مقایسه نرم افزار های حسابداری مطرح ایران در سال 1400

فراپیام

برای خرید نرم افزار حسابداری در سال 1400، باید با کاربردی‌ترین و بهترین نرم افزارهای حسابداری کشورمان آشنا باشیم. تنها در این صورت است که می‌توانیم سیستم مالی مناسبی را برای فعالیت‌های مالی خود در نظر بگیریم.

قطعاً نرم‌ افزارهای حسابداری بسیاری وجود دارند، اما فقط تعداد معدودی از آن‌ها می‌توانند حقیقتاً حساب و کتاب‌های مالی را به درستی طبقه‌بندی کنند. به همین خاطر در اینجا می‌خواهیم چند مدل از نرم‌ افزارهای حسابداری مطرح را مقایسه کنیم و ویژگی‌های هریک را به‌صورت جداگانه بررسی نماییم.

اگر شما نیز به دنبال یک سیستم یکپارچه، جامع و کاربردی برای سازمان یا کسب‌وکار خود هستید، در این مقایسه با ما همراه باشید.

 

کدام نرم افزارهای حسابداری از محبوبیت بیشتری در سال 1400 برخوردارند؟

اگر بخواهیم نرم افزارهای حسابداری را به لحاظ محبوبیت بررسی کنیم، نرم‌افزارهایی چون هلو، سپیدار سیستم، فراپیام، فرداد، پارمیس و …. از محبوبیت بیشتری بین صاحبان کسب‌وکارها برخودار هستند.

البته لازم به ذکر است که هریک از نرم‌افزارهای نامبرده دارای نسخه‌های گوناگونی هستند و برای کسب‌وکارهای مختلف فضا و رابط کاربری جداگانه‌ای دارند. در ادامه به بررسی برخی از نرم‌افزارهای مطرح می‌پردازیم که ویژگی‌های هریک از آن‌ها به قرار زیر است:

  • نرم افزار حسابداری هلو

نرم‌افزار حسابداری هلو، یکی از معروف‌ترین و البته پرکاربردترین نرم افزارهای حسابداری در کشورمان است که از سال 1377 وارد بازار برنامه‌های حسابداری شده که دارای زیردسته‌های نرم‌افزاری «حسابداری فروشگاهی»، «حسابداری شرکتی»، «حسابداری تولیدی»، «حسابداری صنعتی» و همچنین «حسابداری تخصصی اصناف» است که در حسابداری اصناف آن بیش از 200 عنوان تخصصی قرار دارد.

نرم افزار هلو

هر کسب‌وکار بسته به شرایط کاری خود می‌تواند نرم‌افزار هلو را در 4 سطح بررسی کرده و بسته به نیاز و بودجه‌ی خود، یکی از سطوح آن را خریداری نموده و مورد استفاده قرار دهد. این برنامه رابط کاربری ساده‌ای دارد و افراد به راحتی – حتی بدون داشتن دانش حسابداری – می‌توانند از آن استفاده کنند.

از جمله ویژگی‌های بارز نرم‌افزار هلو می‌توان «تعریف کالا در دو سطح»، «تعریف چک‌های پرداختی و دریافتی»، «صدور فاکتورهای خرید و فروش»، «گزارش سود و زیان»، «اعلام اتوماتیک سررسید چک‌ها»، «امکان استفاده از بارکد خوان»، «خروجی با پسوندهای مختلف» و … را نام برد.

  • نرم افزار حسابداری فراپیام

فراپیام یکی دیگر از نرم افزارهای حسابداری مطرح است که با توجه به نیازهای مالی هر کسب‌وکار طراحی شده و استفاده از آن بسیار آسان است.

این سیستم از سرعت، امنیت و یکپارچگی بالایی برخودار است و به‌صورت دوره‌ای به‌روزرسانی می‌شود. همچنین پشیبان‌گیری در فراپیام به‌صورت خودکار و کامل صورت می‌گیرد و همین موضوع امنیت بالای آن را تضمین می‌کند. این سیستم دارای نرم‌افزارهای متنوع انبار، فروش، خزانه،‌ حقوق و دستمزد و دارایی ثابت است.

فراپیام

از جمله ویژگی‌های برتر نرم‌ افزار حسابداری فراپیام می‌توان به «امکان حسابداری تلفیقی جهت هولدینگ»، «امکان بایگانی الکترونیکی اسناد و اتصال به دیتابیس»، «امکان تنظیم گزارش دلخواه کاربر و قابلیت ذخیره سازی در محیط گزارشات» و … اشاره کرد.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر و مشاهده دمو این نرم افزار می توانید به این لینک مراجعه کنید.

  • نرم افزار حسابداری سپیدار

نرم افزار حسابداری سپیدار را می‌توان پرفروش‌ترین سیستم حسابداری ایران در نظر گرفت که قریب به 10 سال از عرضه‌ی آن می‌گذرد و در طول این مدت، کارایی و کیفیت خدمات آن به صاحبان کسب‌وکارها اثبات شده است.

این نرم‌افزار در دو نسخه‌ی «سپیدار» و «دشت» ارائه شده که نسخه‌ی سپیدار آن برای شرکت‌های متوسط و کوچک طراحی شده و دارای زیرمجموعه‌های «حسابداری بازرگانی»، «خدماتی»، «تولیدی»، «پیمانکاری» و «پخش» است. نسخه‌ی دشت آن نیز برای فروشگاه‌ها و خرده‌فروشی‌ها عرضه شده است که بسته اختصاصی برخی اصناف مانند طلافروشی، سوپرمارکت و آرایشی بهداشتی را شامل می‌شود. انواع نسخه‌های سپیدار با سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری و همچنین با سیستم‌های ERP سازگاری دارند.

سپیدارسیستم

ویژگی‌های برتر نرم افزار سپیدار شامل «ثبت دفاتر قانونی به ساده‌ترین روش ممکن»، «امکان تسویه دستگاه کارت‌خوان»، «پلاک گذاری و طبقه‌بندی دارایی‌ها»، «قابلیت اتصال سیستم حقوق و دستمزد به سیستم ورود و خروج کارکنان» و …. است.

  • نرم افزار حسابداری فرداد

نرم افزار حسابداری فرداد، یکی دیگر از سیستم‌های حسابداری معروف برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط است که از سال 96 وارد بازار نرم‌افزارهای حسابداری شده. نصب و آموزش این نرم‌افزار رایگان بوده و دارای 4 بسته نرم‌افزاری «حسابداری تولیدی»، «حسابداری خدماتی»، «حسابداری پیمانکاری» و «حسابداری بازرگانی» است. هر کاربر بسته به بسته نرم‌افزاری که انتخاب کرده،‌ می‌تواند از قابلیت‌های بخش مالی، فروش، انبار، دریافت و پرداخت‌ها، ردیابی کالا، حقوق و دستمزد و …. بهره بگیرد.

ویژگی‌های این دسته از نرم‌افزارهای حسابداری نیز شامل «حسابداری مالی 4 سطحی قابل‌ ارتقا تا 7 سطح»، « قابل ‌استفاده به‌صورت سینگل یا تحت شبکه»، «دارای یک سال پشتیبانی رایگان»، «تهیه صورت‌های سود و زیان و ترازنامه» و …. است.

  • نرم افزار حسابداری پارمیس

نرم‌ افزار حسابداری پارمیس از سال 1383 وارد میدان حسابداری کشور شده و بیشتر نسخه‌ی تحت موبایل آن در بین مردم محبوبیت دارد و اپلیکیشن آن، برای حسابداری شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نرم افزار حسابداری «پارمیس پرو» برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، نرم افزار حسابداری «پارمیس استار» برای سازمان‌ها و کسب‌وکارهای بزرگ و نرم افزار حسابداری «پارمیس 360» نیز یک سیستم ابری برای کسب‌وکارهای کوچک است که هرکس بسته به شرایط خود می‌تواند از انواع نسخه‌های پارمیس بهره ببرد.

البته پارمیس پرو، استار و 360، هریک دارای ویژگی‌ها و سری‌های مخصوص به خود هستند. لازم به ذکر است که پارمیس شیوه کاری مدرنی دارد و برای افرادی که با سیستم‌های حسابداری قدیمی کار کرده‌اند، مناسب نیست.

از جمله ویژگی‌های برتر و کلی نرم‌افزارهای پارمیس می‌توان «امکان تعریف شعب و تجمیع اطلاعات مالی آن‌ها»، «درختواره گردش حساب‌ها بر اساس کلیه سطوح حسابداری»، «امکان مشخص کردن افراد امضا کننده پای گزارش‌ها»، ‌«امکان تجمیع، مرتب‌سازی و کپی اسناد»، «امکان جستجوی اسناد با استفاده از حداقل اطلاعات» و … را نام برد.

 

نتیجه گیری

به غیر از نرم‌افزارهای حسابداری نامبرده، نرم‌افزارهای حسابداری چون «فردا»، «شایگان»، «تدبیر»، «رافع»، «قیاس»، «پارسیان» و …. نیز از جمله مواردی هستند که در کسب‌وکارهای کوچک، متوسط و بزرگ، بسته به نوع کاربری و فعالیت سازمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اما نمونه‌های عنوان شده در این مطلب استفاده‌ی بیشتر و گسترده‌تری دارند و هرکس می‌تواند در بین نمونه‌های عنوان شده، سیستم حسابداری مخصوص خود را پیدا کرده و از قابلیت‌های اختصاصی آن بهره بگیرد. مطمئناً ویژگی‌های کلی همه سیستم‌های حسابداری شبیه به هم است، اما این ویژگی‌های اختصاصی هرکدام از آن‌هاست که تمایز ایجاد کرده و مقایسه و بررسی آن‌ها را طلب می‌کند تا هرکس بتواند بهترین سیستم حسابداری موجود برای فعالیت خود را انتخاب نماید.

منبع : https://www.farapayam.com

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : مقایسه نرم افزار های حسابداری مطرح ایران در سال 1400

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *