ویروس کرونا امروز سراسر جهان را دربرگرفته و کمتر کشوری را شاهد هستیم که با این ویروس همه گیر مقابله نکند. حال به تازگی مشخص شد که شرکت مطرح فناوری گوگل، درصدد است تا کمک بزرگ 800 میلیون دلاری به سازمانهای بهداشتی ارائه دهد. گفته شده در هفته بعد قرار است بیش از 3 میلیون ماسک توسط گوگل به مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا اهدا شود.
ساندار پیچای مدیرعامل فعلی آلفابت به تازگی در بیانیهای اعلام داشت که گوگل با همکاری شرکت Magid Glove & Safety، این تعداد ماسک را تامین و در اختیار مراکز موردنظر قرار خواهد داد. طبق گزارشها در حال حاضر 100 هزار امریکایی به ویروس کرونا مبتلا شده و تاکنون نزدیک به 700 نفر نیز در این کشور از دنیا رفتند. گوگل همچنین در نظر دارد با کمکهای تحت وب از جمله تبلیغات رایگان و کمک نقدی به شرکتهای و سازمانهای مرتبط بهداشتی، راه را برای این دست شرکتها هموار نماید.
گفته شده 250 میلیون دلار در قالب تبلیغات رایگان برای سازمان بهداشت جهانی و دیگر سازمانهای مرتبط توسط گوگل تدارک دیده شده تا بهتر بتوانند درباره ویروس کووید 19 اطلاع رسانی شود و هر چه سریعتر این بیماری را ریشه کن کنند. همچنین گوگل سعی کرده 340 میلیون دلار در قالب تبلیغات Google Ads برای شرکتهای فعال و کوچک در نظر گیرد تا بتوانند از ضررهای احتمالی دور شوند.
گوگل و کمک 800 میلیون دلاری برای ریشه کن کردن کرونا
گذشته از آن کمک 20 میلیون دلاری در زمینه سرویس Google Cloud به محققان و موسسات آموزشی اهدا شده تا بهتر بتوانند در زمینه تولید واکسن، نحوه درمان و برخی دیگر تحقیقات لازم را داشته باشند.
گوگل تنها شرکت فعال فناوری نیست که عزم خود را برای کمک در زمینه ویروس کووید 19 جزم کرده، شرکتهایی چون اپل، آمازون و چندی دیگر هم تصمیم گرفتند کمکهای چندین میلیون دلاری داشته تا بتوانند هرچه سریعتر از شر این ویروس راحت شد. گفتنیست پیشتر اپل وب سایت غربالگری در زمینه ویروس کرونا راه اندازی کرده و افراد با مراجعه به آن میتوانند اطلاعات لازم را داده و از بیمار بودن خود مطلع شوند.
اپل همچنین در نظر دارد بیش از 10 میلیون ماسک را در اختیار بیمارستانهای ایالات متحده و اروپا قرار دهد تا کمکی قابل قبول برای آنها باشد. فیسبوک هم تصمیم گرفته همچون گوگل تبلیغات رایگانی پیرامون کرونا داشته باشد. متاسفانه این بیماری از اوایل سال 2020 آشکار شده و مبدا آن شهر ووهان چین بود. سپس به کشورهای دیگر رسیده و کشور ما نیز از این ویروس همه گیر در امان نمانده است.
طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، تاکنون 600 هزار نفر به این ویروس دچار شدند که از این میزان 27 هزار نفر به کام مرگ رفته و نزدیک به 170 هزار نیز بهبودیافتند. باید منتظر ماند تا در آینده نزدیک واکسن این ویروس کشف شده و بیماران مبتلا هرچه سریعتر مداوا شوند. در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای کرونا وجود نداشته و باید در انتظار کشف واکسن آن باقی ماند. امیدواریم محققان و دانشمندان فعال در این زمینه بتوانند با کشف واکسن بشر را از این اپیدمی ترسناک نجات داده زیرا اگر مدت زمان آن به درازا بیانجامد، ضرر هنگفتی را در زمینه اقتصادی و جانی برای کشورهای مختلف به دنبال خواهد داشت.
ویروس کرونا از خانواده سارس و نرس بوده اما بیماری تهاجمیتری محسوب شده که احتمال مبتلا شدن افراد بیشتر توسط آن وجود دارد. این بیماری که در حال حاضر هزاران نفر درگیر آن هستند با آسیب رساندن به ریه، مشکلاتی را برای بخش تنفسی به وجود خواهد آورد. بنابراین باید مراقبت لازم را برای در امان ماندن از این ویروس نسبتا کشنده داشت. انتظار داریم در آینده نزدیک شاهد بهبودیافته افراد بیشتر مبتلا به این بیماری باشیم زیرا در غیر این صورت معضل بزرگی خواهد بود.
منبع: businessinsider
نظرات در مورد : کمک 800 میلیون دلاری گوگل برای مبارزه با کرونا