برترین اَپلیکیشن‌های جایگزین اپلیکیشن‌های پیش‌فرض اندروید و iOS

alternatives-primary

وقتی یک گوشی، iOS و یا اندروید می‌خرید، به شکل پیشفرض یک سری اپلیکیشن بر روی آن نصب شده. اپلیکیشن‌هایی که گرچه همه خوب هستند و هیچ اشکالی هم در استفاده کردن از آن‌ها وجود ندارد اما با این کار صرفاً از مجموعه‌ی بلندبالایی امکانات، قابلیت‌های اپلیکیشن‌ ثالثی که می‌توانند جایگزین باشند چشم پوشیده‌اید. این لیستی جمع و جور است از برترین اپلیکیشن‌ها در مهمترین موضوعات برای هر دو سیستم عامل iOS و اندروید.

ایمیل

Mailbox  : این اَپ در حال حاضر در دست DropBox است و قصد دارد ایمیل‌ها در اسمارت فونها را بسیار هوشمندتر کنند. این اَپ سعی می‌کند مهمترین ایمیل‌ها را به شما نشان دهد و این کار را در ساده‌ ‌ترین طراحی ظاهری ممکن انجام می‌دهد. بد نیست بگوییم که بعضی از قابلیت های این اَپ مثل “کشیدن به چپ/راست برای snooze و یا آرشیو کردن ایمیل به طرز گسترده‌ای توسط باقی اپلیکیشن ها هم کپی شده است.
alternatives mailاز این بهتر، امکانات مربوط به فیلتر کردن اسپم‌ها وغیره است. در طول استفاده از این اَپ، می‌آموزد که هر ایمیل با به چپ و راست شدن، آرشیو می‌شود و یا snooze و … . در نتیجه کم‌کم یاد می‌گیرد که ایمیل‌های ورودی بایستی به کدام فولدر، spam یا آرشیو و … ، منتقل شوند. با این دسته امکانات، داشتن اینباکسی با 0 ایمیل جدید اتفاقی ممکن به نظر می‌رسد

نقشه‌ها
اگر از دست نقشه‌ی گوگل و یا Apple خسته شده‌اید، یک پیشنهاد جدید برای شما داریم : HereMaps یکی از بهترین‌ اپلیکیشن‌های نقشه و راه یابی موجود است و میراثِ نوکیا است؛ البته چندی قبل چند شرکت خودروسازی با پداخت چندین میلیون یورو آن را تصاحب کردند. این اَپ تمام ویژگی‌هایی که یک نقشه بایستی داشته باشد را داراست به علاوه‌ی یک سیستم آدرس‎‌دهی قدم به قدمِ بسیار عالی.

alternatives-mapsنکته‌ی دیگر راجع به این اَپلیکیشن قسمت آفلاین آن است که رسماً با قابلیت‌هایش گوگل و اپل را شرمسار کرده است. و یا به طور مثال می‌توان مکان‌های مختلف را بکمارک و در موضوعات مختلف ذخیره کرد. (رایگان – اندروید و ios)

عکاسی

تعداد اپلیکیشن‌های تصویربرداری حقیقتاً زیاد است و واقعیت امر اینست که اکثراً امکاناتی مشابه دارند و بیشترشان اَپ‌های خیلی خوبی هستند. اما انتخاب که برای اندروید و ios فعال است Camera360 Ultimate  است. تنظیمات این اَپ لیست بلندبلایی دارند؛ کنترل رنگ‌ها، و یا ابزار ادیت تصویری که به خوبی در درون اَپ قرار گرفته صرفآً مثالهایی هستند.

 

موسیقی

alternatives-musicیک انتخاب واضح برای گوش دادن به موسیقی، البته اگر از یک سرعت اینترنتی بالای 300 کیلوبایت در ثانیه استفاده می‌کنید، Spotify  است. در استفاده از این اَپ لحظه‌ای هم شک نکنید؛ باوجود محدودیت 20 ساعته در بخش رایگان –که تنها گزینه‌ی موجود برای ما است- آرشیو این اَپ پایان نمی‌پذیرد؛ و این موضوع کاملاً راجع به آهنگ‌های ایرانی هم صادق است. برای تمام دستگاه‌ها و سیستم عامل‌ها موجود است و یک نسخه‌ی ویندوزی بسیار خوب هم دارد که از طریق آن می‌توان آهنگ های خودتان را هم به این اَپ اضافه کنید تا در اَپ اندرویدی/ios به آن گوش دهید. (برای یک آموزش مفصل و راهنمای کامل کار با spotify می‌توانید این مطلبِ زوم‌تِک را مطالعه کنید.)

ویدئو

VLC پلیر بسیار محبوبی است؛ این گزاره را بی تردید می‌توان بیان کرد؛ با قدرت فوق‌العاده‌اش در کمترین سرعت ممکن، هر نوع فرمتی را پخش می‌کند و کاملاً رایگان و اوپن سورس است. این یعنی تمام ویژگی‌های یک پلیر فوق‌العاده در آن وجود دارد. تا چند وقت پیش این نرم‌افزار صرفاً ویندوزی بود اما برای گوشی‌های موبایل هم منتشر شده که برای دوستداران VLC و نرم‌افزارهای اوپن سورس خبر خیلی خوبی است.

بیشتر بخوانید  پلی استور و اپ استور بیشتر از 50 برنامه آلوده به بدافزار تبلیغاتی را حذف کردند

alternatives-vlc-playerامکان پخس موسیقی هم وجود دارد اگر قصد دارید موزیک پلیر گوگل و یا اسپاتیفای را برای مدتی کنار بگذارید. VLC تعداد خیلی زیاد قابلیت و ویژگی ندارد اما ساده و بی‌دردسر و البتته قدرتمند است و سعی می‌کند بر روی یک کاری ه از آن خواسته شده، پخس ویدئو/موسیقی، تمرکز کند. لازم است که بگوییم که امکان سینک/همگام سازی با تمام سرویس‌های ابری اصلی هم ممکن است.

سرویس‌ ابری

با Mailbox اشاره‌ای هم به dropbox کردیم اما باید اَپ اصلی را هم یکبار دیگر معرفی می‌کردیم؛ این سرویس ابری قدیمی، بسیار قبل‌تر از Google Drive و iCloud و امثال اینها، در همگام‌سازی فایل‌‌ها بین دستگاه‌ها، بک‌اَپ گرفتن بر روی سرویس ابری و آپلود تصویر به درجه‌ی “فوق‌العاده” رسیده است.

alternatives-dropboxسادگی و بی‌دردسر بودن این اَپ در اندروید و Ios حقیقتاً باعث می‌شود حس کنید با یک اَپ اصلی و پیشفرض سیستم عامل طرف هستند. فضای رایگانی که این اَپ ارائه می‌دهد شاید خیلی نباشد –که برای همین دلیل گوگل درایو برای ما کمی بهتر است- اما یک ترابایتی که می‌توان خرید با توجه به امکاناتی که دریافت می‌کنید اصلاً گران نیست.

 برنامه ریزی

اَپ پیشنهادی ما برای برنامه‌ریزی با گستره‌ی متنوعی از امکانات و طراحی فوق‎‌العاده Sunrise  است. البته اگر از این نکته بگذریم آن را مایکروسافت خرید و عملاً “جایگزین” و یا یک اپلیکیشن “ثالث” محسوب نمی‌شود اما به هر حال، این اَپ مجموعه‌ای از ابزارهای کاربردی است که منظم کردن برنامه‌ی زندگی شما را بسیار آسان کرده است و اصلاً سخت نیست که دید چرا مایکروسافت این اَپ را خرید و به خانواده‌ی اَپ‌های موبایلش اضافه کرد.

alternatives-sunriseطراحی بسیار خوب انجام شده و با استفاده از رنگ‌ها در اوج دقت، توانسته بخش “در یک نظر” را به بخشی بسار خوب طراحی شده و همینطور بسیار مهم در کل اَپ تبدیل کند. این اَپ همینطور با دیگر اپلیکیشن‌های دیگر هم همگام می‌شود (مثل فیسبوک و یا evernote) یک بخش دیگر هم دارد؛ Meet که برای این طراحی شده تا میتینگ‌های تک نفره را در برنامه‌ی شلوغ روزانه شما جای دهد.

لیست تماس‌ها

اپِ پیشنهادی : Simpler Contacts که با رویکرد ساده و بی‌دردسرش به مدیریت لیست تماس‌ها، طرفداران زیادی را جلب کرده است. و البته یکی از معدود اَپ‌های تماس/لیست تماس است که هم برای اندروید و هم برای Ios قابل دسترسی است. نکته‌ی اصلی راجع به این اَپ سادگی است اما امکانات خوبی هم دارد.

alternatives-contactsمثلا، به راحتی می‌تواند افرادی را که شماره‌ی آن‌ها دوبار ثبت شده را پیدا کند، یا برای امنیت تمام لیست تماس‌ها را بر روی سرویس ابری ذخیره کند. همینطور یک سری ابزارهای پیشرفته جستجو و فیلترکردن شماره‌ها هم در آن وجود دارد که در زمان خود بسیار کاربردی است.

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : برترین اَپلیکیشن‌های جایگزین اپلیکیشن‌های پیش‌فرض اندروید و iOS

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *