آنتی ویروس پادویش

سال 2023 کروم بوک ها به پردازنده اختصاصی گوگل مجهز شوند

سال 2023 کروم بوک ها به پردازنده اختصاصی گوگل مجهز شوند

گوگل اخیرا با معرفی پردازنده تنسور نشان داد که قصد دارد همانند رقبا از سخت افزار اختصاصی خود بهره گیرد. پردازنده تنسور نخستین بار در سری پیکسل 6 تعبیه خواهد شد که در نوع خود پرچمدار هستند.

بسیاری از مردم فکر می کنند که گوگل و بسیاری از شرکت های دیگر همیشه از استراتژی های اپل ، به ویژه استراتژی های موفق ، کپی می کنند. در بحبوحه هیاهو پیرامون Apple M1 ، شایعاتی مبنی بر اینکه گوگل در حال کار بر روی سیلیکون مبتنی بر ARM خود است که مجموعه ای از پردازنده های اپل A را که در سال 2010 منتشر شد ، تحت کنترل خود دارد. البته ، سیلیکون M1 برای تلفن ها ، اما برای مکینتاش ، و در حال حاضر گوگل استراتژی مشابهی را دنبال می کند تا Chromebook های آینده در پردازنده های مارک گوگل تا سال 2023 اجرا شوند.

صادقانه بگویم ، گوگل سالهاست که پردازنده های خود را می سازد ، اما بیشتر آنها تراشه های مخصوص دامنه هستند که برای یادگیری ماشین یا محاسبات ابری طراحی شده اند. در مقابل ، Google Tensor در Pixel 6 اولین پردازنده برنامه یا نقطه اتصال شرکت خواهد بود که برای انجام عملکردهای مشابه چیپست Qualcomm Snapdragon یا Apple A طراحی شده است. در حال حاضر روی گسترش سیلیکون داخلی خود به سایر دستگاه ها نیز کار می کند.

منابع به Nikkei گفتند که گوگل در حال توسعه پردازنده مشابهی برای لپ تاپ ها و رایانه های لوحی با سیستم عامل Chrome است و قصد دارد سیلیکون را در حدود دو سال دیگر عرضه کند. در حال حاضر ، جزئیات فنی این چیپست اسرارآمیز Chromebook عملاً وجود ندارد ، اما مشخصات Google Tensor احتمالاً می تواند ایده ای در مورد آنچه انتظار می رود ارائه دهد. البته ، گوشی های هوشمند و کروم بوک نیازهای پردازشی متفاوتی دارند و اگر گوگل بخواهد یک پردازنده قدرتمندتر مبتنی بر بازو بسازد ، مجبور خواهد بود که از قبل کار کند.

کشف این سیلیکون Google شگفت انگیز نیست ، اما در مورد زمان آن گیج کننده است. کمبود تراشه جهانی احتمالاً تولیدکنندگان اصلی تراشه مانند اینتل ، AMD ، کوالکام ، NVIDIA و دیگران را به رقابت جدی برای ظرفیت تولید سوق می دهد. مطمئناً گوگل برای تولید تراشه های خود باید سخت تر مبارزه کند ، با این فرض که وضعیت در دو سال بهتر نشود.

بیشتر بخوانید  رو نمایی گوگل از Vision API گوشی های اندرویدی که چهره را شناسایی می کنند،

استفاده از پردازنده خود مزیت کنترل و یکپارچه سازی بهتر سخت افزار و نرم افزار را دارد ، اما بدون معایب خاص خود. توسعه یک میکروسکوپ باید مقادیر زیادی از منابع تحقیق و توسعه را در مدت زمان طولانی سرمایه گذاری کند. از سوی دیگر ، تحقیق و توسعه قطعاً نقطه قوت گوگل است ، اما کیفیت محصولات سخت افزاری آن ممکن است همچنان شانس موفقیت Google Tensor در بازار تلفن همراه را زیر سوال ببرد.

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : سال 2023 کروم بوک ها به پردازنده اختصاصی گوگل مجهز شوند

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *