تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که اگر اوضاع به هم ریخت چه باید کرد؟ باید توجه داشت در این گونه موارد، احتمالا اولین کار، باید حفظ آرامش و تسلط بر شرایط باشد. باتوجه به رعایت این دو اصل، می توان امیدوار بود که حتی در بدترین شرایط، بهترین تصمیم را گرفتهاید. شاید یکی از این شرایط سخت، خراب شدن وسایل برقی از جمله تلویزیون باشد. گلدیران با تکیه بر سابقه طولانی خود در زمینه خدمات پس از فروش، همواره سعی داشته در این شرایط مهم با استفاده از تکنسینهای متخصص و حرفهای، در ارائه هر چه بهتر خدمات، قدم بردارد. ایراد در صدا، کانالیابی، مشکل در ورودیهای تلویزیون، از جمله مشکلاتی است که در هنگام بروز این موارد، برای حل آن، نیاز به یک راهنما دارید، در این مقاله سعی داریم همهی راهحلهای قابل انجام این مشکلات را بیان کنیم.
رفع ایرادهای صدا در تلویزیون:
گاهی ممکن است یک دفعه صدا قطع شود، اما تصویر تلویزیون باقی بماند، خبر خوب این است که احتمالا خودتان بتوانید با چند راهکار ساده ایراد را برطرف کنید. برای اینکه بدانید این قطعی صدا به چه صورتهایی نمایان می شود و راه حل تعمیر تلویزیون چیست، ادامه مطالب را دنبال کنید.
چگونه مشکل صدای زیر یا بم تلویزیون را برطرف کنیم؟
در این حالت احتیاج است این مراحل را امتحان کنید.
- در منوی صدا، حالت صدا را بر روی استاندارد قرار دهید.
- یک مرتبه بازنشانی تنیظمات صدا را انجام دهید. یعنی سه مرتبه دکمهی Mute را پشت هم بزنید، سپس بازنشانی صدا را انجام دهید.
در غیر این صورت برای تعمیر تلویزیون ال جی، میتوانید از کارشناس حرفهای گلدیران کمک بگیرید.
آیا صدا در تلویزیون یکباره بالا میرود یا کم میشود؟
زمانی که صدای تلویزیون مرتب کم و زیاد میشود، این مراحل را که بیان میکنیم انجام دهید :
- باتریهای کنترل را خارج کنید و چک کنید آیا کنترل فرمان اشتباه ارسال میکرده است، یا خیر؟
- در منوی صدا، حالت خودکار میزان صدا را روشن کنید. دقت کنید اگر دستگاه جانبی به تلویزیون وصل باشد، این گزینه عمل نمیکند.
در صورتی که این موارد را چک کردید و مشکل برطرف نشد، میتوانید جهت تشخیص ایراد، و یا تعمیر تلویزیون ال جی از تکنسین های معتبر گلدیران استفاده نمایید.
نحوه کانال یابی در تلویزیون :
برای انجام کانال یابی در تلویزیون های ال جی، میتوانید از دو راهکار ساده استفاده کنید تا بتوانید به راحتی کانال یابی را انجام دهید. کانال یابی به دو صورت انجام میگیرد :
- کانال یابی دستی
- کانال یابی خودکار
- نحوه انجام کانال یابی دستی در تلویزیون
کانال یابی دستی روش بهتری از کانال یابی خودکار است، چرا که در این روش کانالهای تکراری و نامرتب نخواهید داشت.
- در قسمت تنظیمات تلویزیون، وارد منوی کانال ها شوید و گزینه کانال یابی دستی را انتخاب کنید.
- سپس گزینه تلویزیون دیجیتال را انتخاب کرده، و در صفحهای که ظاهر میشود، در قسمت UHFCH کد کانال را وارد کنید .
نکته : کد کانالها در تهران، 37 و 43 ، و کانال های تستی 34 می باشد. در استان البرز کدهای 29، 35 و 23 ، و افرادی که در سایر شهرستان ها ساکن هستند، باید از روابط عمومی استان خود این کدها را بگیرند.
- سپس گزینه به روزرسانی یا افزودن را انتخاب نمایید تا کانال ها اضافه شود.
نکته : توجه کنید اگر سیگنالها را با قدرت و کیفیت بالا دریافت نمیکنید، در این صفحه پیغام سیگنال موجود نیست می آید و امکان انتخاب گزینه به روزرسانی و افزودن وجود ندارد، و باید حتما آنتن را چک کنید. زیرا امکان دارد ایراد از آنتن باشد.
- نحوه انجام کانال یابی خودکار در تلویزیون
در شرایطی که فرکانسها را برای انجام کانال یابی ندارید، میتوانید از این روش استفاده نمایید. در این روش به صورت خودکار، تلویزیون کانال یابی را انجام میدهد و دیگر نیازی به دادن کد ندارید، اما امکان دارد کانالها تکراری و نامرتب شوند. برای این کار مراحل زیر را انجام دهید؛
- در منوی کانالها، گزینه کانال یابی خودکار را انتخاب کنید. یا وارد تنظیمات، قسمت کانالها و یا راه اندازی شوید.
- سپس گزینهی تنظیم کانال را انتخاب کنید .
- گزینهی کانال یابی دیجیتال را انتخاب کنید.
- تلویزیون شروع به کانال یابی میکند.
بعد از اتمام جستجو، کانال ها قابل مشاهده خواهند بود.
ایراد های شایع در ورودیهای تلویزیون
به وجود آمدن ایراداتی در ورودیهای تلویزیون، میتواند علتهای مختلفی داشته باشد و در شکلهای مختلف نمایان شود. مثلا فلشی که به تلویزیون وصل کردید، پخش نمیشود و مشکلاتی از این قبیل. در این مورد باید ابتدا با یک ورودی مجزا نیز دستگاه را امتحان کنید و با استفاده از یک کابل ارتباطی دیگر، و یا یک دستگاه جانبی دیگر، اقدام به تفکیک ایراد بین دستگاه جانبی، کابل ارتباطی و تلویزیون نمایید. همچنین در برخی موارد ممکن است که یک نوع فایل مخصوص با تلویزیون همخوانی نداشته باشد، که این به معنای ایراد تلویزیون و یا فایل نیست.
آیا تلویزیون فرمت خاصی را پخش نمی کند؟
اقداماتی که باید برا برطرف کردن این مورد انجام دهید، به شرح زیر است :
قبل از هر چیزی باید دفترچه راهنمای تلویزیون را بررسی کنید، که آیا فرمت گفته شده را پشتیبانی میکند یا نه؟ در صورتی که فایل، کانورت (Convert) شده باشد، امکان دارد که تلویزیون فایل را پخش نکند. پس حتما با سایر فرمتها بررسی کنید که آیا تلویزیون سایر فرمتها را پشتیبانی میکند یا خیر؟ نهایتا میتوانید فیلم یا صدایی را با استفاده از کامپیوتر و نرم افزارهای کانورتور، به فرمت های قابل پخش برای تلویزیون تبدیل کنید.
در صورتیکه تمامی مراحل را انجام دادید، باز هم مشکل برطرف نشد، روی کمک تکنسین های حرفهای گلدیران، برای تعمیر تلویزیون ال جی و تشخیص ایراد حساب کنید.
کلام آخر:
اگر به برنامه ریزیهای اقتصادی، انتخاب بهترین راهحل در شرایط غیرقابل پیش بینی و اصولا حرکت در مجرای اصولی هرچیز معتقد هستید، درجایی که احتیاج به یک تیکه گاه دارید، به یک درخت کوچک تکیه نمیکنید.
کمترین کارکرد اعتماد به یک درخت تنومند، وجود یک تکیه گاه قوی و در نهایت آرامش خواهد بود. در نهایت تصمیم با شماست، تکیه بر درخت قوی و ریشه دار گلدیران، با سابقهای طولانی در ارائه خدمات پس از فروش لوازم خانگی، یا اعتماد بیحاصل به انواع و اقسام تعمیرکاران متفرقه و غیر حرفهای؟
نظرات در مورد : دوشاخه اعتماد به گلدیران رو بزن به پریز برق، تلویزیون درست میشه !