چگونه ویزای پزشکی بگیریم ؟

چگونه ویزای پزشکی بگیریم؟

چگونه ویزای پزشکی بگیریم؟ ویزای پزشکی را با نام ویزای درمانی نیز می شناسند و به صورت کوتاه مدت برای افرادی است که میخواهند طول دوره ی درمان خود را در کشوری دیگر سپری کنند و البته این ویزای کوتاه مدت به فرد و همراه وی داده می شود و افرادی که این ویزا را دریافت کرده اند می توانند برای مدت زمان مشخصی در کشور مقصد مستقر شوند و برای درمانشان از مرکزهای پزشکی و بیمارستان ها استفاده کنند.

نحوه گرفتن ویزای پزشکی

افرادی که متقاضی دریافت ویزای پزشکی هستند باید پیش از هر اقدامی به سفارت کشور مورد نظر مراجعه کنند و مدارک کافی را به آن ارائه بدهند که ثابت نماید طول دوره ی درمان شخص در کشور خودش انجام نمی شود و نیاز است به کشور مقصد برای ادامه روند درمان مراجعه کند. پس نخستین گام مراجعه به سفارت کشور مقصد است.

البته در این خصوص باید توجه داشته باشید که حتما دعوت نامه از بیمارستان خصوصی یا پزشک معتبر باید همراه با مدارک به سفارت تحویل داده شود. علاوه بر آنچه که ذکر کرده ایم شخص باید بتواند ثابت کند که از نظر مالی میتواند در کشور مقصد ،هزینه های درمانی را پرداخت نماید و این مورد یکی دیگر از شرایط گرفتن ویزای پزشکی است.

دوره ی درمان شخص بیمار نباید طولانی باشد و همچنین بیماری وی نباید مسری مضر باشد که برای جامعه و افراد خطراتی را به دنبال بیاورد. با این شرایط حتما برایتان سوال به وجود می آید که چه مدرک های لازم است و البته به چه بیمارانی تعلق می گیرد؟

نحوه گرفتن ویزای پزشکی

مدرک لازم برای ویزای پزشکی

در سفارت هر کشوری  مدارکی را که درخواست می کنند با دیگر سفارتها متغیر می باشد و اما برای بیشتر کشورها در خصوص صدور ویزای پزشکی مدارک مشترکی وجود داشته است که در ادامه آن را مشاهده می کنید:

  • مدرک شناسایی مثل شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه (دارای اعتبار) و…
  • دعوت نامه بیمارستان یا پزشک معتبر
  • بیمه مسافرتی
  • مدارک لازم مالی( وجود این مدارک ثابت می کند که شخص مورد نظر می تواند در کشور مقصد هزینه های درمانی را پرداخت کند)
  • فرم درخواست
  • گواهی پزشک معالج مبنی بر نوع بیماری شخص

مدرک لازم برای ویزای پزشکی

چه گروهی از بیماران می توانند ویزای پزشکی بگیرند؟

گروه های از بیماران که در ادامه ذکر شده است می توانند ویزای پزشکی دریافت نمایند:

  • تومورهای سرطانی و بیماری های که میتوان آن ها را درمان کرد
  • تومورهای نخاعی و مغزی یا ستون فقرات
  • تومورهای ثانویه یا متاستاز
  • تومورهای بدخیم که می توان به تومورهای ریه و کبد اشاره نمود که تازه شروع شده اند و در مرحله های اولیه هستند
  • جراحی های تعویضی یا پیوندی که میتوان به زانو، لگن ،مفصل و… اشاره کرد
  • تومورهای مرتبط با پروستات،شش، کلیه، گوش، سینه، چشم هاو…

بیشتر بخوانید : بهترین کشور های اروپایی برای مهاجرت ایرانیان

چه کشورهای بیشترین میزان متقاضی ویزای پزشکی را دارند؟

هر بیماری ممکن است با توجه به نوع بیماری که داشته است یک کشور را برای درمان خود انتخاب کند ولی از این میان کشورهای اروپایی مثل انگلیس، آلمان و سوئد بیشترین میزان متقاضی برای ویزای پزشکی را به خودشان اختصاص داده اند.

با توجه به نیاز انسان ها برای دریافت خدمات پزشکی در سال های اخیر ، اعزام بیماران به کشورهای مختلف بسیار رونق پیدا کرده است. البته با توجه به اینکه شرایط خاصی برای ورود اتباع خارجی در هر کشوری وجود دارد بیماران نیز باید برای سپری کردن مراحل درمانی شان نوعی ویزا با نام ویزای درمانی یا پزشکی را دریافت کنند.

چه کشورهای بیشترین میزان متقاضی ویزای پزشکی را دارند؟

اعزام بیماران به آلمان

یکی از کشورهای که سالیانه بیمارانی زیادی برای درمان به آن اعزام می شوند آلمان است. این کشور از نظر تجهیزات پزشکی در سال های اخیر بسیار توسعه یافته است و مجهز گردیده و به عنوان برترین کشورها به شمار می رود.

کشور آلمان دارای 1996بیمارستان دولتی و خصوصی است که در این خصوص به صورت کلی 1.3میلیون نفر شامل کادرپزشکی،ادرای و خدماتی مشغول به کار هستند. این مراکز از سالیان طولانی در امر مداوای بیماران داخلی و خارجی بوده اند. عمده ترین کشورهای نظیر روسیه،آمریکا، انگلیس،فرانسه، دانمارک و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس می باشند.

آیا می توان ویزای پزشکی را تمدید کرد؟

ویزای درمانی کشورها امکان تمدید داشته است و به نظر پزشک معالج بستگی دارد ولی به خاطر داشته باشید که مدت زمان ویزای پزشکی محدود می باشد. اگر پزشک معالج بیمار تشخیص بدهد که هنوز به صورت کاملی طول دوره ی درمان بیمار به پایان نرسیده است یا نیاز است که بیمار برای مدت زمان طولانی در کشور مقصد بماند میتوان برای تمدید ویزای پزشکی اقدام کرد.

در این شرایط باید نام پزشک یا متخصص معالج،قبوض پرداختی،زمان شروع درمان و وضعیت پیشرفت بیماری، مدارک مالی را برای تمدید ویزا ارائه نمود.

پس به صورت خلاصه میتوان گفت اگر نیاز باشد که بیمار برای درمان خود نیاز به مدت زمان بیشتری داشته باشد میتواند برای تمدید ویزای پزشکی اقدام کند.

آیا می توان ویزای پزشکی را تمدید کرد؟

چه تفاوتی بین تعیین وقت سفارت ویزای پزشکی با درخواستهای عادی وجود دارد؟

درخواست هر نوع ویزا از هر کشوری نیاز به تعیین وقت قبلی داشته است که برای تحویل دادن مدارک مورد نیاز و در صورت لزوم برای انجام مصاحبه است. دقت داشته باشید که تعیین وقت میتواند به صورت آنلاین، تلفنی، کارگزار سفارت و… باشد.

در خصوص ویزای پزشکی باید این مورد را در نظر بگیرید که به دلیل شرایط خاصی که بیمار دارد و همچنین با توجه به شرایط انسان دوستانه ، سفارت ها میتوانند خارج از نوبت و به صورت اورژانسی به درخواست ویزا رسیدگی نمود و با سرعت زیادتری ویزای درمانی را برای بیمار صادر می کنند.

ویزای پزشکی

چگونه ویزای پزشکی بگیریم؟ به صورت خلاصه ویزای درمانی و پزشکی یک نوع ویزای کوتاه مدت می باشد که به شخص اجازه می دهد برای 90 روز در کشور مقصد اقامت داشته باشند و فرآیند درمانی خود را پشت سر بگذارد و اگر با توجه به موارد گفته شده نیاز به زمان بیشتری برای درمان بود، امکان تمدید ویزا محیا است و شخص میتوان اقدامات لازم را برای تمدید ویزای پزشکی انجام بدهد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای پزشکی عبارت اند از: عکس رنگی، تمکن مالی، وضعیت مالی، پاسپورت، گذرنامه و شناسنامه،نسخه امضا شده، پاسپورت امضا شده، مدارک دال بر توانایی تامین هزینه، اسناد ملکی، بیمه مسافرتی،دعوت نامه رسمی.

بیشتر بخوانید :
انواع مهاجرت را بشناسید
مهاجرت به آلمان
مهاجرت به سوئد
مهاجرت به استرالیا

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : چگونه ویزای پزشکی بگیریم ؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *