حفظ امنیت در شبکه های اجتماعی زیر ذره بین زوم تک

امنیت در شبکه های اجتماعی

حفظ امنیت در شبکه های اجتماعی  زیر ذره بین زوم تک : همه ی ما دوست داریم ساعاتی را در روز در شبکه های اجتماعی مثل Twitter و Facebook بگذرانیم (یا به تعبیر عده ای تلف کنیم !!) ما همچنین ممکن است صرف نظر از تفریح و به دلایل حرفه ای و جدی تر از این سایت ها استفاده کنیم.اما شبیه به خیلی از چیزهای دیگر در اینترنت ، این شبکه های اجتماعی خطرات خاص خود را دارند که ممکن است با رعایت نکردن نکات امنیتی برای ما دردسر ساز شوند و تلافی ساعات خوش ما را در این سایت ها درآورند !!

امنیت در شبکه های اجتماعی

هکرها می توانند از طریق رسانه های اجتماعی به اطلاعات شخصی شما دست پیدا کنند و یا ویروس (به اصطلاح malware ) های مورد نظرخود را وارد سیستم شما کنند و شما را مورد آزار و اذیت قرار دهند.این اتفاقات ممکن است حتی تا جایی پیش بروند که شهرت و اعتبار و موقعیت شغلی شما و درنهایت زندگی شما را نشانه بروند و آن ها را نابود کنند.
پس شما نیاز دارید تا در شبکه های اجتماعی ایمن بمانید.اقدامات زیر را دنبال کنید و مطمئن باشید زندگی اجتماعی آنلاین شما ، ضد اجتماعی نخواهد شد.

از حساب کاربری خود محافظت کنید

بدیهی است که شما نباید رمزعبور حساب کاربری خود در شبکه های اجتماعی را به کسی بدهید ، والبته نباید به دیگران این امکان رابدهید تا آن را از شما سرقت کنند.از یک رمز عبور طولانی و پیچیده (شامل حروف بزرگ و کوچک،اعداد و نمادها) استفاده کنید و برای هرسایت یک رمزعبور جداگانه و منحصربفرد در نظر بگیرید.

اگر فکر می کنید برای به یاد آوردن چندین رمز عبور طولانی و پیچیده با مشکل مواجه می شوید ، از یک برنامه  Password Manager  در رایانه ،تلفن همراه یا تبلت خود استفاده کنید.خیلی از این برنامه ها در چند پلتفرم نوشته شده اند و شما می توانید آن ها را بر روی بیشتر وسایل الکترونیکی خود نصب نموده و آن ها را با هم همگام (Sync) کنید.


حتما بخوانید : امنیت در کامپیوتر های خانگی و لب تاپ


اما فقط به پسورد بسنده نکنید و متکی به آن نباشید.خیلی از سایت ها این امکان را فراهم ساخته اند تا متد احراز هویت شما بیشتر از یک گام باشد ، مثلا ارسال یک پیام کوتاه به شماره شما در هنگام ورود یا در هنگام فراموشی رمز عبور

درباره ی مطالب ارسالی خود محتاط عمل کنید

به اشتراک گذاری مطالب بسیار شخصی ممکن است سبب ایجاد مشکلات فراوانی برای شما بشوند.زمانی که شما به مخاطبین خود اعلام می کنید که درحال تهیه و تدارک دیدن برای رفتن به یک مسافرت طولانی مدت هستید ، ممکن است فردی آن را به عنوان یک دعوتنامه برای سرقت منزل شما به حساب بیاورد!آدرس و تلفن منزل شما،تلفن همراه شما و حتی تاریخ تولد شما ممکن است مورد سوئ استفاده توسط دزدان اینترنتی قرار بگیرد ، پس سطح امنیتی اطلاعات خود را کنترل کنید و در دسترس همگان قرار ندهید.

همچنین یک عکس یا نوشته اشتباه ارسالی از طرف شما ممکن است صدمات جبران ناپذیری به روابط یا موقعیت های کاری شما وارد کند،پس غربالگری مطالب خود قبل از ارسال را فراموش نکنید.

سطح دسترسی مخاطبین به مطالب خود را کنترل کنید.ممکن است بعضی از مطالب مخصوص همه ی مخاطبین ، بعضی برای برخی دوستان و بعضی  فقط برای عده ای خاص میبایستی قابل رویت باشند ، آن ها را کنترل کنید.پیشنهاد ما به شما این است که تنظیمات امنیتی شبکه های اجتماعی را که از آن ها استفاده می کنید به خوبی یاد بگیرید .

بیشتر بخوانید  علاقه افراطی به شبکه های اجتماعی عامل رژیم های خطرناک!

حتما بخوانیداحتمال هک پیام رسان سروش ( آیا امنیت پایین سروش واقعیت دارد ؟)


Security in social networks

قربانیه بیماران و تبهکاران اینترنتی نشوید

احتیاجی نیست که همواره نگران مزاحمان سایبری باشید . طبق تحقیقات اخیر Pew Research Center report ، حدود 73% از کاربران بزرگسال اینترنت حداقل یک مورد شخصی که مورد آزارهای آنلاین قرار گرفته را دیده اند و حدود 40% خود به شخصه آن را تجربه کرده اند ، پس این اتفاق تازه و عجیب و غیرقابل پیش بینی ای نیست !

بزهکاری های انلاین می توانند از توهین های کوچک  و بچگانه تا تهدیدهای جانی و مالی را در شبکه های اجتماعی شامل شوند . اگر شما در دام بزهکاران اینترنتی افتادید ، هرگز در پی تلافی کار آن ها نباشید . حملات آن ها را بسته به نوع آن ذخیره کنید و سپس به رئیس بخش خود ، در صورت جدی تر بودن به پشتیبانی شبکه اجتماعی مربوطه و در نهایت به پلیس اطلاع دهید.
برای توصیه های بیشتر و مفیدتر برای نیفتادن به دام بیماران اینترنتی از سایت زیر دیدن کنید :

Cyberbullying Research Center

چشمان خود را در مقابل کلاهبرداری های احتمالی بازنگه دارید

شما حتما تا به حال درباره ی کلاهبردارانی که از طریق فرستادن ایمیل هایی برای شما با عنوان های مختلف سعی در گرفتن اطلاعات شخصی شما دارند شنیده اید ، تعجب اور نیست که بدانید همین شیوه را برخی کلاهبرداران در شبکه های اجتماعی نیز در پیش گرفته اند.

حتی در مورد پاسخ دادن به پرسش هایی که در صفحات مختلف درباره (به طور مثال) خواننده یا بازیگر مورد علاقه خود می بینید ، محتاط عمل کنید ، کلاهبرداران با دانستن علایق شما ، از راه آن ها وارد می شوند ، پس هوشیار باشید.

همچنین در مورد کلیک کردن بر روی لینک هایی که به طور مثال نوشته اند : افزایش followerهای شما ، برنامه مانیتور کردن اشخاصی که از پروفایل شما دیدن کرده اند و … نیز محتاط عمل کنید.با کلیک کردن بر روی این لینک ها ممکن است malwareای را وارد سیستم خود کنید که به این معنی است که دشمن را پشت سنگرهای خود وحتی به داخل پادگان خود به همراه یک کارت تردد معتبر راه داده اید ! او میتواند از این طریق همه ی اطلاعات دلخواه خود را از سیستم شما بردارد و…
روی هر لینکی کلیک نکنید ، اگر چیزی مشکوک به نظر رسید ، برای ایمن ماندن خود احتمال دهید که کاسه ای زیر نیم کاسه است.

از ایمن بودن دستگاه خود (PC  ، لپتاپ ، تبلت یا…) مطمئن باشید

شبکه های اجتماعی محل مناسبی برای پخش کردن انواع malwareها برای به دردسر انداختن شما می باشند ، از یک آنتی ویروس خوب و بروزکه همیشه در حال اجراست استفاده کنید.برای مثال Bitdefender Total Security دارای فیلترهای ویژه ای برای تشخیص خطرات در شبکه های اجتماعی است.

شبکه های اجتماعی محل های مناسبی برای در ارتباط بودن با دوستان و ارتقائ کار شماست ، اما بدون احتیاط کردن،این سمت و سو را به راحتی به طرف مشکلات و دردسرهای بزرگ هدایت می کنند ، پس آگاهانه استفاده کنید.

برای آگاهی از آخرین اخبار و تازه های دنیای تکنولوژی و پیوستن به کانال زوم تک در تلگرام، اینجا کلیک کنید.

منبع : زوم تک

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : حفظ امنیت در شبکه های اجتماعی زیر ذره بین زوم تک

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. ممنون از مطالب زیبات دانیال جان واقعا متشکرم من که خیلی از مطالبت خوشم میاد و اطلاعات جدیدی در دنیای تکنولوژی بدست میارم .
    بخصوص اینکه بیشتر در زمینه امنیت بحث بشه .