کارل پی را می توان بنیانگذار شرکتی دانست که توانسته در مدت زمان کوتاه به موفقیت بسیاری دست یابد. در این بین مدتی بعد تصمیم گرفت شرکت جدیدی را تاسیس کند که به عنوان Nothing شناخته می شود.
البته وی این شرکت را اواخر سال 2020 تاسیس کرد و انتظار می رفت محصول نخست آن یک گوشی هوشمند باشد. اما Nothing تاکنون هیچ محصولی معرفی نکرده و گزارش شده اولین محصول این کمپانی تازه تاسیس هدفون بی سیم یا همان ایربادز است.
ایربادز Ear 1 که مدت ها قبل گفته شده در بهار امسال رونمایی می شود و از مشخصات کلیدی قابل توجهی بهره می برد. به تازگی ناتینگ اعلام کرده در تاریخ 27 جولای طرفداران و علاقمندان می توانند شاهد رویداد رونمایی ایربادز Ear 1 باشند. هدفون بی سیم منحصربفرد که از کیفیت بالا و صدا شفافی برخوردار خواهد بود. انتظار داریم فناوری لغو نویز هم در این هدفون به کار گرفته شود.
رویداد ناتینگ انتها ماه جولای برگزار می شود و مشخص نیست آیا این شرکت برنامه ای برای رونمایی محصولات دیگری هم دارد یا تنها به معرفی ایردباز بی سیم Ear 1 بسنده خواهد کرد. رویداد اصلی معرفی قرار بود یک کار جهانی باشد ، از جمله هند ، انگلیس و ایالات متحده. بنابراین حدس می زنیم که این مورد در تاریخ به روز شده به روز شده همچنان ادامه داشته باشد.
هنوز در مورد مشخصات ، قیمت گذاری و سایر جزئیات خبری نیست. اما این شرکت قبلاً یک جفت هدفون مفهومی با طراحی شفاف به نمایش گذاشته بود که شاید به طراحی نهایی Ear 1 اشاره داشته باشد.
شایان ذکر بوده که ناتینگ احتمالا محصولات دیگری هم برای معرفی ارائه دهد و تنها ناتینگ نیست که به این موضوع بسنده کند. هدفون بی سیم Nothing Ear 1 دارای طراحی جالبی خواهد بود و یک مدل ساده همانند دیگر هدفون های بی سیم موجود نیست.
نظرات در مورد : تاریخ رونمایی هدفون بی سیم Nothing Ear 1 مشخص شد