برق ساختمان چیست؟ آموزش گام به گام برق کشی ساختمان

تعمیر ساختمان

همانطور که اشاره شد برق ساختمان جز جدانشدنی هر ساختمان است و بدون آن عملا نمی توان استفاده مفید و صحیحی از ساختمان داشت بنابراین می توانیم بگوییم برق در ساختمان همانند گاز و آب از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برای استفاده از برق در ساختمان می بایست پیش از تکمیل ساختمان می بایست به نحو احسن برق کشی و لوله کشی برق را انجام داد زیرا در صورتی که برق کشی ساختمان به درستی صورت نگیرد با مشکلات بسیاری که برخی از آنها بسیار خطرناک و مخاطره آمیز است مواجه خواهیم شد.

با توجه به اهمیت برق کشی ساختمان در ادامه به آموزش برق کشی ساختمان و مراحل آن می پردازیم.

مراحل برق کشی ساختمان چیست؟

برق کشی ساختمان از مراحل گوناگونی تشکیل شده است که در این بخش به طور خلاصه به آموزش برق کشی ساختمان خواهیم پرداخت.

تعمیر برق ساختمان

مراحل برق کشی ساختمان پیش از کف سازی و کاشی کاری و سفید کاری دیوار

  • ابتدا نقشه برق ساختمان را کشیده و محل سوکت های برق، تلفن، آنتن، آیفون، فن کوئیل‌ها، اطفاء حریق و غیره را مشخص کنید.
  • کل قوطی کلید‌ها را تراز کنید و مسیر لوله‌ها را شیار بزنید.
  • قوطی کلید‌ها را بکنید و محل روشنائی سقفی را سوراخ کنید.
  • بر روی دیوار قوطی کلیدها را نصب و تراز کنید.
  • جوشکاری و ساپورت زدن برای فیکس کردن لوله پولیکاها و اجرای لوله پولیکا گذاری
  • بر روی داکت مشخص شده از روی نقشه برای سینی برق شروع به جوشکاری و ساخت ساپورت کنید.
  • روی لوله پولیکا‌ها را بپوشانید.
  • جعبه فیوز را نصب کنید.
  • جعبه آنتن و ماهواره و تلفنرا نصب کنید.
  • ارتینگ ساختمان را تامین کنید.
  • لوله فولادی بگذارید

مراحل برق کشی ساختمان بعد از کف سازی و کاشی کاری و سفید کاری دیوار

  • قوطی کلید‌هارا تمیز کنید و داخل لوله پولیکا سیم بگذارید.
  • کابل شیلد دار برای بلندگو‌ها بگذارید.
  • شروع به کابل کشی برق، کابل کشی تلفن، آنتن، ماهواره و آیفون کنید.
  • اتصالات سر سیم‌ها را انجام دهید.
  • کل اتصالات را قلع اندود و عایق کاری کنید.

مراحل برق کشی ساختمان بعد از نقاشی و کف تمام شده

  • کلیه کلید و پریزها را ببندید.
  • بر روی سر سیم ها ترمینال ببندید.
  • دتکتور‌های دود و شستی آن‌ها را نصب کنید.
  • آیفون تصویری، آنتن مرکزی،  سوئچینگهای ماهواره ، چشم لایتینگ، نور مخفی‌ها و غیره را نصب کنید.
  • پایه سینی برق را بر روی دیوار نصب کنید.
  • لوله زیرسینی برق را نصب کنید.

انواع روش های برق کشی ساختمان

به طور کلی برق کشی ساختمان به یکی از دو روش روکار و توکار انجام می شود. در برق کشی ساختمان به روش روکار برق کار ساختمان می بایست کلیه سیم ها را از روی گچ دیوار عبور و برای پنهان کردن و زیباسازی آن از داکت استفاده کند. در برق کشی ساختمان به روش توکار که در برق کشی ساختمان ها بیشتر از این روش استفاده می شود برق کار می بایست سیم ها را از زیر گچ دیوار و از طریق لوله کشی همانطور که قسمت قبل به آن اشاره کردیم عبور دهد.

چگونه وارد بازار کار برق ساختمان شویم؟

همانطور که می دانید برق کشی ساختمان امری بسیار تخصصی بوده و نداشتن تخصص در این شغل خسارات های جبران ناپذیری را به همراه خواهد آورد. برای آنکه وارد بازار کار برق ساختمان شده و اقدام به سیم کشی ساختمان کنید می بایست مهارت های لازم این شغل را از طریق شرکت در دوره های آموزش برق ساختمان به دست آورید. زیرا در این دوره ها به صورت کاملا عملی و تخصصی و زیر نظر اساتید با تجربه به شما طریقه برق کشی ساختمان و نصب سیستم های امنیتی مانند اعلام حریق، نصب دوربین  مدار بسته، آیفون تصویری و غیره به صورت تخصصی آموزش داده می شود.

آموزشگاه فنون برق یکی از بهترین آموزشگاه های برق در کشور است که دوره برق ساختمان را زیر نظر سازمان فنی حرفه برگزار می کند. این آموزشگاه از اساتید باتجربه و حرفه ای برق برای آموزش مباحث برق ساختمان بهره گرفته و به صورت کاملا تخصصی صفر تا صد برق ساختمان و نصب سیستم های امنیتی و رفاهی را به شما عزیزان آموزش می دهد. به دلیل عملی و تجربی بودن دوره برق ساختمان شما عزیزان با کلیه نکات و مراحل برق کشی و لوله گذاری ساختمان آشنا شده و می توانید به راحتی وارد بازار کار شده و درآمدزایی کنید.

تعمیر برق ساختمان

آموزش نصب دوربین مدار بسته، آموزش نصب آیفون تصویری، آموزش نصب اعلام حریق، آموزش نصب دزدگیر اماکن، آموزش نصب کرکره برقی، جک و اپراتور شیشه ای برخی از مطالب آموزشی دوره برق ساختمان آموزشگاه فنون برق است.

بنابراین توصیه می کنیم پیش از ورود به بازار کار برق کشی ساختمان حتما در دروه های برق ساختمان آموزشگاه معتبر فنون برق ثبت کرده و با گذراندن این دوره در مدت کوتاهی به استادی ماهر تبدیل شده و وارد پروژه های بزرگ برق شوید.

آموزشگاه فنون برق علاوه بر دوره برق ساختمان دوره های متعدد دیگری را از جمله آموزش تعمیرات بردهای الکترونیکی، آموزش پی ال سی، آموزش تعمیرات موبایل، آموزش تعمیرات ایسیو، آموزش تعمیرات کولر و پکیج دیواری و بسیاری از دیگر دوره های برق و الکترونیک را برگزار می نماید. در ادامه به معرفی دیگر دوره های این آموزشگاه می پردازیم.

آموزش تعمیر بردهای الکترونیکی

آموزش تعمیر بردهای الکترونیکی دوره ای کاربردی و تخصصی برای علاقه مندان به برق و الکترونیک است که به صورت تخصصی صفر تا صد تعمیر و عیب یابی انواع بردهای الکترونیک از جمله بردهای دیجیتال ، کامپیوتری و مخابراتی،  بردهای صنعتی پرکاربرد و برد آسانسور و تعمیر بردهای آیفون صوتی و تصویری و غیره آموزش داده می شود. کارآموزان در این دوره آموزشی ضمن آموزش تعمیر و عیب یابی برد با طریقه کار کردن با ابزارهای لازم برای تعمیر برد نیز آشنا شده و  ضمن آموزش تئوری مباحث به صورت عملی و در کارگاه های مجهز کلیه مطالب آموزشی را به صورت عملی تمرین می کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دیگر دوره های آموزشی این آموزشگاه، همچنین بررسی سرفصل های آموزشی، قیمت و تخفیف های ویژه این آموزشگاه همین حالا به سایت فنون برق به آدرس www.fonoonbargh.com مراجعه کنید. برای دریافت مشاوره رایگان می توانید با شماره 02166576476 تماس حاصل نمایید، در صورت تمایل برای مراجعه حضوری نیز می توانید به دفتر این آموزشگاه به آدرس میدان انقلاب خیابان کارگر شمالی 100 متر بالاتر از میدان انقلاب روبروی ورودی پارکنیگ مراجعه نمایید.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : برق ساختمان چیست؟ آموزش گام به گام برق کشی ساختمان

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *