بررسی اسپم بودن سایت و روش پایین آوردن اسپم اسکور

بررسی اسپم بودن سایت و روش پایین آوردن اسپم اسکور

بررسی اسپم بودن سایت و روش پایین آوردن اسپم اسکور : اگر بتوانید اسپم اسکور را به صورت صحیح و اصولی مورد استفاده قرار بدهید به افزایش میزان سئو وب سایت تان کمک کرده اید. از جمله معیارهای که شرکت MOZ با استانداردها و آمارهای مرتبط با خودش ارائه کرده است ، اسپم اسکور(Spam score) است. اگر وب سایتی را از نظر اسپم مورد بررسی قرار بدهید رده بندی از 1 تا 17 به شما نشان داده می شود که عدد 17 نشان دهنده بالاترین احتمال اسپم و عدد 1 پایین ترین میزان احتمال اسپم می باشد.

اسپم اسکور (Spam score)

اسپم اسکور یک معیار می باشد که توسط شرکت MOZ ارائه گردیده و رفتارهای پرخطر را درون یا بیرون از وب سایت مورد بررسی قرار میدهد و همانطور که اشاره کرده ایم معیار از عدد یک تا هفده است.

1) پایین بودن رتبه موز رنک

2)سایتی با اطلاعات زیاد و بک لینک پایین

3)بک لینکها تنوع کمی دارند و تنها بر روی یک کلمه کلیدی هستند یا بر روی چند سایت محدود شده اند

4)سایت تنها لینک فالو و نافالو دارد به این معنی که همه ی بک لینکها یا تعداد زیادی از آن ها فالو یا نوفالو هستند و دارای نسبت خوبی نمی باشند برای درون سایت است

5)مورد شماره چهار برای بیرون سایت

6)میزان کمی از لینک ها با تکست برند هستند به معنی ساده تر یعنی لینک ها بیش تر بر روی کلمات کلیدی تمرکز دارند و بخوبی مشخص است که به شکل طبیعی نمی باشند

7)محتوای ضعیف دارند

8)نسبت فایلهای HTML و جاوا اسکریپت و فایلهای دیگر طراحی سایت از متنهای گذاشته شده زیادتر است

9)سایتی با محتوای کم اما بک لینک های بسیار زیاد

10)سایت با محتوای لینک کم

11)سایت با محتوای لینک زیاد

برای مورد 10 و 11 به خاطر داشته باشید که میزان لینکها در صفحه نباید از صدتا بیشتر باشد و در همین حدود این موضوع را رعایت کنید.

12)پنهان کردن بک لینک ها در فوتر سایت یا در قسمت های دیگر

13)در دسترس نبودن شماره تماس یا شبکه های اجتماعی در هر صفحه ی

14)تعداد صفحه های ایندکس شده در موتور جستجو پایین باشد

15)لینک دادن یا بک لینک به سایتهای با اپم اسکور بالا

16)تعداد کاراکترهای دامنه زیاد است

17)در نام دامنه عدد استفاده شده است.

اسپم اسکور (Spam score)

نحوه ی پایین آوردن اسپم اسکور

بررسی اسپم بودن سایت و روش پایین آوردن اسپم اسکور : شاید همیشه این تصور در ذهن مان وجود داشته باشد که رسیدن به صفر دشوار باشد ولی هر چقدر شما تلاش کنید که موارد فوق در وب سایت شما وجود نداشته باشد و از این موارد پرهیز کنید می توانید به صفر نزدیک تر شوید.

برای اینکه سایت شما به اسپم تبدیل نشود باید از روش های جلوگیری از اسپم شدن استفاده کنید که البته در صورت بروز چنین مواردی تاثیر بدی بر روی سئو شما خواهد داشت. به کار بردن این موارد مانع از پنالتی شدن سایت و اسپم شدن آن می شود.

همانطور که اشاره کرده ایم شما با سایت موز می توانید میزان اسپم بودن وب سایت را دریافت کنید تا به وسیله آن از احتمال مجازات شدن یک دامنه برای انجام عملیات اسپم مطلع شوید.

  • محتوای ضعیف
  • پایین بودن غیرطبیعی زبانهای نشانه گذاری متن
  • میزان لینکهای خروجی زیاد
  • لینکهای درونی کم
  • انکر تکست های زیاد در صفحه
  • لینکهای خروجی در منوها به شکل مخفی
  • نبودن اطلاعات تماس
  • کم بودن تعداد صفحات
  • اسپم بودن TLD
  • دامنه های طولانی
  • دامنه های شامل عدد
بیشتر بخوانید  افزایش ترافیک سایت با ترفند های ویژه سئو

نحوه ی دسترسی به اسپم اسکور

اینکار به سادگی انجام می شود و شما می توانید به وب سایت موز مراجعه کنید و اسپم اسکور خودتان را پیدا کنید؛  خیلی راحت آدرس وب سایت تان را در بالای صفحه وارد نمایید و معیارهای مهم سایت خودتان را از دید MOZ مشاهده نمایید مثل میزان اعتبار دامنه، اعتبار صفحه و…

نحوه ی دسترسی به اسپم اسکور

اسپم اسکور چگونه کار می کند؟

دامنه ی که توسط وب سایت MOZ مورد بررسی قرار گرفته باشد دارای اسپم اسکور می باشند و میتوانیم این امتیاز را از بخش Open site browser مشاهده کنیم. این امتیاز دهی به بیانی ساده با سابقه تعداد پرچم های اسپمی که بر روی دامنه شما فعال است مرتبط است و این امکان نیز وجود دارد گوگل به علت آن ها شما را جریمه کند.

هم اکنون فقط اسپم اسکور برای سطح زیرمجموعه کار میکند به معنی که کاری به صفحه ها و دامنه های اصلی نداشته البته میتوان گفت که بهترین روش برای مقابله با لینکهای اسپم ، اقدام از طریق سطح زیرمجموعه یا همان subdomain می باشد. البته استثناهای زیادی نیز وجود دارد  اما محاسبه اسپم اسکور در سطح زیرمجموعه میتواند به عنوان بهترین کاری باشد که ما انجام بدهیم. شما با این روش می توانید یک کار ساختاریافته و حتی محکم را انجام بدهید به صورتی که ریسکهای رایج در کار را کاهش بدهید و به شناسایی بدترین و مضرترین اسپم ها نیز بپردازید.

تاثیر اسپم اسکور بر روی سئو

سایت MOZ برای شناسایی و جمع آوری اسپم از تعداد زیادی سایت ها برای تعاریف مشخص شده توسط گوگل استفاده میکند.

  • MOZ به شکل اتفاقی میزان زیادی از subdomain های Mozscape را در رتبه بندی موز به شکل رضایت بخش ایندکس گردیده اند را انتخاب می نماید
  • بعد از آن همه ی subdomain را مورد ارزیابی قرار میدهد و هر کدام را که کد وضعیت 200 را اعلام نکرده را از لیست خود بیرون میگذارد.
  • در نهایت موز 10 ساب را که شخصی سازی شده اند و مکان یاب جغرافیایی را داشته و کلمات کلیدی استفاده شده در ساب دامین را چک می نماید و هر مورد که با یکدیگر همخوانی را نداشته باشد را به عنوان ساب دامین اسپم را تشخیص میدهد.

موارد استفاده از تحلیل اسپم

افرادی که در زمینه سئو و وب دارای مهارت هستند حتما می دانند که در چه مواردی می توانند از تحلیل اسپم یا Spam analysis  استفاده کنند ولی به صورت کلی ، موارد زیر به عنوان اصلی ترین استفاده مفید و کارآمد به شمار می رود:

  • لینک های اسپمی به وب سایت شما را بررسی می کند
  • لینکهای با پتانسیل بالایی خود را ارزیابی می کنید
  • فایل های Disavpw
  • پاکسازی لینک

جدیدترین مطالب و آموزش ها را در زوم تک مطالعه کنید…

5/5 - (1 امتیاز)

نظرات در مورد : بررسی اسپم بودن سایت و روش پایین آوردن اسپم اسکور

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *