درمان بیماری پارکینسون چیست؟

بیماری پارکینسون

درمان بیماری پارکینسون چیست؟ یکی از بیماری های که شاید شما هم با شنیده نام آن ترسیده باشید، بیماری پارکینسون می باشد. بیماری پارکینسون به عنوان یک اختلال مغزی شناخته می شود که سبب می گردد کنترل عضلات به تدریج از دست برود.ممکن است افرادی که مبتلا به این بیماری هستند به اندازه ی افراد سالم به زندگی شان امید داشته باشند و از روش های درمانی برای مبارزه با آن استفاده کنند پس با این وجود نباید از اهمیت درمان در چنین شرایطی غافل شویم.حتما بخوانید » تشخیص علائم پارکینسون توسط اپل واچ!

درمان پارکینسون چیست ؟

افرادی مبتلا به بیماری پارکینسون در کارهای روزانه خود با مشکل روبرو می شوند چون ممکن است با کم شدن میزان مهارتهای حرکتی این اتفاق بیوفتد و در نهایت مراقبت از آنها سخت می شود. در صورتی که شما هم از افرادی هستید که از بیمار مبتلا به پارکینسون مراقبت می کنید باید صبر و حوصله زیادی داشته باشید چون هم دارو و هم بیماری، بیمار را دچار تغییرات خلقی خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر از پارکینسون می توانید به سایت wikipedia مراجعه نمایید

داروی لوودوپا برای درمان پارکینسون- آگونیست های دوپامین 

 لوودوپا (L- دوپا) : یکی از داروهای که سبب می شود افراد مبتلا به پارکینسون حرکتی راحت تر داشته باشند، لوودوپا (L- دوپا) می باشد که کاهش میزان کندی و سفت شدن عضله ها را به دنبال خواهد داشت. این دارو و ماده شیمیایی یک اسیدآمینه بوده که تبدیل آن در مغز به دوپامین صورت می گیرد و به سلولهای عصبی کمک می نماید تا بتوانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند.

در رابطه با این دارو نباید فراموش کرد که عوارض شایعی چون خواب آلودگی، تهوع یا استفراغ را داشته و ممکن است در بدن خیلی سریع از بین برود. در صورتی که بیمار برای مدت زمان طولانی این دارو را مصرف کند حالتهای مثل توهم زیاد، هذیان گفتن، حرکتهای غیرطبیعی را خواهد داشت.

آگونیست های دوپامین : این دارو نیز برای کم شدن میزان نشانه های حرکتی بیمار مبتلا به پارکینسون تجویز می گردد و زمانی برای بیمار تجویز می گردد که تاثیرات داروی لوودوپا از بین رفته باشد و به شکل تزریقی می باشد. در صورت مصرف این بیماری علائمی مثل خواب آلودگی، استفراغ، تهوع را در پی خواهد داشت.

درمان بیماری پارکینسون

داروهای دیگری نیز وجود داشته اند که پزشک برای درمان این بیماری تجویز می کند که البته هر کدام علائم و عوارض جانبی خود را به همراه داشته است که می توان به Comtan، Tasmar و داروی Stalevo و داروهای Azilect، Eldepryl و Zelapar اشاره نمود. البته اصلا نباید داروهای افسردگی با این داروها مصرف گردند.

تحریک عمیق مغز و جراحی Thalamotomy و Pallidotomy نیز برای بیماران پارکینسون تاثیراتی را به همراه داشته است.

رژیم غذایی

همیشه در برخورد با بیماران به آنها توصیه می شود که تحت هر شرایطی برای مبارزه با هر نوع بیماری یک رژیم غذایی مناسب برای خودشان داشته باشند. بیماران پارکینسون بهتر است رژیمی را دنبال کنند که در آن دارای کلسیم و ویتامین D باشد چون اینگونه به تقویت استخوان هایشان پرداخته اند و بهتر برای مقابله با بیماری اماده می شوند.

داروی لوودوپا با پروتئین اختلال های را داشته پس سی دقیقه قبل از اینکه غذا بخورید این دارو را مصرف نمایید تا مشکلی به وجود نیاید. برای بیمارانی که دچار حالت تهوع می شوند توصیه می شود غذایشان را با نان مصرف کنند. غذاهای و میوه های که دارای فیبر باشند می تواند یک پیشگیرنده خوب در مقابل یبوست به شمار بیایند.

ورزش کنید

با اینکه داروها و رژیم های غذایی تاثیرات خوبی را برای شما به همراه دارند ولی بهتر است بدانید که ورزش کردن در زمان مبتلا شدن به بیماری بر روی مغز و حتی دوپامین اثرات مثبتی را به جای خواهد گذاشت و در حرکت بیمار و راه رفتن او سبب ایجاد تعادل می شود. در هفته می توانید سه یا چهار روز را به ورزش اختصاص بدهید و حدودا یک ساعت ورزش کنید.

ورزش راهی برای درمان بیماری پارکینسون

درمان بیماری پارکینسون چیست؟ داروهایتان را دقیقا مطابق آن چه پزشک برای شما تجویز کرده است مصرف کنید و ساعت دقیق آنها را فراموش نکنید.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : درمان بیماری پارکینسون چیست؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *