دهند بجای استفاده از لپتاپ یا کامپیوترهای شخصی، از گوشی های هوشمندشان استفاده کنند؛ چراکه هم راحت تر است، موچک تر است و هم در دسترس تر و به راحتی جابه‌جا می شود. اینطور فرض کنید که برای مثال در ایستگاه اتوبوس نشسته اید و منتظر هستید که اتوبوس بیاید، در حین به ایمیل هایتان نگاهی می اندازید، به دوستانتان پیام می دهید یا شرایط آب و هوایی آخر هفته را بررسی می کنید!

 

سرگرمی

یکی از دیگر دلایل و به نظر بسیاری از کارشناسان، مهم ترین علت بسیاری از افراد برای کنار نگذاشنتن گوشی های هوشمندشان سرگرمی است! بله، نباید تعجب کنید که گوشی های هوشمند یکی از اصلی ترین راه ها و وسلیه های سرگرمی در دنیای امروزی برای بسیاری از افراد به شمار می آید. هنوز به یاد دارید که منتظر ماندن در اتاق انتظار  ببرای قرار ملاقات با پزشکان یا دندانپزشکان چقدر کسل کننده بود؟ این روزها حتی اگر چند ساعت هم طول بخواهد بکشد، بازی های موبایل انجام می دهید، تا آن زمان را به سادگی فراموش کنید.  در گذشته حتی کمپانی بازی سازی هم اعتقاد داشتند که باید تنها توجه شان را بر روی ساخت بازی های کنسول هایی هم چون پلی استیشن و ایکس باکس بگذارند و نهایت کمی هم برای کامپیوترهای شخصی! اما این روزها تحقیقات انجام شده بر این باور استوار است که بازی های بیشتر توسط گوشی های هوشمند انجام می شوند تا توسط کنسول ها، گرچه گوشی های هوشمند هر بازی ایی را پشتیبانی نمی کنند! با این وجود اغلب کاربران با گوشی های هوشمندشان اغلب یا گااهی بازی می کنند، پس بسیاری ار کمپانی ها توجه زیادی بر روی ساخت بازی های با گرافیک بالا هم چون بازی های کنسول برای گوشی های هوشمند داشته اند. هم چنین طبق گزارش های صورت گرفته، اغلب کاربران زن نسبت به مردان زمان بیشتری برای بازی کردن صرف می کنند. به گزارش گاردین بازار بازی های گوشی های هوشمند در دنیا 37 میلیون دلار تنها در سال 2016 ارزش داشت که انتظار می رود در سال فعلی این مبلغ به حدودای 90 میلیون دلار رسیده باشد؛ بازار سودآوری که کمتر کمپانی ایی بر روی آن توجه می کند. ارزش 37 میلیادری بازار بازی های گوشی های هوشمند در سال 2016 37 درصد از مبلغ کل 99.6 میلیون دلاری را شامل می شد؛ یعنی آن طور که برخی ها از کاربران فکر می کنند، حتی ساده بودن بازی های گوشی های هوشمند کم جلوه و سودآوری کمی ندارد، برعکس سود و منفعت بسیاری را هم دارد. به دلیل در دست بودن و راحت بودن بازی های گوشی های هوشمند و هم چنین سودآوری زیاد این دست بازی ها برای کمپانی های سازنده، شاهد رشد استفاده و عرضه بازی های بسیاری در این چند سال برای گوشی های هوشمند بوده ایم.

 

عملکرد و راحتی

شما چه کارهایی می توانید با گوشی های هوشمندتان انجام بدهید؟ شاید حتی اگر چند دقیقه وقت هم داشته باشید، نتوانید همه ی کارهایی می توانید و قابلیتش را دارید با گوشی های هوشمندتان انجام بدید را بنویسید. با وجود ساده به نظر رسیدن گوشی های هوشمندتان، این دستگاه هوشمند قابلیت انجام انبوهی از کارها را دارد. شاید این روزها با وجود پیشرفت چشم گیر تکنولوژی این طور بهتر باشد که این پرسش را طرح کنیم که گوشی های هوشمند ما در این روزها قابلیت انجام چه کارهایی را ندارند؟ شاید پاسخ دادن به این پرسش های برای ما در وهله اول بسیاری دشوار و سخت باشد!

بنابراین، فراتر از 2 عنصر حیاتی در اتباط بودن و کارآیی، ما گوشی های هوشمند را خریداری می کنیم چونکه برای انبوهی از کارها را انجام می دهند، نه اینکه صرفا همچون گوشی های ساده قدیمی به درد زنگ زدن و پیام فرستادن جزئی باشند!

آیا واقعا ما می توانیم بدون گوشی های هوشمند زندگی کنیم؟

اگر بگوییم بله، نباید تعجب کنید، در گذشته هم نسل قدیمی تر همین گوشی های هوشمند وجود داشتند و ما هم حتی بدون داشتن آن ها زندگی کردیم؛ پس حالا هم می توانیم بدون داشتن گوشی های هوشمند حتی به زنگی خود ادامه بدهیم. شاید برای برخی شنیدن اینکه کسی نمی خواهد گوشی هوشمند داشته باشد یا تابحال سمت خرید گوشی های هوشمند نرفته است تا از ویژگی و امکانات پریمیومی این دستگاه های هوشمند استفاده کند، عجیب باشد  یا گاها مسخره نیز باشد. گوشی های هوشمند هر چی هم باشند، تنها یک ابزار هستند که توسط انسان ها برای زندگی راحت تر انسان ها ساخته شده اند؛ برای مثال، با کمک گوشی های هوشمند انسان ها امروز به راحتی می توانند با یک دیگر به ارتباط بپردازند، حتی اگر هزاران کیلومتر از یک دیگر دور باشند. در این حالت، چنین تکنولوژی برای انسان ها بسیار مفید و کاربردی است. روزی گوشی های ساده و ابتدایی جایشان را به گوشی های هوشمند دادند، تعجب نکنید اگر یک روزی همین گوشی های هوشمند لاکچری چند میلیونی جای خود را تکنولوژی های جدیدتری بدهند که بهتر به نیازهای بشر پاسخ بدهد.

حالا پرسشی که برای بسیاری از افراد ایجاد می شود این است که واقعا ما می توانیم بدون دسترسی یا داشتن گوشی های هوشمند از پس زندگی کردن بربیایم یا نه؛ حالا اینکه به این پرسش چه پاسخی را می دهید، نمی دانیم اما اگر علاقه مند به تکنولوژی هستید خود به را سخت ترین چالش زندگی تان دعوت کرده اید! آیا می توانید از پس این تکنولوژی بربیاید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

حقیقت این است که بسیاری از کاربران حتی بدون اینکه بدانند به گوشی های هوشمندشان معتاد شده اند؛ بله اعتیاد به گوشی های هوشمند موضوعی است که کمتر کسی درباره ی آن چیزی یا تحقیقی می کند. استفاده از گوشی های هوشمند هم سودهایی دارد و هم ضررهایی که کمپانی های سازنده گوشی های هوشمند هیچ گاه درباره ی ضررهای آن حرفی به زبان نمی آورند. استفاده از گوشی های هوشمند به گفته ی بسیاری از کارشناسان نباید بیشتر از 1-2 ساعت باشد و بیشتر از زمان برای ذهن و سلامت کاربران بسیار خطر آفرین است! ساده ترین، ابتدایی ترین و مهم ترین راه حل برای جلوگیری از بروز مشکلات کنار گذاشتن گوشی های هوشمند است. بسیاری از ما همواره به این موضوع فکر کرده ایم که باید گاهی گوشی های هوشمند خود را دور از خود قرار بدهیم، اما فرضا پیام های برنامه های فضای مجازی همیشه هم حواس پرت کن بوده اند و هم این تصمیم ما را شکسته اند. یکی از مدیران و مهندسان کمپانی گوگل یک چالش را راه انداخته بود که در آن از افراد می خواست اصلا یا کمتر به سراغ برنامه ها بروند مگر آنکه واقعا به آن کار ضروری نیاز داشته باشند. همان طور که می دانید یکی از مهم ترین اهداف برنامه ها، جلب توجه و کشاندن حواس کاربران به سوی خود است. برخی از مهم ترین فواید گوشی های هوشمند در ذیل ذکر شده است:

  • دست کشیدن از دنیای مجازی و تلاش برای بیشتر قرار گرفتن در دنیای واقعی
  • جلوگیری از اصراف وقت با ارزش و گذراندن همان وقت باارزش شده کوتاه بر روی اهداف و کارهای باارزش
  • حفاظت از حریم و زندگی شخصی تان

در آخر باید بگوییم اینکه به این پرسش چرا ما نمی توانیم بدون گوشی‌های هوشمند دیگر زندگی کنیم؟ چه پاسخی خواهید داد، گاها بسته به نظر شخصی خودتان دارد، چراکه استفاده از تکنولوژی، گوشی های هوشمند و دیگر دستگاهای هوشمند کاملا یک نظر و انتخاب شخصی است. تکنولوژی نقش به سزایی در زندگی هر شخص دارد و بسته به نقشی که در زندگی هر فرد دارد از اهمیت متنوعی برای اشخاص برخوردار است؛ چیزی که همه ی ما به آن باور داریم، تکنولوژی مرز خاصی ندارد و مطمعنا تکنولوژی امروزی ابتدای راه تکنولوژی آینده است. شاید تکنولوزی آینده هدف میلیون ها آدم باشد. در خصوص تکنولوژی تحقیق ها، گزارش ها و سخنانی بسیاری گفته است که برای پایان این مطلب به یکی از بهترین آن اشاره می کنیم نیکی سیلوستری (Nikki Silvestri) می گوید ما به اختراعات و ابداعاتی نیاز داریم که ارزش ها والای انسانی را دنبال می کنند، نه ارزش هایی که اختراعات و ابداعات را دنبال می کنند.

 

بیشتر بخوانید:

 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : چرا ما نمی توانیم بدون گوشی‌های هوشمند دیگر زندگی کنیم؟ دلایل آن چیست؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *