آنتی ویروس پادویش

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار 2

وقتی صحبت از گوشی هوشمند می‌شود نباید تنها به مدل‌های پرچمدار توجه داشت. بلکه مدل‌های دیگری هم هستند که با مشخصات میان رده و قیمت مناسب می‌توان آنها را خریداری کرد. گزینه‌هایی که در عین سادگی، مشخصات قابل توجهی دربرگرفته و گزینه معمولی نیستند.

گیفت کارت

هر سال شرکت‌ها به معرفی مدل جدیدی از گزینه‌های اقتصادی می‌پردازند و در این بین باید نوکیا، سامسونگ، هوآوی و موتورولا اشاره کرد. هر یک از این برندها به تولید و عرضه مدل‌هایی می‌پردازند که ویژگی قابل توجهی را دربرگرفته و مدلی معمولی نیستند.

متاسفانه با رشد قیمت گوشی‌های هوشمند پرچمدار، بسیاری از افراد تمایل دارند تا به خرید گوشی میان رده اقتصادی بپردازند که هم قیمت مناسبی داشته، و هم از مشخصات مطلوبی بهره می‌برد.

ما در این مطلب راهنمایی را برای شما در نظر گرفتیم تا بگوییم در بازار می‌توان گزینه اقتصادی خوب هم داشت. مدل‌هایی که نباید آنها را دست کم گرفت و از دیوایس‌های برجسته بازار به حساب می‌آیند.

بهترین تلفن‌های هوشمند بودجه محور:

تلفن های زیر 350 دلار:

  • پیکسل 3A
  • سامسونگ گلکسی A50 / A70
  • نوکیا 7.2
  • Moto G8 Plus

تلفن های زیر 250 دلار:

  • Moto G7 Power
  • سامسونگ گلکسی A20e
  • نوکیا 4.2

 

کمتر از 350 دلار

گوگل پیکسل 3a

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار 3

اولین گوشی هوشمند اقتصادی که باید به آن بپردازیم، پیکسل 3a گوگل است. این گوشی هوشمند طراحی ساده اما برگرفته از سری پیکسل 3 داشته و گزینه معمولی قلمداد نمی‌شود. اسمارتفونی که مشخصات پرچمدار برای آن در نظر گرفته نشده اما طراحی شبیه به برادران پرچمدار خود دارد.

پیکسل 3a گوگل دارای صفحه نمایش 5.6 اینچی 1080×2220 پیکسل اولد با حاشیه نسبتا زیاد است. پردازنده آن چیپ هشت هسته‌ای اسنپدراگون 670 کوالکام بوده که در کنار تراشه گرافیکی آدرنو 615 قرار می‌گیرد. حافظه رم این دستگاه 4 گیگابایت است و حافظه داخلی 64 گیگابایتی هم برای آن در نظر گرفته شد. متاسفانه خبری از هیچ اسلات کارت میکرو اس دی نیست و افراد باید به همان حافظه 64 گیگابایتی پایه پیکسل 3a بسنده کنند.

بنابراین اگر به دنبال گوشی هوشمندی هستید که بتواند ظرفیت ذخیره سازی بالایی به شما دهد، پیکسل 3a متاسفانه چنین نبوده و تنها 64 گیگابایت حافظه داخلی برای مخاطب رقم می‌زند. در بخش دوربین این تلفن هوشمند پیکسل گوگل از چندین سنسور بهره نبرده و گوگل در بخش عقب دستگاه یک حسگر 12.2 مگاپیکسلی و در بخش جلو یک حسگر 8 مگاپیکسلی به کار گرفت.

البته وجود یک حسگر بدان معنا نیست که عملکرد دوربین بدی را باید تجربه کرد، بلکه همین حسگر 12.2 مگاپیکسلی عملکرد قابل توجهی در تصویربرداری ارائه می‌دهد و توانسته امتیاز بالایی کسب کند. باتری گوشی پیکسل 3a گوگل از نوع 3000 میلی آمپرساعتی بوده اما خبری از فناوری شارژ سریع خاصی نیست. حسگر اثرانگشت این گوشی نیز در عقب قرار گرفته سرعت مطلوبی دارد.

به طور کلی گوشی هوشمند میان رده گوگل از طراحی و مشخصات مناسب با قیمتی ایده آل برخوردار است. این گوشی با قیمتی بین 350 تا 399 دلار قابل تهیه است.

سامسونگ Galaxy A50 / A70

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار 4

شرکت سامسونگ به تولید گوشی‌های هوشمند مختلفی می‌پردازد که از جمله باید به سری گلکسی A اشاره کرد. اسمارتفون‌هایی که هر یک مشخصات قابل توجهی داشته و مدل معمولی نیستند. از جمله آنها باید به دو مدل گلکسی A50 و A70 اشاره کرد و تجربه کاربری خوبی رقم می‌زند.

این دو مدل قبلی گوشی‌های گلکسی A71 و A51 هستند که در ابتدا سال 2020 از راه رسیدند. این دو بهترین گوشی اقتصادی سامسونگ هستند که با مشخصات سخت افزاری بزرگ از راه رسیدند. البته برند کره‌ای درصدد است تا به گسترش فروش محصولات خود بپردازد و از این رو باید انتظار داشت در نسل‌های بعدی نیز سری گلکسی A موفق عمل کنند.

تفاوت اصلی این دو در اندازه صفحه نمایش و ظرفیت باتری است: هر دو در مدل A70 بهتر هستند ، اما برای سایر موارد این دو تجربه تقریباً یکسان دارند، از رابط کاربری سامسونگ One UI و پیکربندی دوربین ، صفحه نمایش پروضوح AMOLED و برخی دیگر. سامسونگ تقریباً تنها برندی است که توانایی نمایش محتوا را در پنل OLED برای تلفن‌های هوشمند بودجه محور ارائه می‌دهد.

گذشته از آن، این تلفن‌های هوشمند، قابل اعتماد با عمر باتری شگفت انگیز نیز هستند که در دراز مدت به شما کمک می‌کنند اما نباید در دراز مدت انتظارات بزرگی داشت.

Nokia 7.2

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار 5

نوکیا از سال‌ها قبل پارتنر HMD شد و در این بین HMD به تولید گوشی‌های هوشمند اندرویدی نوکیا می‌پردازد. یکی از مدل‌های برجسته اچ ام دی نوکیا 7.2 است. تحت برنامه Android One گوگل قرار داشته و از رابط کاربری خالص اندروید بهره می‌برد. سیستم عامل اندروید وان گوگل در مقایسه با دیگر اندرویدهایی که در گوشی‌های هوشمند تجربه می‌کنید، نقایص نرم افزاری کمتری داشته و تجربه خوبی رقم می‌زند.
گذشته از آن نوکیا 7.2 یک میان رده بوده که طراحی شیک توسط HMD برای آن در نظر گرفته شد. نوکیا 7.2 در سال 2019 معرفی شد و یک میان رده جذاب فنلاندیست که با ویژگی‌های قابل توجهی همراه شده و از مشخصه‌های خوبی بهره می‌برد.
این دستگاه دارای حافظه ذخیره سازی 128 گیگابایتی بوده و قابلیت افزایش ظرفیت ذخیره سازی وجود ندارد. اگر به دنبال تلفن دوم ارزان قیمت یا یکی برای شخصی هستید که وقت زیادی را با تلفن هوشمند نمی‌گذارند، نوکیا 6.2 ارزان است.

Moto G8 Plus

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار 6

سری گوشی‌های هوشمند Moto G موتورولا، مدل‌های ارزان قیمتی هستند که ویژگی‌های بزرگی ندارند و برخی از آنها به مشخصه قابل توجهی مجهز می‌شوند. یکی از این مدل‌ها موتو جی 8 پلاس است. گزینه ارزان قیمت و خوش ساخت از موتورولا که ویژگی‌های خوبی برای آن در نظر گرفته شده و تجربه کاربری مطلوبی هم رقم می‌زند. مشخصات مناسبی دارد، دوربین ایده آل است و نرم افزار با ثباتی هم برای آن در نظر گرفته شد.
بهترین بخش این گوشی دوربین عقب 48 مگاپیکسلی بوده که از کیفیت عملکرد خوبی بهره می‌برد. البته پیکربندی دوربین چندگانه در عقب موتو جی 8 پلاس به کار گرفته شده اما یکی از این حسگرها از نوع 48 مگاپیکسلی است. همچنین دیگر حسگرها قابلیت تشخیص عمق، اولترواید و ماکرو را برای کاربر رقم می‌زنند.
حسگر اثرانگشت این گوشی در عقب قرار گرفته و از آنجایی که گزینه میان رده تلقی می‌شود، موتورولا ترجیح داد حسگر را در عقب به صورت فیزیکی قرار دهد. بنابراین خبری از سنسور اثرانگشت زیر نمایشگر نیست که عمدتا روی مدل‌های رده بالا و برجسته به کار گرفته می‌شود.

کمتر از 250 دلار

Moto G7 Power

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار 7

اگرچه تلفن هوشمند Moto G8 Power تاکنون معرفی نشده و نمی‌توانیم در فهرست خود به آن اشاره کنیم، باید به گوشی Moto G7 Power پرداخت. مدل‌های پاور سری موتو جی 7 از باتری پرظرفیتی برخوردار هستند، از این رو موتورولا پسوند پاور را برای آنها در نظر می‌گیرد.
گوشی Moto G7 Power از باتری پرظرفیت 5000 میلی آمپرساعتی برخوردار است و می‌تواند عمرباتری طولانی را برای شما رقم زند. البته اگر برای مشخصات سخت افزاری رده بالا چندان حساسیت ندارید، موتو جی 7 پاور به سادگی می‌تواند نیاز شما را برآورده سازد.
بنابراین با قیمت کمتر از 250 دلار دارای گوشی هوشمندی خواهید بود که عملکرد خوبی می‌تواند داشته باشد و عمر باتری کم نظیری را به ارمغان آورد. ناگفته نماند که ظرفیت باتری 5000 میلی آمپر در حال تبدیل شدن به یک ظرفیت معمولی میان گوشی‌هاست، بنابراین باید منتظر ماند تا مشخص شود برنامه چینی‌ها برای نسل بعدی Moto G7 Power چیست.

Galaxy A20e

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار 8

دیگر گوشی هوشمند اقتصادی که نه تنها طراحی جذاب و مشخصات قابل قبولی دارد، گلکسی A20e است. این مدل یکی از مدل گوشی‌هایی بوده که می‌توان با قیمتی کمتر از 250 دلار خریداری کرد. سابقه درخشان سامسونگ در تولید اسمارتفون‌های اقتصادی نشان داده که باید اطمینان کاملی در عملکرد به A20e داشت. این گوشی از دوربین عقب دوگانه، سنسور اثرانگشت فیزیکی، صفحه نمایش ناچ و برخی دیگر بهره می‌برد.
A20e در دسته اسمارتفون‌هایی قرار می‌گیرد که شامل پنل اولد نمی‌شود زیرا گزینه رده پایین بوده و نباید آن را مدلی دانست که از سخت افزار قدرتمندی بهره می‌برد. همچنین به نمایشگر 5.8 اینچی 720×1560 پیکسلی، پردازنده هشت هسته‌ای اگزینوس 7884، حافظه رم 3 گیگابایتی، حافظه داخلی 32 گیگابایتی، باتری 3000 میلی آمپرساعتی، سیستم عامل اندروید 9.0 پای، دوربین عقب دوگانه 13 و 5 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و برخی دیگر مجهز است.
با تمام این تفاسیر می‌توان بیان داشت که گلکسی A20e گزینه معمولی نیست و فراتر از قیمت 250 دلاری خود عمل می‌کند. گفتنیست که اسلات کارت microSDXC هم برای آن تدارک دیده شده که قابلیت ارتقا حافظه ذخیره سازی را فراهم می‌آورد.

Nokia 4.2

آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار 9

شرکت نوکیا یکی از برندهای مطرح بازار تلفن هوشمند بوده که در سال‌های اخیر با HMD همکاری می‌کند تا به تولید گوشی اندرویدی بپردازد. تاکنون ده ها مدل گوشی توسط HMD و نوکیا راهی بازار شده که هر یک مشخصات قابل قبولی دارند.

در این بین مدل نوکیا 4.2 یک میان رده خوش قیمت و اقتصادی بوده که جدای از داشتن طراحی ایده آل، مشخصات خوبی هم شامل حال آن شده است. از این رو می‌توان محصول HMD را یک گزینه اقتصادی ارزنده در بازار به حساب آورد.

سال‌هاست که نوکیا را در صنعت گوشی می‌شناسیم اما در عصر جدید به تنهایی وارد نشده و سعی کرده در همکاری با HMD به اهداف دیرینه دست یابد. این مدل گوشی دارای دوربین عقب دوگانه بوده و یکی از حسگرها به عنوان دوربین اولتراواید یا فوق عریض عمل می‌کنند. ناگفته نماند این گوشی مشخصات بزرگ نداشته و برای کاربری روزانه گزینه قابل قبولی به حساب می‌آید.

همچنین از سیستم عامل اندروید وان برخوردار است و به طور کلی یک گزینه اقتصادی خوب تلقی می‌شود.

 

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : آشنایی با بهترین گوشی های اقتصادی بازار

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *