چرا نباید از اپلیکیشن های Task Killer استفاده کنیم؟

اپ شو : تقریبا همه کاربران اسمارت فون ها و تبلت ها بر این باورند که استفاده از اپلیکیشن های Task killer کاری مفید است و با متوقف کردن اپلیکیشن های غیر ضروری موجب افزایش کارایی و طول عمر باتری می شود. ولی آیا واقعا همین طور است؟

یک اپلیکیشن Task killer می تواند اپلیکیشن های دیگری را که در پس زمینه فعال هستند، غیر فعال کند. برخی از آن ها این کار را به صورت خودکار انجام می دهند. اما خود اندروید هم می تواند بدون نیاز به Task killer این کار را انجام دهد.

در ادامه با زوم تک همراه باشید تا دلایل اصلی این موضوع را برسی کنیم.

عملکرد اندروید مانند ویندوز نیست

تقریبا همه شما با ویندوز آشنایی کامل دارید. در ویندوز، باز بودن چندین نرم افزار به صورت هم زمان – فرقی نمی کند در چه حالتی باشند – می تواند کارایی و سرعت سیستم تان را تا حد زیادی کاهش دهد. در این گونه مواقع بستن حتی یکی از نرم افزار ها می تواند تاثیر محسوسی روی سرعت انجام کار ها داشته باشد.

در مورد اندروید قضیه کاملا متفاوت است، چون این دو سیستم عامل پروسه ها را با یک روش مشترک پردازش نمی کنند. اگر دقت کرده باشید، در ویندوز امکان بستن یک نرم افزار به روشنی تعبیه شده است (فشار دادن دکمه قرمز رنگ گوشه صفحه)، اما در اندروید مفهوم دقیقی به معنی بستن اپلیکیشن وجود ندارد. یعنی در اندروید شما نمی توانید اپلیکیشن ها را به معنای ویندوزی ببندید.

در اندروید وقتی یک اپلکیشن را رها کرده و به سراغ اپلیکیشن دیگری می روید، آن اپلیکیشن در پس زمینه به فعالیت خود ادامه می دهد و بسته نمی شود. در بیشتر مواقع، اپلیکیشن در حالت مکث نگه داشته می شود تا CPU را اشغال نکند و موجب اخلال در کارکرد شما نشود. اما اپلیکیشن هایی هم هستند که با ترک کردن شان متوقف نخواهند شد، مانند اپلیکیشن های پخش موسیقی، دانلود فایل، و یا اپلیکیشن هایی که نیاز به همگام سازی دارند.

وقتی کار تان با اپلیکیشن دوم تمام شد و دوباره به سراغ اپلیکیشن اول رفتید، اندروید وقفه آن را پایان داده یا به عبارتی آن را دوباره به راه می اندازد. این کار با سرعت بسیار بالایی انجام می شود چون اطلاعات مربوط به اجرای آن اپلیکیشن در حافظه RAM نگه داشته شده و آماده استفاده است.

چرا نباید از Task killer ها استفاده کنیم؟

بیشتر بخوانید  چگونه از هنگ کردن گوشی اندرویدی جلوگیری کنیم ؟ با ما باشید

طرفداران Task killer ها این طور استدلال می کنند که اندروید بیش از اندازه حافظه RAM را پر می کند؛ البته این ادعا زیاد هم بی راه نیست، چون اندروید اطلاعات مربوط به تعداد زیادی اپلیکیشن را همواره در رم نگه می دارد. ولی آیا این چیز بدی است؟ نه خیر. دسترسی به اپلیکیشن هایی که در RAM به صورت حاضر و آماده موجود هستند، بسیار سریع تر و بهتر است. اگر این کار انجام نشود، انتقال بین اپلیکیشن ها و استفاده از آن ها به صورت هم زمان، بسیار زمان بر و خسته کننده خواهد بود.

حافظه رمی که خالی باشد، به درد هیچ کس نمی خورد. زمانی می توانیم به RAM خود افتخار کنیم که اطلاعات مربوط به اپلیکیشن های زیادی را در خود داشته باشد و به دردمان بخورد. نه این که همیشه خالی نگه ش داریم و آن طور که باید، از دستگاه خود استفاده نکنیم که مبادا چند هزارم ثانیه کند تر خواهد شد.

اگر حافظه RAM پر شود، خود اندروید به طور خودکار و بدون نیاز به دخالت شما تعدادی از اپلیکیشن هایی را که بدون استفاده مانده اند، کاملا متوقف می کند و بدین صورت فضای مورد نیاز را تامین می کند.

اپلیکیشن های Task killer روال عادی و استاندارد پردازش و مدیریت اطلاعات حافظه RAM را به هم زده و در آن اخلال ایجاد می کنند. به همین دلیل امکان دارد در بسیاری موارد نه تنها عملکرد شما را بهتر نکنند، بلکه موجب کاهش سرعت نیز بشوند. برای مثال وقتی شما از یک اپلیکیشن به صور مداوم استفاده می کنید، اطلاعات مربوط به آن در RAM وجود دارند و به سرعت قابل دسترسی هستند؛ اما وقتی یک Task killer مدام آن ها را پاک می کند، پردازنده برای دسترسی دوباره به اطلاعات باید به سراغ حافظه دائمی برود که سرعتش به مراتب پایین تر از RAM است.

این نکته را هم بدانید که پر و یا خالی بودن حافظه RAM ربطی به میزان مصرف باتری ندارد. در هر صورت طول عمر باتری شما تفاوتی نخواهد کرد.

پس اگر بخواهم نتیجه گیری کنیم، پیشنهاد می دهیم از Task killer ها استفاده نکنید. این نوع اپلیکیشن ها بیشتر از این که برای تان مفید و سودمند باشند، موجب اخلال در کارکرد دستگاه و حتی خود شما می شوند.

منبع : howtogeek

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : چرا نباید از اپلیکیشن های Task Killer استفاده کنیم؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *