کاربردهای Google Assistants

Google Assistants

در چند وقت اخیر شاهد پیشرفت های چشمگیر Google Assistants یا دستیار صوتی گوگل بوده ایم. از این رو آشنایی و تسلط کامل بر همه ویژگی های آن کمی سخت و دشوار است. سرچ و جستجو تنها یکی از کارهای است که  Google Assistant انجام میدهد در کنار آن وظایف بسیاری دارد که در ادامه برخی از آن ها را معرفی می کنیم.

1) کنترل خانه ی هوشمند

به راحتی از طریق Google Assistant می توانید وسایل هوشمند خانه خود را از راه دور کنترل کنید این ویژگی نیاز شما به Google Home را برطرف می سازد. بسیاری از برند ها از جمله Philips Hue ،Belkin , Nest, به خوبی با Google Assistant کار می کنند. با استفاده از کنترل های صوتی موبایلتان می توانید درجه روشن روشنایی , عملکرد ترموستات و بسیاری از چیزهای دیگر را در خانه تنظیم کنید.

2) فعالیت در زمانی که آفلاین هستید

قبلا اکثر کاربرد های Google Assistant به صورت آنلاین بود , این موضوع کار با آن را کمی دشوار کرده بود. اما با ایجاد تغییرات جدید می توانید در شرایط آفلاین نیز از آن استفاده کنید. دستوراتی که به صورت آفلاین نیز کار می کنند شامل حالت پرواز و فلش , اضافه و یا حذف کردن هشدار‌ها , تنظیم میزان صدای گوشی , کم کردن نور صفحه نمایش , روشن و خاموش کردن WiFi ، بلوتوث ، اضافه کردن رویداد جدید به تقویم , باز کردن یک برنامه با گفتن اسم آن ,  زنگ زدن یا ارسال پیام به مخاطبین,  پخش موسیقی می شود.

3) امکان ارسال پیام در واتس آپ

در برنامه ها و اپلیکشن های بسیاری می توان از ویژگی های Google Assistant استفاده کرد. مثلا می توانید به صورت شفاهی به Google Assistant بگویید “Ok Google” پیام را به مخاطب مورد در واتس آپ ارسال کنید , پس از تائید آن , پیام ارسال می شود. این ویژگی برای زمانی که نمی توانید گوشی را در دست بگیرد بسیار مفید است.

 

در ادامه با زوم تک همراه باشید…

به این پست امتیاز بدید

بیشتر بخوانید  سری جدید تلویزیون های کمپانی الجی دارای گوگل اسیستنت

نظرات در مورد : کاربردهای Google Assistants

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *