آنتی ویروس پادویش

علائم هک شدن گوشی اندروید را بشناسید! آیا گوشی شما در خطر است؟

آیا گوشی شما در خطر است؟ علائم هک شدن گوشی اندروید را بشناسید!

گوشی اندرویدی شما هک شده؟ این نشانه ها را جدی بگیرید! : ممکن است شک کنید که تلفنتان هک شده است.خبر هک شدن  تلفن خیلی وحشتناک است ، بنابراین اگر فکر می کنید شخصی تلفن شما را هک کرده است ، باید این مشکل را در اسرع وقت برطرف کنید. در این مقاله چگونگی بهبود آسیب های تا حد ممکن از هک شدن را توضیح می دهیم.

امنیت گوشی اندروید خود را جدی بگیرید: راه های تشخیص هک شدن

از جمله علائم هک شدن  تلفن، شارژ سریع ، کاهش سرعت اجرا برنامه ها ، فعالیت عجیب مانند نمایش پنجره های بازشو یا نمایش برنامه های غیر منتظره ، یا تماس ها یا پیامک های  از طرف شماره های ناشناخته  است.

راه های فهمیدن هک گوشی اندروید

یک تلفن هک شده اغلب می تواند منجر به هک شدن حساب های آنلاین شما شود؛ زیرا هکرها اغلب از ویژگی autologin با رمزهای عبور ذخیره شده برای دسترسی به حساب های شما از تلفن شما استفاده می کنند. بنابراین ، پس از دنبال کردن این راهنما برای ر تلفن خود ، اطمینان حاصل کنید که دوباره کنترل حساب هک شده فیس بوک ، حساب گوگل هک شده و ایمیل های هک شده خود را دوباره بدست آورید.

دلایل هک شدن تلفن اندروید

تلفن شما به دلایل مختلف ممکن است هک شود ، همه موارد کاملاً تحت کنترل شما نیستند.

  • با کلیک بر روی یک لینک در رسانه های اجتماعی که شما را به وب سایتی می برد که بدافزار را بر روی تلفن شما نصب می کند.
  • باز کردن لینک ها در ایمیل های فیشینگ که نرم افزار مخربی را بر گوشی شمانصب می کنند.
  • هک سیم کارت به صورتی که هکر ارائه دهنده شما را راضی کند برایتان یک سیم کارت جایگزین ارسال کند.
  • هکرهایی که از طریق اتصال بلوتوث یا Wi-Fi به تلفن شما متصل می شوند.
  • صرف نظر از اینکه هکرها چگونه موفق به نصب بدافزار یا ویروس بر روی تلفن شما شدند ، نتایج معمولاً یکسان است. هکر تلاش خواهد کرد تا از هر گونه اطلاعات موجود در تلفن شما  را بدست بیاورد و به طریقی سو استفاده کند.

هکرها می توانند از طریق فایل های موجود در تلفن شما ، اطلاعات شخصی یا حساس مانند جزئیات حساب بانکی یا گذرواژه حساب آنلاین را جستجو کنند.

اگر تلفن شما هک شد چگونه می توان مشکل را حل کرد

با استفاده از مراحل زیر می توانید تلفن خود را از آسیب بیشتر حفاظت کرده و فعالیت هک شدن را از بین ببرید. مطالب گفته شده برای هر نسخه از Android و هر تلفن Android اعمال می شود.

1-نرم افزار آنتی ویروس را بر روی موبایل خود نصب و اجرا کنید. این برنامه ها تلفن شما را برای یافتن پرونده ها و برنامه های مخربی که امنیت تلفن شما را به خطر می اندازند اسکن کرده و برای همیشه حذف می کنند.

2-اگر تلفن اندروید خود را روت کرده باشید ، مکان هایی از سیستم را باز می کنید که معمولاً توسط امتیازات امنیتی محافظت می شوند. برای این مورد، باید از یکی از برنامه های اصلی مانند SuperSU برای از بین بردن روت اندروید و امنیت دوباره آن استفاده کنید.

3-روت کردن یا ریشه کن کردن اندروید شما می تواند باعث بریک شدن گوشی و غیر قابل استفاده شدن آن شود. اگر چنین اتفاقی برای شما افتاد ، باید دستورالعمل ها را برای برطرف کردن بریک از آندروید خود دنبال کنید و اگر می توانید دوباره آن را بازیابی کنید.

4-رمز صفحه قفل آندروید و کد PIN خود را بازنشانی کنید. با انجام این کار اطمینان پیدا خواهید کرد که اگر هکری به جزئیات ورود شما شی آندروید، دیگر قادر به بازگشت به سیستم نخواهید بود. برای امنیت بیشتر می توانید برنامه ها را بادسترسی پیدا کند و تلفن شما را از این طریق هک کند، پس از راه اندازی مجدد گوشی،از پین برای قفل صفحه استفاده کنید.

5-گذرواژه های حساب خود را بازنشانی کنید. در صورت استفاده از برنامه هایی مانند Office365 یا اینستاگرام یا حتی حساب Gmail ، باید گذرواژه ها را بازنشانی کنید. ممکن است لازم باشد حساب Microsoft خود را بازنشانی کنید. این تنها راه برای محافظت از امنیت تمام حساب های شماست.

6-استفاده از یک برنامه مدیریت رمز عبور رایگان. تا از همه حساب های خود در برابر هک های آینده محافظت کنید. این برنامه ها رمزهای عبور شما را محافظت  می کنند و دسترسی به حساب های شما را برای هکرها دشوار می کنند.

7-با شرکت مخابراتی خود تماس بگیرید. اگر متوجه شده اید که دیگر تماس تلفنی یا پیامکی دریافت نمی کنید ، شماره های ناشناخته یا تماس های  خود را ببینید یا اگربرنامه ردیابی، موقعیت مکانی نادرست را برای تلفن شما نشان می دهد، ممکن است سیم کارت شما کلون یا هک شده باشد. یک هکر می تواند با استفاده از مهندسی اجتماعی شما را  برای ارسال یک سیم کارت جدید قانع کند. اگر مشکوک هستید که این مورد وجود دارد ، با ارائه دهنده سیم کارت خود تماس بگیرید و به آنها بگویید ممکن است شخصی سیم کارت شما را شبیه سازی کرده باشد. آنها می توانند برای خاموش کردن سیم کارت شبیه سازی شده و ارائه یک مدرک قانونی با شما همکاری کنند.

8-ابتدا حالت ایمن یا Safe Mode را روشن کنید. پس از فعال شدن ، همه برنامه های تازه نصب شده یا ناشناخته را از Android خود حذف کنید.  به دنبال برنامه های مخفی نیز بگردید. همچنین می توانید با باز کردن برنامه فروشگاه Google Play ، انتخاب My apps & games و سپس مرتب سازی برنامه های نصب شده بر اساس آخرین به روزرسانی ، برنامه های اخیراً نصب شده در Android خود را مشاهده کنید.

شاید این سوال پیش بیاید که چرا قبل از حذف برنامه ها از حالت ایمن Android استفاده  کنید؟ در حالت Safe Mode ، اندروید از اجرای همه برنامه های شخص ثالث  و از اجرای برنامه های غیرضروری پس زمینه جلوگیری می کند. این حالت حذف برنامه های ناخواسته از تلفن را بدون مشاهده خطا آسان می کند.

5/5 - (1 امتیاز)

نظرات در مورد : علائم هک شدن گوشی اندروید را بشناسید! آیا گوشی شما در خطر است؟

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *