سئو چیست ؟ بازاریابی سئو چیست؟ افرادی که در دنیای اینترنت فعالیت می کنند تقریبا به خوبی می دانند که سئو چیست و چطور می تواند به صاحبان وب سایتها کمک کند. ولی اگر به تازگی به دنیای اینترنت پیوسته باشید یا وب سایتی را برای خودتان ایجاد کرده اید باید در مورد سئو اطلاعات کاملی را بدست بیاورید.
SEO چیست ؟
سئو اصطلاح و مفهومی می باشد که این روزها زیاد شنیده می شود و شما بارها و بارها ممکن است در اینترنت در مورد آن مطالبی را خوانده و شنیده باشید. اهمیت سئو در سال های اخیر به بالاترین میزان رسیده است به نوعی که عده ی اعتقاد دارند بدون سئو اینترنت معنی و مفهومی نخواهد داشت. پس هر کسی که فعالیتی را در اینترنت و دنیای مجازی داشته باشد باید از سئو درک صحیحی را کسب کند.
سئو به معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو می باشد که مخفف عبارت search engine optimization است.می توان اینگونه نیز گفت که قوانینی ست که باید به واسطه مدیران وب سایت ها پیروی شوند تا برای موتورهای جستجوگر، وب سایتشان بهینه سازی گردد و در نهایت سبب ارتقاء رتبه سایتشان در موتورهای جستجو شود.
سئو تنها به این معنی نیست که برای موتورهای جستجو سایتی ساخته شود بلکه به این معنی است که وب سایت شما برای کاربران علاوه بر قابل فهم بودن ،بهینه نیز باشد.
ویدئویی کوتاه از مفاهیم اولیه سئو
تکنیک های کاربردی سئو در سال 2019
سئو و بازاریابی
سئو را میتوان یک نظم بازاریابی دانست که تمرکز آن بر روی بهبود رتبه سایت در جستجوی طبیعی می باشد البته روش های دیگری نیز وجود داشته است که میتوان در موتورهای جستجو با پرداخت هزینه رتبه بالایی را بدست آورد.
سئو برای اینکه بتواند رتبه سایت را بهبود بدهد و همچنین کاربران را به وب سایت مورد نظر هدایت کند و در موتورهای جستجو،افزایش نمایش را در پی داشته باشد به 2 جز فنی و ابتکاری نیاز داشته است. برای سئو ،جنبه های متعددی وجود دارد که می توان از کلمه های که بر روی صفحه قرار میگیرند تا گرفتن لینک از سایتهای دیگر اشاره کرد.
اغلب سئو خیلی ساده می باشد مثلا شما این اطمینان را پیدا می کنید که طراحی سایتتان به نوعی است که مطالب سایت توسط موتورهای جستجو قابل درک باشد.
تاثیر سئو در فروش و بازاریابی
همانطور که اشاره کرده ایم سئو به معنی بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر می باشد. به بیانی دیگر می توان اینگونه گفت که سئو به یک وب سایت کمک می کند تا امار بازدیدکنندگانی بیشتری به واسطه موتورهای جستجو داشته باشد و نوعی تمرین و تکرار مراحل بهبود و پیشرفت برای سایت به شمار می رود که همگی با هدف بالا بردن میزان بازدید کاربران پیش می روند.
گاهی دیده می شود که سئو به آسانی برای ایجاد اعتماد و اطمینان در رابطه با اینکه وب سایت شما از لحاظ موتورهای جستجوگر ساختار مناسبی را دارد،مورد استفاده قرار می گیرد. ولی در اصل گوگل به سایتهای اهمیت زیادتری می دهد که خود سایت برای کاربر بهینه سازی را انجام داده باشد. به معنی ساده تر یعنی در صورتی که کاربر در وب سایت شما احساس بهتری را داشته باشد و مدت زمان زیادتری را در وب سایت شما بگذراند ،برایتان یک امتیاز به شمار می رود.
تفاوت سئو و بازاریابی اینترنتی
آیا می توان این چنین گفت که سئو و بازاریابی اینترنتی با یکدیگر یکسان هستند؟ در بهترین حالت میتوان اینگونه به این سوال پاسخ داد که سئو به عنوان یکی از ابزارهای زیر مجموعه بازاریابی اینترنتی می باشد.
سئو اینترنت مارکتینگ نمی باشد ولی میتواند به عنوان قسمتی از کمپین اینترنت مارکتینگ تان به شمار بیاید که معمولا شامل قسمت های دیگری مانند استراتژی محتوا، ارائه در رسانه های اجتماعی و… می شود.
چرا وب سایت ما به سئو نیاز دارد؟
بهتر است در این خصوص بدانید که عمده ترین ترافیک اطلاعات در اینترنت به واسطه تبلیغات معتبر موتورهای جستجو شکل میگیرد. موتورهای جستجو شامل مواردی چون گوگل، بینگ، یاهو می شود البته شبکه های اجتماعی مختلفی و دیگر مدلهای ترافیک اطلاعات می توانند بازدیدکننده را برای سایتتان به وجود بیاورند ولی اصلی ترین روش هدایت کاربران بیش تر که در اینترنت وجود دارد، موتورهای جستجو می باشند. این موضوع برای تمامی وب سایتها ثابت گردیده است.
ما به دلایل مختلفی به سئو نیاز داشته ایم که می توان به صورت خلاصه گفت برای پیشی گرفتن از رقبا، دیده شدن در صد نتیجه های گوگل، هدایت مشتریان هدف مند به سایت ،چندین برابر کردن فروش ، پایین بودن هزینه ی سئو نسبت به دیگر تبلیغات اینترنتی ،پایین بودن هزینه ی سئو نسبت به تبلیغات گوگل، پایین آمدن الکسا، بالا رفتن ترافیک در سایت، بالا رفتن اعضای سایت و برند سازی اشاره کرد.
چرا بدون سئو، وب سایت در موتورهای جستجوگر دیده نمی شود؟
همه ی ما به خوبی می دانیم که موتورهای جستجو هوشمند می باشند و با وجود اینکه پیشرفت زیادی داشته اند ولی بازهم نیاز به توسعه دارند.موتورهای جستجو گر برای بهبود بخشیدن به تکنولوژی در حال فعالیت هستند که همگی در جهت انجام بررسی های دقیق تر و عمیق تر در وب و بازخورد بهتر نتایج از کاربران می باشد.
در خصوص کارکرد موتوهای جستجو ،محدودیت های نیز وجود داشته است. با وجود اینکه سئو درست میتواند بازدیدهای زیادی را به سمت وب سایت شما بکشاند و همچنین توجه های فراوانی را به سایتتان هدایت کند ولی حرکت های اشتباه نیز میتواند سایتتان را از نتیجه های جستجو به صورت عمیقی عقب بیندازد و سایت شما را در جای دفن کند که قابلیت مشاهده شدن آن در کم ترین حالت باشد.
افزون بر این موارد در قرار گرفتن محتوا در موتورهای جستجو، سئو به پیشرفت رتبه و ترقی هم کمک میکند به همین جهت محتوا در جای قرار میگیرد که بیش تر مورد مطالعه جستجوگرها می باشد.
سئو سایت
بهینه سازی و سئو سایت به عنوان یک گزینه ی اختیاری به شمار نمی رود. با وجود اینکه زمان زیادی برای پیاده سازی مبانی سئو وجود ندارد ولی در صورت عدم پیاده سازی آن این امکان وجود دارد که در فضای آنلاین نابودی حضور وب سایت شما را به دنبال داشته باشد.
در صورتی که در گذشته کارهای را انجام داده اید ولی اکنون متوجه شده اید که اشتباه است اصلا نیازی نیست نگرانی به خودتان راه بدهید. میتوانید همین امروز اقدامات لازم را انجام داده و برای بهبود سئو سایت خود گام بردارید.
پیش از اینکه پست بعدی خودتان را در وب سایت تان انتشار بدهید ،دست به جستجوی کلمات کلیدی زده و بعد از اینکه در عنوان صفحه کلمات کلیدی انتخاب شد از متوی توضیحات استفاده نمایید. شاید مطلب بعدی شما در صدر اولین نتیجه های جستجوی گوگل قرار بگیرد.
اصول سئو چیست ؟
اصول سئو چیست؟ در تعریفی ساده می توان اینگونه گفت که سایتی بدون سئو مانند یک کالای بدون استفاده است. سئو به معنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو (زمانی که از بهینه سازی صحبت می کنیم یعنی قوانین و دستوراتی که در صورت انجام صحیح آنها، جایگاه سایت را در موتورهای جستجو بهتر می کند) می باشد که از عبارت Search Engine Optimization گرفته شده است. نتیجه سئو در وب سایت منجر به افزایش میزان بازدید یک سایت و هدایت ترافیک بیش تر خواهد شد.
اهمیت سئو در وب سایت
سئو شامل پروسه ی می باشد که به گوگل کمک میکند تا سایتتان را شناسایی کند و متوجه زمینه فعالیتتان شود و سایت شما را با توجه به کلمه های کلیدی مرتبط در صد نتیجه های جستجو نشان میدهد. همانطور که اشاره کرده ایم سئو میتواند در افزایش میزان بازدید سایت شما تاثیر فراوانی داشته باشد.
شاید این روزها بیشتر به گفته ی بیل گیتس پی ببریم که ” اگر کسب و کار شما در اینترنت حضور نداشته باشد به زودی از صفحه روزگار حذف می شوید” چون روزانه بر تعداد افرادی که در گوگل به دنبال نیازهایشان جستجو می کنند اضافه می شود.قطعا کاربرانی که در گوگل جستجو می کنند ،به آن اعتماد می کنند.
اگر شما یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید که در زمینه محصولات آرایشی فعالیت می کنید و اگر وب سایت شما دارای سئو بالایی باشد میزان زیادی از بازدیدها به سمت وب سایت شما هدایت می شود و میتواند هر کدام از این مشتریان خریدی را در فروشگاه شما انجام بدهند ولی اگر شما در صفحه 5 یا 6 نتایج باشید قطعا تعداد زیادی از مشتریان را از دست داده اید. این ساده ترین مثالی است که می توان به اهمیت سئو در وب سایت پی برد.
کاربران عزیز می توانید لینک تاثیر سئو سایت بر تجارت الکترونیک موفق را نیز مطالعه نمایید.
سئوی کلاه سفید
متخصصان تکنیک های سئو را به چندین دسته تقسیم بندی می کنند. سئوی کلاه سفید شامل تکنیک های می باشد که با توجه به قوانین مشخص شده توسط موتورهای جستجو انجام می شود و سبب می شود تا یک وب سایت به صورت طبیعی در صفحه نتایج گوگل رتبه خوبی داشته باشد.
این روش خیلی سریع و یک شبه انجام نمی شود و نیاز به زمان دارد و به بیانی ساده تر زمانی اتفاق می افتد که شما برای مدت زمانی مشخص بر روی وب سایت خودتان کار کنید ولی این تکنیک خیلی ساده جایگاه شما را به دیگران نخواهد داد و شما از هر نظر راحت تر و اسوده تر خواهید بود.برخی این سئو را با نام سئو اخلاقی نیز می شناسند چون بر پایه درستی و صداقت شکل می گیرد.
سئوی کلاه سیاه
این سئو را میتوان برخلاف سئو کلاه سیاه دانست که نیازی به گذراندن زمان زیاد نیست. در واقع تاثیر این سئو به صورت دائم نیست و شاید خیلی ساده شما جایگاه تان را از دست بدهید. گوگل به این راحتی از دست ما فریب نمی خورد چون همیشه به صورت دائمی الگوریتم های جدیدی را ارائه میدهد و آپدیت های را انجام میدهد.
ممکن است شما با بکارگیری سئو کلای سیاه به جایگاه اول در گوگل برسید ولی این را فراموش نکنید شاید خیلی سریع لو بروید و از صفحه ی اول گوگل حذف شوید و همه ی هزینه ی را که برای سئوکلای سیاه صرف کردید، از بین برود.
سئو کلاه خاکستری
خب حالا درک صحیحی از سئو کلاه سفید و کلاه سیاه را بدست آوردیم ولی سئو کلاه خاکستری چیست؟ این سئو شامل تکنیک های می باشد که با قوانین موتور جستجوی گوگل متغایر بوده ولی به نوعی اجرا خواهد شد که گوگل متوجه آن نشود و امکان جریمه سایت مان را نداشته باشد. به بیانی دیگر به سئو کلاه سیاه شبیه است ولی ریسک پایین تری را داشته است.
مثلا ممکن است سئوکاران در شبکه های اجتماعی صفحه های مختلفی را ایجاد کنند که همگی فیک هستند و آن را به سایت خودشان لینک بدهند و سبب شوند که سایت به رتبه بالایی برسد ولی اگر گوگل متوجه شود که تمامی این صفحه ها را خودشان ایجاد کرده اند قطعا سایت شان جریمه می شود و رتبه شان را از دست میدهند.
انواع مختلف سئو
سئو به دو نوع مختلف می باشد که شامل گزینه های زیر است:
- سئو یا بهینه سازی داخلی (On-Page SEO)
- سئو یا بهینه سازی خارجی (Off-Page SEO)
منظور از سئو داخلی این است که صفحه های داخلی سایت برای موتورهای جستجو بهینه سازی می شود که هدف در چنین سئو افزایش میزان ترافیک سایت و رسیدن به جایگاه بالا در سایت می باشد. موتورهای جستجو می توانند خیلی ساده به وسیله این سئو سایت شما را پیدا کنند و در صورت دارا بودن استانداردهای لازم آن را به کاربران به عنوان یک سایت خوب و مفید معرفی کنند.
بهینه کردن ادرس همه ی صفحات سایت، بررسی و تحقیق کلمات کلیدی ،بهینه سازی عنوان سئو، رعایت ساختار در نوشتن متون، بهینه سازی انکرتکست ها،بهینه سازی توضیحات متا،رعایت چگالی کلمات، لینک سازی درون سایت، استفاده از کدهای اسکیما، بهینه سازی تصاویر سایت، ریسپانسیو بودن سایت از جمله مواردی است که شما باید به آن ها دقت نمایید.
سئوی خارجی
سئوی خارجی به عنوان مکمل سئوی داخلی به شمار می رود و اقداماتی می باشد که در بیرون از سایت ما باید انجام بگیرید تا بتوانیم به رنک بهتری برسیم و در نتایج گوگل ،جایگاه خودمان را افزایش بدهیم.
در سئو خارجی باید به موارد زیر دقت نماییم:
- استفاده از لینکسازی خارجی
- فعالیت نمودن در شبکههای اجتماعی
- جلب اعتماد گوگل
گوگل آنالیتیکس
یکی از ابزارهای پرکاربرد و مهم به شمار می رود که شما می توانید از آن استفاده نمایید. شما میتوانید از گوگل آنالیتیکس اطلاعاتی را در خصوص کاربران بدست بیاورید که شامل مواردی چون محل زندکی، مدت زمان حضور در سایت، جنسیت و… بدست بیاورید و همچنین از نحوه ورود کاربران به صفحه، امار دقیق ترافیک سایت، نرخ تبدیل کاربران به مشتری و… اگاه شوید.
تست سرعت صفحات سایت
شما می توانید از ابزار Google PageSpeed Insights استفاده کنید و سرعت سایت خودتان را ارزیابی نمایید و اطمینان پیدا کنید که بهینه می باشد. البته ضعفهایتان را نیز به شما میگوید و راهکارهای را در خصوص بهبود آن به شما ارائه خواهد داد. پس قطعا پی برده اید که این ابزار بسیار به کارتان می آید.
[ ratings ]
از مطلبی که نوشته بودین خوشم اومد امیدوارم این اینترنت رو از ما نگیرن. من خودم به شخصه همه کارام رو اینترنتی انجام میدم. اینجا هر چیزی که میخوایم پیدا میشه و کسایی مثل شما با ارائه مطلبای بدردبخور دارن بهمون کمک میکنن که کارمون سریع تر راه بیفته. حتی دیدم واسه لوله بازکنی برچسب دیگه نیازی نمیشه و با دوتا کلیک ساده میشه چاه بازکن پیدا کرد! دم همگی شما صاحبای سایت های مختلف گرم که اینطوری کارمون رو راحت کردین.