آنتی ویروس پادویش خرید طلا از میلادزر

ایسوس روتر مسافرتی RT BE58 Go WiFi 7 را با پشتیبانی از پاوربانک عرضه کرد

ایسوس روتر مسافرتی RT BE58 Go WiFi 7 را با پشتیبانی از پاوربانک عرضه کرد

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، ایسوس هر سال نسل جدیدی از محصولات کامپیوتری خود را که شامل لپ تاپ و لوازم جانبی آن می‌شود، عرضه می کند.

کانال بله زوم تکگیفت کارت

ایسوس RT-BE58 Go را در چین معرفی کرده است، یک روتر قابل حمل جمع و جور WiFi 7 که اوایل امسال معرفی شد. قیمت این دستگاه ۸۹۹ یوان (۱۲۷ دلار) است و از ورودی پاوربانک برای استفاده در حال حرکت پشتیبانی می‌کند.

RT BE58 Go از WiFi 7 دو بانده (802.11be) پشتیبانی می‌کند و توان عملیاتی بی‌سیم ترکیبی تا ۳۶۰۰ مگابیت در ثانیه را ارائه می‌دهد. این روتر تا ۲۸۸۲ مگابیت در ثانیه را در باند ۵ گیگاهرتز و ۶۸۸ مگابیت در ثانیه را در باند ۲.۴ گیگاهرتز ارائه می‌دهد. ایسوس ویژگی‌هایی مانند مدولاسیون 4K QAM و عملیات چند لینکی را برای افزایش سرعت و کارایی، به ویژه در محیط‌های متراکم، در نظر گرفته است.

این روتر با یک پردازنده چهار هسته‌ای Broadcom 2.0 گیگاهرتزی جفت شده با ۱ گیگابایت رم DDR4 و ۲۵۶ مگابایت حافظه فلش کار می‌کند. این سخت‌افزار به آن اجازه می‌دهد تا چندین دستگاه و وظیفه را به طور همزمان مدیریت کند. همچنین شامل دو ماژول front-end مستقل (FEM) برای بهبود قدرت و پایداری سیگنال است.

RT BE58 Go با ابعاد ۹.۸ × ۹.۴ × ۳.۱ سانتی‌متر و وزن تنها ۲۳۲ گرم، به راحتی در کوله پشتی یا کیف جا می‌شود. این روتر شامل آنتن‌های تاشو است و از ورودی USB-C 18W PD پشتیبانی می‌کند که به آن امکان می‌دهد با استفاده از یک پاوربانک استاندارد کار کند. ایسوس می‌گوید این روتر برای کار در فضای باز، اقامت در هتل، سفرهای جاده‌ای و فضاهای زندگی جمع و جور ایده‌آل است.

ایسوس روتر مسافرتی RT BE58 Go WiFi 7 را با پشتیبانی از پاوربانک عرضه کرد

این روتر به گزینه‌های دسترسی به شبکه چندگانه مجهز است. شامل یک پورت WAN با سرعت ۲.۵ گیگابیت بر ثانیه برای پهنای باند سیمی، اتصال USB برای تلفن‌های هوشمند یا دانگل‌های ۴G/5G و حالت WISP است که شبکه‌های WiFi عمومی را به هات‌اسپات‌های خصوصی امن تبدیل می‌کند. همچنین از Asus AiMesh پشتیبانی می‌کند که به آن امکان می‌دهد یک شبکه مش موجود را با استفاده از یک SSID واحد گسترش دهد.

برای امنیت و سفارشی‌سازی، RT BE58 Go دارای AiProtection برای تشخیص تهدید در زمان واقعی و مسدود کردن سایت‌های مخرب است. این روتر از حداکثر پنج SSID مهمان با پشتیبانی از برند و همچنین شبکه‌های ایزوله کودک و IoT پشتیبانی می‌کند. پشتیبانی از VPN نیز برای دسترسی امن از راه دور تعبیه شده است.

ایسوس ویژگی‌های اضافی مانند شتاب‌دهی سناریوی هوشمند برای پخش آنلاین، بازی و جلسات آنلاین را در نظر گرفته است. این روتر همچنین یک پورت USB-A اختصاصی برای اتصال به شبکه تلفن همراه و یک پورت Gigabit LAN برای اتصالات سیمی ارائه می‌دهد.

در اخبار مرتبط، Ubiquiti اخیراً از Dream Router 5G Max با Wi-Fi 7، 10G SFP+ و ادغام کامل UniFi OS رونمایی کرده است، در حالی که TP-Link روتر بازی Wi-Fi 7 سطح پایین Archer GE400 را معرفی کرده است.

منبع: gizmochina

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : ایسوس روتر مسافرتی RT BE58 Go WiFi 7 را با پشتیبانی از پاوربانک عرضه کرد

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *