معرفی گوشی هوشمند نوکیا 6.1 ؛ میان رده ای جذاب

نوکیا 6.1

معرفی گوشی هوشمند نوکیا 6.1 | یکی از اصیل ترین برندهای تولیدکننده ی گوشی های هوشمند کمپانی نوکیا بود که در زمان آغاز به کار خود بسیاری از افراد را صاحب یک گوشی تلفن همراه کرده بود. کاربران زیادی با گوشی های این برند خاطره دارند و اساسا استفاده از برند نوکیا در یک برهه از زمان جزو راه چاره های اصلی به حساب می آمد. با این حال، کمپانی فنلاندی نوکیا به طور کاملا ناگهانی با ورشکستگی مواجه شد و روز به روز به سقوط خود در این بازه ادامه داد.

پس از گذشت یک مدت کوتاه، HMD Global تصمیم به خرید حق استفاده ی برند نوکیا تا 10 را گرفت و در این میان گوشی های بسیار موفقی نظیر نوکیا 6 به بازار عرضه کرد و کاربران نیز تا حدودی دوباره به این برند کهنه کار امیدوار شدند. یکی از موقعیت های اصلی کمپانی فنلاندی نوکیا کنگره ی جهانی موبایل در بارسلون بود تا محصولات 2018 خود را به کاربران معرفی نماید.

نوکیا 6.1

گوشی هوشمند نوکیا 6.1 و یا نسخه ی 2018 نوکیا 6 از لحاظ طراحی مشابه با طراحی سال گذشته ی نوکیا می باشد ولی در این میان کیفیت ساخت، قدرت پردازنده و نسبت صفحه نمایش از گذشته بیشتر شده است و بسیاری از افراد به آینده ی گوشی های نوکیا امیدوار شدند.

طراحی نوکیا 6.1

در دوره ای که بسیاری از کمپانی های بزرگ تولیدکننده ی گوشی های هوشمند به استفاده از شیشه و صفحه نمایش های خمیده در گوشی‌ های پایین‌ رده و میان‌ رده‌ی خود روی آورده‌ اند، HMD Global هنوز با تولید نوکیا 6.1 به گذشته ی خود وفادار است. این گوشی هوشمند میان رده از لحاظ زبان طراحی کلی یادآور نسل گذشته‌ی خود می باشد ولی تفاوت‌ های قابل لمس نیز در طراحی این دو گوشی مشاهده می گردد. نوکیا 6.1 از لحاظ ابعادی دارای طول کمتر و عرض بیشتری نسبت به نسل پیشین می باشد و حاشیه‌ های بالا و پایین صفحه نمایش آن کاهش چشمگیری داشته است ؛ حاشیه‌ های بالا و پایین صفحه نمایش هنوز هم نسبت به گوشی های هوشمند بروز تر بسیار زیاد است و قابل رقابت با بهترین‌های سال 2018 میلادی نیست. نسبت صفحه نمایش 16 به 9 نوکیا 6 تقریبا ۷۳.۲ درصد از پنل جلوی این گوشی را پوشانده است؛ این رقم با اینکه بهبود ۲.۵ درصدی نسبت به نسل گذشته داشته ولی همچنان یک ضعف محسوب می‌ شود.

نوکیا 6.1

این کمپانی  از آلومینیوم ۶۰۰۰ آنودایز شده با پوشش مات برای ساخت پنل پشتی نوکیا ۶.۱ استفاده نموده است. شیشه‌ ی 2.5D پنل جلویی گوشی نیز از جنس گوریلا گلس ۳ انتخاب شده، به خوبی با فریم همگام شده است. به طورکلی باید گفت که افزایش یکپارچگی و کیفیت نوکیا 6.1 همان انتظاری است که از برندی همانند نوکیا داشتیم. خطوط آنتن بخش جدانشدنی گوشی‌ هایی با بدنه ی فلزی می باشد و تولیدکنندگان هر کدام به نحوی به دنبال مخفی کردن آن می باشند؛ خطوط آنتن نوکیا 6.1 مشکی رنگ به خوبی در بالا و پایین قاب پشتی قرار گرفته است و در نگاه اول آنقدر به چشم نمی‌ آیند. ضخامت ۸.۲ میلی‌متری گوشی مناسب می باشد و وزن ۱۷۲ گرمی نیز با توجه به ابعاد کلی دستگاه مناسب به نظر می‌ رسد.

صفحه نمایش نوکیا 6.1

این گوشی هوشمند همانند نسل قبل از صفحه نمایشی ۵.۵ اینچی بهره می‌ برد؛ نوکیا حتی نسبت تصویر را نیز در این صفحه نمایش تغییر نداده است و از همان نسبت تصویر سنتی ۱۶ به ۹ در نوکیا ۶.۱ استفاده نموده است؛ نسبت تصویر ۱۶ به ۹ به دلیل عریض‌ تر بودن نسبت به نمونه‌ های ۱۸ به ۹ علاوه براینکه تاثیر منفی در ارگونومی دستگاه دارند، به اندازه‌ ی صفحه نمایش های بلند برای وب‌ گردی و تماشای ویدئو مناسب نمی باشند. نوکیا از یک پنل فول اچ‌ دی از نوع IPS LCD با تراکم پیکسلی ۴۰۳ پیکسل بر اینچ در میان‌ رده‌ی جدید خود بهره برده‌ است؛ این تراکم پیکسلی ارائه‌ی تصاویر شارپ را تضمین می‌ نماید و در استفاده‌ ی روزمره کوچک‌ ترین مشکلی با رزولوشن این صفحه نمایش نخواهید داشت.

بیشتر بخوانید  فراخوانی برای همهٔ افراد خلاق: به هواداران ‌شانسی برای طراحی Nokia 3310 خودشان داده می‌شود

حداکثر میزان روشنایی صفحه نمایش میان‌ رده‌ ی جدید نوکیا به ۴۰۴ نیت می‌ رسد که عددی قابل‌ قبول برای یک گوشی میان‌ رده با پنل LCD به حساب می آید.در صورتی که عملکرد دستگاه از نظر روشنایی در حالت تنظیم خودکار را بسنجیم، شاهد محدود شدن روشنایی روی ۲۴۰ نیت خواهید بود. رنگ مشکی در این گوشی هوشمند آنقدرها عمیق به به نظر نمی رسد، به همین دلیل کنتراست صفحه نمایش آن در حد متوسط یا حتی پایین‌ تر از رقبا ارزیابی می گردد. به منظور اندازه‌گیری میزان روشنایی رنگ‌ های سفید، مشکی و محاسبه‌ ی نسبت کنتراست از الگوی شطرنجی ANSI بهره می برد؛ نسبت کنتراست ۹۲ حتی برای یک میان‌ رده‌ی ارزان نیز عدد مناسبی نمی باشد.

رابط کاربری نوکیا 6.1

کمپانی نوکیا به منظور بازگشت به دنیای گوشی‌ های هوشمند راهی جز قبول سیستم عامل اندروید نداشت، به همین دلیل همه ی گوشی‌ های این برند با سیستم عامل اندروید به بازار عرضه می شوند. نسل پیشین این گوشی هوشمند دارای یک رابط کاربری نسبتا سبک، روان و نزدیک به اندروید خام داشت، اما اکنون نسل جدید آن به لطف پروژه‌ی اندروید وان، گوشی های پیکسل‌ گوگل را را یادآوری می‌ کنند. این گوشی هوشمند دارای ۳ سال دریافت بروزرسانی امنیتی و دریافت ۲ نسخه‌ ی اندروید می باشد؛ برخلاف نوکیا ۷ پلاس، نوکیا ۶.۱ از پروژه‌ی Terbel پشتیبانی ندارد.

نوکیا 6.1

در این گوشی میان رده ی نوکیا خبری از اپلیکیشن‌ های اضافی نیست و همین موضوع سرعت کلی رابط کاربری آن را افزایش داده است؛ به طورکلی اندروید اوریو در نوکیا 6 جدید بسیار پایدار، سریع و راحت می باشد؛ البته لازم به ذکر است که بسته شدن خودکار اپلیکیشن‌ ها در بعضی از مواقع و کاهش شدید میزان کارایی در زمان کمبود شارژ دستگاه را نباید فراموش کرد. اگر به دنبال یک رابط کاربری پر از ویژگی‌ های مختلف هستید سیستم عامل اندروید خالص شما را نا امید خواهد کرد؛ در اندروید خالص اجرا شده در نوکیا ۶.۱ تنظیمات خاصی برای بازی، استفاده از دو حساب‌ کاربری در پیام‌ رسان‌ ها، تغییر ترنزیشن‌ ها، تغییر تم و … به چشم نمی‌ آید و فقط اپلیکیشن‌ ها و قابلیت‌ های بسیار ضروری در دسترس کاربر خواهد بود.

دوربین نوکیا 6.1

این گوشی هوشمند با داشتن دوربینی قدرتمند تر و طراحی جذاب‌ تر از نوکیا ۷ پلاس، نباید فراموش کرد که نسخه‌ی ۲۰۱۸ نوکیا ۶ نیز محصولی بسیار قدرتمند می باشد که قابلیت‌ های بسیار زیادی به همراه دارد. HMD Global در نسل جدید نوکیا ۶، از یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی در کنار لنزی با گشودگی F/2.0 برای دوربین اصلی استفاده کرده است. در حالی که بعضی از گوشی‌ های میان‌ رده و اقتصادی دارای ماژول‌ های دوگانه می باشند، نوکیا ۶.۱ از همان طراحی سنتی در بخش دوربین بهره برده است. البته باید بگوییم که  استفاده از این چیدمان به معنای ضعیف در عملکرد دوربین نیست و نوکیا 6.1 در محیط‌ هایی با نور مناسب، تصاویری با رنگ‌ های جذاب، جزئیات بالا و سرعت فوکوس بالا را به ارمغان می‌آورد. در صورت استفاده از قابلیت HDR نیز عملکرد الگوریتم پردازشی کاملا قابل قبول می باشد و تصاویر بسیار جذابی را ثبت می نماید.

نوکیا 6.1

در ادامه با زوم تک همراه باشید…

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : معرفی گوشی هوشمند نوکیا 6.1 ؛ میان رده ای جذاب

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *