آنتی ویروس پادویش

تحریم ها علیه هوآوی توسط چین بی پاسخ نمی ماند!

تحریم ها علیه هوآوی
تحریم ها علیه هوآوی موجب شده است که این کمپانی از جایگاه دومین تولید کننده گوشی های هوشمند به [زودی] به جایگاه 7 سقوط کند!

به گزارش مجله زوم تک به نقل از Phone Arena، تقریبا همه می دانستیم که دولت دونالد ترامپ (Donald Trump) رئیس جمهور سابق آمریکا از تکنولوژی و کمپانی های چینی خوشش نمی آمد. هوآوی از زمانی که فعالیت هایش را آغاز کرد همیشه آرزو داشت که روزی برترین تولید کننده گوشی های هوشمند در دنیا بشود که ورزات بازرگانی دولت آمریکا با وضع تحریم هایی علیه این کمپانی، مانعی برای دستیابی به این هدف شد. طبق گفته دولت آمریکا؛ از سال 2012، کمپانی چینی هوآوی به عنوان خطری برای امنیت ملی ٖآمریکا مطرح شد که چند سال بعد، به لیست تحریم های آمریکا افزوده شد. تحریم های آمریکا علیه کمپانی چینی هر گونه مبادرات تجاری با آمریکا و خرید تکنولوژی آمریکایی توسط این کمپانی چینی را ممنوع ساخت. از مهم ترین اثرات این تحریم ها، می توان به ناپدید شدن سرویس های گوگل هم چون گوگل Play Store در گوشی های هوشمند اندرویدی هوآوی اشاره کرد.

گیفت کارت

 

تحریم ها علیه هوآوی می تواند منجر به تحریم ها علیه کمپانی آمریکا منجر شود

با وجود تحریم های یک جانبه آمریکا علیه کمپانی چینی هوآوی، هوآوی تصمیم گرفت که به بیزینس خود ادامه بدهد؛ هوآوی حتی سیستم عامل خود را نیز طراحی کرد. با وجود تحریم های آمریکا علیه این کمپانی چینی، هوآوی توانست حتی لقب بزرگ ترین تولید کننده گوشی های هوشمند در بخشی از سال 2020 میلادی را نیز از آن خود کند. در سال 2020، هوآوی لقب مهم ترین تولید کننده گوشی های هوشمند 5G را از آن خود کرد. دولت ترامپ از این بابت ناخشنود بود. آمریکا از متحدان اروپایی اش خواست که فعالیت این کمپانی چینی در این کشورها را نیز مختل کنند. انگلیس و سوئد از مهم ترین شریک های آمریکا هستند که حضور کمپانی های چینی هم چون هوآوی و ZTE را  در این گشورها منع کردند.
تجریم های آمریکایی علیه هوآوی تنها به خرید و فروش محصولات هوشمند چینی ختم نمی شد. هوآوی دیگر حتی با کمپانی های آمریکایی ایی هم چون کوالکام هم برای تامین قطعات نمی توانست مبادله داشته باشد. این تحریم ها گرچه ضررهای بسیاری برای هر 2 طرف داشته است، اما موجب خودکفایی بیشتر هوآوی هم شده است. برای مثال، پس از اعمال تحریم ها آمریکایی علیه این کمپانی، هوآوی در نبود شرایط تامین تراشه های اسنپ دراگون، خود تراشه های HiSilicon خود را توسعه داد. تراشه های کایرین 9000 توسط یکی از بزرگ ترین کارخانه های مستقر در تایوان تولید شدند.

وقتی حرف از تهیه تراشه های مورد نیاز برای گوشی های هوشمند و دیگر محصولات هوشمند می شود، کمپانی TMSC حرف اول و بخش تولید قطعات سامسونگ الکترونیکس حرف دوم را می زنند. همان طور که می دانید دولت آمریکا فشارهایی را علیه کمپانی TSMC وضع کرد که واقعا موجب آسیب رسیدن به کمپانی های مستقل و صنعت گوشی های هوشمند شد. همان طور که به یاد دارد، پس از ممنوعیت ارسال تراشه های TSMC به هوآوی، این کمپانی تصمیم گرفت که یکی از کمپانی فرعی اش [آٖنر] را به فروشد که به نظر کارشناسان موجب کاهش 73 درصدی عرضه گوشی های هوشمندش می شود. به نظر کارشناسان، [به احتمال خیلی زیاد] هوآوی مقام دومین مهم ترین تولید کننده گوشی های هوشمند را از دست خواهد داد و به جایگاه 7 مین تولید کننده گوشی های هوشمند در سال 2021 فعلی خواهد رسید. تحلیل گران از دست دادن جایگاه دوم توسط هوآوی را قطعی می دانند.

 

بعید است که چین از TSMC بخواهد به کمک هوآوی بی آید

کمپانی تایوانی TSMC تراشه های برای برخی از بزرگ ترین نام های تجاری هم چون اپل، کوالکام (گرچه تولید تراشه های 888 اسنپ دراگون کوالکام بر عهده سامسونگ است)، مدیاتک و … تولید می کند. گرچه اکثر مشتری های کمپانی TSMC بدون کارخانه ی تولید تراشه هستند، این کمپانی تایوانی حتی درخواستی از جانب اینتل برای تولید آخرین تراشه های این کمپانی را دریافت کرد. فقط به این فکر کنید که چه اتفاقی می افند که اگر این کمپانی مجبور می شد که تولید تراشه های خود را برای کمپانی های آمریکایی هم چون کوالکام و اپل متوقف کند! طبق گزار سیاتل تایمز، در صورت شروع درگیری نظامی بین چین و تایوان، کمپانی های آمریکایی هم ضررهای مالی بسیاری را تجربه خواهند کرد. اگر احساس چین احساس خطری برای حمله به تایوان داشته باشد، تایوان نیز ضررهای مالی زیادی را متحمل خواهد شد. در پی نزاع و درگیری های که بین چین و تایوان در روزهای اخیر صورت گرفته است، برخی از کارشناسان شروع درگیری بین چین و تایوان را دور از انتظار نمی دانند، اما بر این باورند که حتی با شروع درگیری صنعت تولید تراشه های خود چین نیز ضررهای بسیاری می کند، زیرا خود این کشور به تایوان در تولید تراشه ها نیاز دارد.

آینده تولید تراشه ها

همکاری کمپانی های چینی با کارخانه های تایوانی به این معنی نیست که چین خود نمی تواند از پس تولید تراشه های دستگاه های هوشمند بربیاید. شایعه هایی در خصوص دزدیدن تکنولوژی تراشه های از کارخانه TSMC نیز وجود دارد. یک موسسه امنیت تایوانی به نام TeamT5 در گزارشی اعلام کرده است که طی این چند هفته، حملات سایبری گروه های وابسته به چین به مراکز تولید تراشه ها تایوان رشد تصاعدی داشته است. گرچه هنوز مشخص نشده است که آیا حملات سایبری از جانب هکرهای وابسته به چین صورت گرفته است یا خیر. یکی از آنالیزگرهای موسسه امنیتی TeamT5 شوی لی (Shui Lee) می گوید که این حملات سایبری تمام صنعت نمیه هادی تایوان را دربرمی گیرد. در سال 2018، کمپانی TSMC مورد حملات باج افزارها قرار گرفت.
یورگ ووتکه (Joerg Wuttke) رئیس اتاق بازرگانی اتحادیه اروپا در چین به خبرگذاری بلومبرگ گفت که آینده تولید تراشه به دلیل کنترل صادرات، دخالت های دولت مردان و نه حتی به خاطر ظرفیت، وقفه هایی در زنجیره فراهم کردن به وجود می آید که آینده این صنعت را به نقطه ایی مشخص هدایت می کند. به همین منظور کشورهایی هم چون آمریکا و متحدانش باید بر روی اتکا به خود در این بخش کار کنند. هر 2 کمپانی TSMC و سامسونگ الکترونیکس از تصمیم شان برای احداث خط تولیدی در آمریکا خبر داده اند. کارخانه TSMC واقع در آریزونا احتمالا محصولات 5 نانومتری تراشه خود را تا سال 2023 عرضه می کند. در آن طرف، سامسونگ به دنبال ایجاد خط تولیدی در آستین واقع در ایالت تگزاس است. به گفته ی سامسونگ، این کارخانه تا سال 2023 می تواند عرضه تراشه های 3 نانومتری را آغاز کند.
منبع: phone arena
در ادامه در مجله زوم تک بیشتر بخوانید:

اپل آیپد جدید را در کشور دیگری تولید می کنند

اپل در 4 ماهه امسال بیشتر از 111.4 میلیارد دلار درآمدزایی داشته است!

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : تحریم ها علیه هوآوی توسط چین بی پاسخ نمی ماند!

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *