توبیت
آنتی ویروس پادویش

شایعه هک شدن مرکز ماهر تکذیب شد؛ وضعیت سفید در سازمان فناوری اطلاعات

شایعه هک شدن مرکز ماهر تکذیب شد؛ وضعیت سفید در سازمان فناوری اطلاعات

پس از انتشار اخبار و گمانه زنی هایی در فضای مجازی مبنی بر وقوع حمله سایبری و نفوذ به زیرساخت های «مرکز ماهر»، سازمان فناوری اطلاعات ایران با صدور اطلاعیه ای رسمی، هرگونه اختلال یا نفوذ امنیتی به این نهاد را قاطعانه تکذیب کرد.

کانال بله زوم تکگیفت کارت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، کارشناسان فنی پس از بررسی دقیق ادعاهای مطرح شده، اعلام کردند که هیچ گونه شواهدی مبنی بر نفوذ یا درز اطلاعات مشاهده نشده است. بر این اساس، زیرساخت های مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای (ماهر) در شرایط کاملا عادی قرار دارد و این مرکز هم اکنون در حال ارائه خدمات معمول به کاربران و سازمان ها است.

ماجرای ادعای نفوذ چه بود؟

ماجرا از آنجا آغاز شد که ظهر امروز، رسانه خبری «افتانا» که به صورت تخصصی در حوزه امنیت سایبری فعالیت می کند، در کانال تلگرامی خود گزارشی را منتشر کرد. در این گزارش ادعا شده بود که یک گروه هکری با انتشار تصاویر و بیانیه ای، مدعی نفوذ به سرورهای مرکز ماهر شده و عملکرد این سازمان را مورد انتقاد قرار داده است.

حذف کانال مدعی و واکنش رسمی

بررسی های تکمیلی نشان می دهد که کانال تلگرامی منتسب به گروه هکری مذکور، دقایقی پس از انتشار این ادعا از دسترس خارج شده است. با توجه به تکذیب رسمی نهادهای دولتی و تایید امنیت سیستم ها توسط کارشناسان فنی، به نظر می رسد ادعای مطرح شده فاقد اعتبار فنی بوده و فعالیت های مرکز ماهر بدون هیچ وقفه ای در جریان است.

به این پست امتیاز بدید

بیشتر بخوانید  8 راهکار برای رفع مصرف بالای CPU توسط کروم در مک

نظرات در مورد : شایعه هک شدن مرکز ماهر تکذیب شد؛ وضعیت سفید در سازمان فناوری اطلاعات

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *