آنتی ویروس پادویش خرید طلا از میلادزر

شیائومی از رونمایی واچ ۵ و بادز ۶ پیش از رویداد ۲۵ دسامبر خبر داد

شیائومی از رونمایی واچ ۵ و بادز ۶ پیش از رویداد ۲۵ دسامبر خبر داد

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، شیائومی برندی نام آشنا در صنعت تلفن هوشمند است که توانسته بسیار موردتوجه قرار گرفته و برندی موفق است.

کانال بله زوم تکگیفت کارت

شیائومی در حال آماده شدن برای یک روز رونمایی از محصول در ۲۵ دسامبر است. در کنار شیائومی ۱۷ اولترا که از قبل تایید شده است، این شرکت رسماً از دو لوازم جانبی جدید، شیائومی واچ ۵ و شیائومی بادز ۶، رونمایی کرده است که هر دو در کنار گوشی پرچمدار عرضه خواهند شد.

شیائومی ادعا می‌کند که واچ ۵ یک ساعت هوشمند «پرچمدار کاملاً هوشمند» است. در هسته خود، از پلتفرم پوشیدنی اسنپدراگون W5 کوالکام استفاده می‌کند که بر اساس فرآیند ۴ نانومتری ساخته شده و از یک پردازنده چهار هسته‌ای Cortex-A53 استفاده می‌کند. این ساعت همچنین اولین محصول شیائومی است که علاوه بر حسگر ECG (الکتروکاردیوگرام)، دارای حسگر سیگنال EMG (الکترومیوگرافی) نیز می‌باشد.

این شرکت هنوز جزئیات بیشتری در مورد آنچه EMG جدید ارائه خواهد داد، ارائه نکرده است، اما معمولاً سیگنال الکتریکی کوچک را از عضله مچ دست تشخیص می‌دهد، زیرا شما قصد انجام حرکات را دارید. به سادگی، حرکات دست شما را به دستورات دیجیتال برای کنترل ساعت تبدیل می‌کند.


شیائومی از رونمایی واچ ۵ و بادز ۶ پیش از رویداد ۲۵ دسامبر خبر داد

از نظر طراحی، ساعت هوشمند واچ ۵ دارای صفحه گرد و شیشه یاقوت کبود با سختی ۹ در مقیاس موس است. گفته می‌شود که قاب آن نیز از جنس استیل ضد زنگ یک تکه ساخته شده است. این ساعت در رنگ‌های استیل ضد زنگ و بندهای قهوه‌ای و سبز عرضه خواهد شد.

شیائومی همچنین تأیید کرد که در همان شب، هدفون‌های پرچمدار جدید خود، شیائومی بادز ۶، را عرضه خواهد کرد. پوستر رسمی، سه رنگ صورتی، سفید و مشکی را برای آن تأیید می‌کند. بادز ۶ دارای طراحی منحنی بیومیمتیک است و «صدای اصلی بدون افت کیفیت در سطح CD» را نوید می‌دهد. فراتر از صدا، شیائومی ویژگی‌های هوشمندی مانند ضبط هوشمند، ترجمه و خلاصه‌سازی مبتنی بر هوش مصنوعی را برجسته می‌کند.

بیشتر بخوانید  پرده هوشمند شیائومی MIJIA Smart Curtain 2 رونمایی شد

برای درک بهتر، شیائومی بادز ۵ سال گذشته با قیمت ۶۹۹ یوان عرضه شد و ویژگی‌هایی مانند حذف نویز فعال نیمه‌درگوشی، صدای بدون افت کیفیت کوالکام، صدای فضایی و تا ۳۹ ساعت عمر باتری با خاموش بودن حذف نویز را ارائه می‌داد. بادز ۶ احتمالاً بر همین اساس ساخته خواهد شد، اگرچه قیمت و مشخصات کامل آن هنوز مشخص نیست.

در دیگر خبرها گزارش جدیدی جزئیات عرضه پوکو M8 پرو 5G را شرح داده است. ظاهراً شیائومی قصد ندارد تا سال آینده پوکو M7 Pro 5G را جایگزین کند. با این حال، گفته می‌شود که یک تفاوت اساسی بین پوکو M8 پرو 5G و نسخه جهانی Redmi Note 15 Pro Plus وجود دارد که مدل قبلی بر اساس آن ساخته شده است.

آبیشک یاداو، افشاگر، اطلاعات جدیدی در مورد یکی از گوشی‌های هوشمند میان‌رده پوکو شیائومی که به زودی عرضه خواهد شد، به اشتراک گذاشته است. برای روشن شدن موضوع، شایعات اخیر نشان می‌دهد که شیائومی ممکن است از جایگزینی پوکو F7 یا پوکو X7 (با قیمت فعلی ۲۸۲.۹۹ دلار در آمازون) صرف نظر کند.

در مقابل، شایعه شده است که این شرکت پس از عرضه غیرمنتظره پوکو F8 Pro و پوکو F8 Ultra در ماه گذشته، سری پوکو خود را کوچک‌تر خواهد کرد. در حالی که جفت Poco F8 زودتر از آنچه انتظار می‌رفت عرضه شدند، یاداو معتقد است که جانشین پوکو M7 Pro 5G کمی از برنامه عقب مانده است.

منبع: gizmochina

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : شیائومی از رونمایی واچ ۵ و بادز ۶ پیش از رویداد ۲۵ دسامبر خبر داد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *