راه های افزایش دامین اتوریتی Moz (اعتبار دامنه) با 9 روش ساده

افزایش دامین اتوریتی Moz (اعتبار دامنه)

افزایش دامین اتوریتی Moz به چه طریقی است؟ آیا می‌توانافزایش دامین اتوریتی Moz را افزایش داد؟ آموزش افزایش اعتبار دامنه با 9 راه‌کار کاربردی را از دست ندهید. به گزارش زوم تک به نقل از وبسایت سئو پراسر (seopressor)، عناصری بسیاری وجود دارد که به واسطه آن‌ها، گوگل وبسایت‌ها را رتبه بندی می‌کند.

یکی از مهم‌ترین عناصری که در این چند سال به کانون توجه‌‌ها مبدل شده است، اعتبار دامنه وبسایت یا دامین اتوریتی Moz یا همان «Web Authority» است. در حقیقت، ارزیابی اعتبار دامنه، استانداردی بود که توسط وبسایت ماز (MOZ) توسعه پیدا کرد. هر چفدر که اعتبار دامنه شما بیشتر باشد، رتبه وبسایت شما بین موتورهای جستجوگر بیشتر می‌شود و مطمعنا وبسایت شما ترافیک بیشتری را جذب می‌کند.

هم‌چنین دانستن اعتبار دامنه وبسایت‌تان و مقایسه آن با وبسایت‌های رقیب‌، معیار خوبی برای فهمیدن اینکه آیا استراژی‌های سئو شما نتیجه داده است یا خیر می‌باشد. اعتبار دامنه بیشتر یعنی ارزش وبسایت شما در نزد گوگل ببیشتر از رقیب‌های‌تان است.

فرق دامین اتوریتی با پیج اتوریتی چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم زیر و بم رتبه بندی وبسایت‌ها بر اساس اعتبار دامنه را برای شما شرح بدهیم، مهم است که بدانیم فرق اعتبار دامنه با اعتبار صفحه چیست.

اعتبار صفحه (Page Authority) هم یک نوع استاتدارد برای ارزیابی است. با این تفاوت که بجای ارزیابی ارزش  اعتبار دامنه یا زیردامنه، اعتبار و ارزش هر یک از صفحه‌های وبسایت شما تحت ارزیابی قرار می‌گیرد.

افزایش دامین اتوریتی Moz (اعتبار دامنه)

ماز چطور اعتبار دامنه‌ها (دامین اتوریتی ) را حساب می‌کند؟

ماز به اعتبار دامنه وبسایت‌ها از 1 تا 100 نمره می‌دهد. تیم ماز با طراحی یک الگوریتم خاص، به دامنه وبسایت از 1 تا 100 نمره می‌دهند. گرفتن نمره 1 به منزله بدترین اعتبار دامنه و گرفتن نمره 100 از الگوریتم ماز به منزله بهترین دامنه است.

نمره‌ی دریافتی از الگوریتم ماز، به این معنی است که اگر نمره‌ی شما بین 20-30 است، باید برروی اعتبار دامنه‌تان بیشتر وقت بگذارید، اما اگر اعتبار دامنه وبسایت‌تان چیزی بین 70-80 است، اعتبار دامنه وبسایت خوبی دارید.

اعتبار دامنه بین 40-50 به معنای معمولی بودن است. نمره بین 50-60 خوب است و کسب نمره‌ی 60 به یالا، به معنای داشتن وبسایتی با اعتبار دامنه‌ی عالی می‌باشد.

 

دقیقا ماز به چه طریقی،دامین اتوریتی وبسایت‌ها را اندازه‌گیری می‌کند؟

الگوریتم ماز 40 عنصر دارد که برخی از مهم‌ترین آن‌ها در ذیل گفته شده است.

  • دامنه لینک‌ها: تعدا بک‌لینک‌های موفقی است که وبسایت‌تان دست پیدا کرده است. اگر برای مثال، وبسایت شما 20 بک‌لینک موفق از 2 وبسایت مختلف داشته باشد، اعتبار دامنه وبسایت شما بیشتر می‌شود. کسب تنها چند لینک کم ،شده کمتر، از وبسایت‌های مختلف بهتر از کسب چندین بک‌لینک تنها از یک وبسایت است.
  • مازرنک: مازرنک استانداردی برای اندازه گیری قدرت لینک‌های خارجی وبسایت شما است. این استاندارد نه تنها تعداد لینک‌های که به وبسایت شما پیوست (لینک) داده شده‌اند را می‌شمارد، بلکه کیفیت آن لینک‌ها را نیز ارزیابی می‌کند. باید این‌طور بگویم که کیفیت ارجحیت دارد بر تعداد لینک‌ها؛ یعنی یک لینک خارجی باکیفیت بهتر از 2 لینک خارجی بی‌کیفیت است. مازرنک، برای ارزیابی کیفیت لینک‌های خارجی از نمره‌دهی 0-10 استفاده می‌کند؛ نمره 0 به منزله بدترین و 10 به منزله بهترین است.
  • مازتراست هم مثل مازرنک استانداری برای فهمیدن کیفیت لینک‌های خارجی وبسایت شما است. گرچه استاندارد مازتراست کمی متفاوت‌تر است و به دقت پیوست وبسایت شما به وبسایت‌های مورد اعتماد را بررسی می‌کند. وبسایت‌های مورد اعتماد هم‌چون edu. و govsites. هستند که اگر به وبسایت شما پیوست بدهند، برای ماز، به معنی مورد اطمنیان بودن وبسایت شما است. مازتراست، مورد اعتماد بودن وبسایت‌ها را از 0-10 نمره‌ می‌دهد.
  • کیفیت محتوا: کیفیت محتوا یکی از اصلی‌ترین عناصری است که موتورهای جستوجوگر رتبه بندی وسایت‌ها را بر آن می‌چینند. پس این حقیقت که محتوای با کیفیت عنصر مهمی در مشخص کردن اعتبار دامنه وبسایت‌ها است، نباید دور از انتظار باشد. محتوای باکیفیت، اعتبار دامنه شما را بیشتر می‌کند و اعتبار دامنه بیشتر، وبسایت شما را بیشتر نزد موتورهای جست‌وجوگر محبوب‌تر می‌کند.
  • سیگنال‌های سوشال مدیا: گوگل از سیگنال‌های سوشال مدیا به عنوان یکی از اصلی‌ترین عناصر برای تشخیص کیفیت محتواهای یک وبسایت استفاده می‌کند. برای مثال، یک محتوا با کیفیت را در نظر بگیرید که توسط چندین هزار کاربران به اشتراک گذاشته شده است، لایک شده است و بسیاری در انتهای آن محتوا، کامنت گذاشته‌اند. چنین محتوایی بی‌شک باید باکیفیت باشد. ماز هم از سیگنال‌های سوشال برای تشخیص اعتبار دامنه استفاده می‌کند.
  • سازگاری با موتورهای جست‌وجوگر: این به معنای استفاده از سئو و ایجاد ساختار وبسایت کاربر پسند است. مطمعنا هرچه قدر که وبسایت شما بهتر باشد، استفاده از قسمت‌های مختلف وبسایت برای کاربران راحت‌تر می‌شود.  بالعکس، هرچقدر که دسترسی به قسمت‌های مختلف وبسایت سخت‌تر باشد، بررسی صفحات وبسایت شما توسط ربات‌های موتورهای جست‌وجوگر هم دشوار‌تر می‌شود. سخت‌تر بودن بررسی صفحات وبسایت شما توسط ربات‌های موتورهای جست‌وجوگر، یعنی صفحات وبسایت شما به سختی فهرست بندی یا همان Index می‌شوند. آسان یا سخت بودن استفاده و دسترسی به قسمت‌های مختلف وبسایت، عنصر حیاتی‌ایی برای رتبه‌بندی اعتبار دامنه وبسایت است.

افزایش دامین اتوریتی Moz (اعتبار دامنه)

ماز چگونه پیج اتوریتی را حساب می‌کند؟

گرچه برای فهمیدن کلی عمکلرد وبسایت، اعتبار دامنه  وبسایت شما مهم‌تر است و بیشتر جلوه می‌کند، اما نباید از اعتبار صفحات وبسایت‌تان نیز غافل شوید. اعتبار صفحات همراه با رتبه موتور جست‌وجوگر وبسایت شما، تاثیر مستقیمی در اعتبار کلی دامنه وبسایت شما دارد.

ماز از مقایسی مشابه سنجش اعتبار دامنه، برای سنجش اعتبار صفحات وبسایت استفاده می‌کند. نمره‌دهی اعتبار صفحات از 0 تا 100 است. به یاد داشته باشید که اگر هیچ کاری برای بهینه سازی صفحات وبسایت‌تان تا به امروز انجام نداده‌اید، باید دست به کار شوید. چگونگی نمره‌دهی ماز به اعتبار صفحات همواره در حال نوسان است، چونکه ماز همواره الگوریتم‌هایش را تغییر می‌دهد.

در ذیل، به برخی از مهم‌ترین عناصری که ماز برای نمره‌دهی به اعتبار صفحات استفاده می‌کند، اشاره شده است:

  • سوشال سیگنال: هرچه قدر محتوا و صفحات یک وبسایت بیشتر در گوگل، فیسبوک، توئیتر و .. به اشتراک گداشته بشوند و بیشتر لایک و کامنت دریافت کنند، اعتبار صفحه بیشتر می‌شود.
  • تعداد روت دامین‌هایی که به صفحه پیوست داده می‌شوند
  • تعداد روت دامین‌هایی که با استفاده از مطلب، به یک صفحه پیوست داده می‌شون
  • تعداد زیردامنه‌هایی که به صفحه پیوست داده می‌شوند.
  • تعداد وبسایت‌های باکیفیتی که وبسایت شما پیوست می‌دهند.
  • تعداد لینک‌های خارجی‌ایی که یک صفحه دارد

 

9 راه برایافزایش دامین اتوریتی Moz  ( اعتبار دامنه )

حالا حتما می‌دانید که چرا اعتبار دامنه وبسایت بسیار مهم است. هم‌چنین می‌دانید که عناصری که ماز برای رتبه‌بندی اعتبار دامنه وبسایت شما استفاده می‌کند، کدام هستند. پرسشی که حالا برای‌تان ممکن است، پیش بیاید این است که از آن عناصر چطور باید برای افزایش رتبه دامنه وبسایت‌تان استفاده کنید. با ما در زوم تک همراه باشید تا نگاه دقیقی بر نحوه‌ی افزایش اعتبار دامنه وبسایت‌تان داشته باشیم.

هر چند وقت یک بار، نمرات اعتبار دامنه وبسایت شما به‌روز‌رسانی می‌شود؟ به گفته‌ی ماز، فهرست ماز هر 3-4 هفته یک بار به‌روز‌رسانی می‌شود. بعد از این مدت، اعتبار دامنه وبسایت شما هم طبعا به‌روزرسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید  افزایش ترافیک سایت با ترفند های ویژه سئو

افزایش دامین اتوریتی Moz (اعتبار دامنه)

در ذیل، 9 مرحله که برای بالا بردن اعتبار سایت‌تان باید انجام بدهید، را ذکر کرده‌ایم

 

مرحله 1: یک  نام مناسب برای دامنه انتخاب کنید

اگر در ابتدای آغاز فعالیت وبسایت‌تان هستید، مطمعا شوید که نام دامنه مناسب وبسایت‌تان را انتخاب کرده‌اید. برای اطلاع از پلاگین‌های سئو، بهتر است نگاهی به وسایت سئو پراسر بیاندازید که بیشتر بروی پلاگین‌های وردپرس تمرکز می‌کند.

در انتخاب دامنه وبسایت‌تان مراقب باشید که دامنه‌ایی را انتخاب می‌کنید که به خاطر سپردنش برای کاربران آسان باشد و اگر آن‌ها بخواهند به وبسایت شما دوباره برگردند، کار سختی در بخاطر آوردن نام این دامنه پیش‌رو نداشته باشند

اگر همین الان هم یک دامنه دارید، مطعن شوید که به همین زودی‌ها منقضی نمی‌شود. مطمعا شوید که دامنه وبسایت شما حداقل برای 3 تا 5 سال آتی منقضی نمی‌شود.

مرحله 2 : محتوای درون صفحه‌ایی وبسایت‌تان را بهینه سازی کنید

سئو مناسب و قوی هم برای افزایش رتبه وبسایت شما در موتور جست‌وجوگر گوگل مهم است و هم برای افزایش اعتبار دامنه وبسایت شما. پس شما باید تمامی کدهای درون صفحه‌ایی هم‌چون تگ‌های عنوان، تگ‌های تصاویر alt و محتوا را بهینه سازی کنید.

اضافه بر آن، فراموش نکنید که انتخاب کلیدواژه مناسب، کوتاه و مرتبط، نقش مهمی در بهینه سازی حداکثری محتوا وبسایت شما دارد.

اعتبار دامنه خود را با محتوا مناسب تقویت کنید

یکی از بهترین و کاربردی‌ترین آموزه‌های سئو، مرتبط ساختن هرچه بیشتر محتوا و کلیدواژه است. این کار را می‌توان با ایجاد محتوای دقیق و یک پارچه‌ایی که دامنه وسیعی از مطالب را پوشش می‌دهد، انجام داد.

مطلبی که در حال حاضر شما می‌خوانید؛ علاوه بر تاکید بر مراحل افزایش اعتبار دامنه وبسایت، به‌ صورت خلاصه به شما توضیح می‌دهد که اعتبار دامنه چیست و فرقش با اعتبار صفحه چیست.

تولید محتوای مرتبط خیلی مهم است، برای مثال، به گوگل شرح می‌دهد که یکی از محتواهای وبسایت شما درباره‌ی محصولات اپل است نه اینکه بخواهد درباره‌ی میوه‌ی اپل یا همان سیب باشد. گاها گوگل در تشخیص محتواها به مشکل برمی‌خورد که تاثیر منفی مستقیمی در اعتبار دامنه خواهد داشت.

برای ساختن ساختار مناسب برای یک محتوا، باید بدانید که مردم چه پرسش‌هایی را طرح می‌کنند و با چه کلیدواژهایی مرتبط هستند. پاسخ همه‌ی این پرسش‌ها را می‌توانید در وبسایت BiQ’s بیابید.

برای مثال شما می‌توانید ببینید که در در کشور آمریکا؛ کلیدواژه‌ی آیفون به چه صورت‌هایی بیشتر در گوگل جست‌وجو شده است. متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، ایران تحت پشتیبانی این وبسایت قرار ندارد. با چند جست‌وجو ساده در چنین وبسایت‌هایی شما می‌فهمید که از چه کلیدواژه‌هایی برای درست کردن یک محتوا جذاب جامع‌تر باید استفاده کنید که موفقیت بیشتری را برای‌تان رقم بزند.

 

مرحله 3 : محتوایی با احتمال پیوست داده شدن، تولید کنید

بدست آوردن لینک‌های‌ باکیفیت از دامنه‌های متفاوت، برای هر2ی مازتراست و مازرنک از عناصر حائز اهمیت است. شما باید متحواهایی تولید کنید که اغلب بازخورد خوبی به همراه خواهند داشت.

وقتی که شما محتوای باکیفیت تولید می‌کنید؛ کاربران محتوا شما را به اشتراک می‌گذارند. از این طریق، محتوا شما در معرض افراد بیشتری قرار می‌گیرد.

هر چقدر که وبسایت شما بهتر باشد، بیشتر در نزد دیگر سایت‌ها اعتبار خواهد داشت؛ پس بیشتر احتمال پیوست دادن ( لینک کردن) به محتواهای وبسایت شما وجود دارد. پس فراموش نکنید که محتواهای شما باید مرتبط به برند شما و مخاطبان شما خلاقانه، مفید و عالی نوشته شده باشند.

مرحله 4: ساختار لینک‌های داخلی خود را بهبود ببخشید

از آن دست افرادی نباشید که توجه زیادی به لینک‌های خارجی می‌کنند، اما به کل اهمیت لینک‌های داخلی را فراموش کرده‌اند!

لینک‌های داخلی به کاربران و بازدیدکنندگان وبسایت شما کمک می‌کند که جایی که می‌خواهند بروند را به سادگی، پیدا کنند. هم‌چنین لینک‌های داخلی به کاربران تجربه کاربری بهتری را ارائه می‌دهد. برای مثال اگر آن‌‌ها پس از خواندن محتواهای سایت، یک دفعه هوس کنند که به صفحه اصلی هدایت شوند، نباید مشکلی از این بابت برای‌شان پیش بیاید.

لینک‌های داخلی خوب و متناسب مانع از ترک کردن وبسایت شما توسط کاربران می‌شود و باعث می‌شود که کاربران بیشتر به ماندن در وبسایت شما علاقه نشان بدهند. هم‌چنین لینک‌های داخلی باعث می‌شود که فهرست کردن یا همان Index شدن صفحات وبسایت، راحت‌تر توسط موتورهای جست‌وجوگر انجام شود.

افزایش دامین اتوریتی Moz (اعتبار دامنه)

مرحله 5: لینک‌های سمی و بد را محو کنید

هر از چند گاهی، شما باید به پنل لینک‌ها بروید و به دنبال لینک‌های سمی و بد بگردید. این اقدام به جهت تشخیص لینک‌های بد منابعی که به اعتبار دامنه شما آسیب می‌زند صورت می‌گیرد.

شما با همواره لینک‌های بد و سمی‌ایی که در مطالب وبسایت شما پست شده‌اند را تشخیص بدهید؛ زیرا که این دست لینک‌ها تاثیرات منفی‌ مخربی بر اعتبار کلی وبسایت شما خواهد گذاشت.

مرحله 6: مطمعن شوید که وبسایت شما با اندازه نمایشگر گوشی‌های هوشمند سازگاری دارد

این روزها بسیاری از طریق گوشی‌های هوشمند به اینترنت دسترسی دارند. این درحالیست که بسیاری از وبسایت‌ها هنوز با گوشی‌های هوشمند سازگاری ندارند. شاید یکی از مهم‌ترین دلیل‌های کم شدن اعتبار دامنه شما، همین باشد!

نه تنها عدم سازگازی وبسایت شما، موجب کمتر شدن رتبه شما وسایت شما در موتورهای جست‌وجوگر می‌شود، بلکه اغلب کاربران به محض مشاهده‌ی عدم سازگاری وبسایت شما با گوشی‌های هوشمند و تبلت‌شان، به سرعت وبسایت شما را ترک می‌کنند.

 

مرحله 7 : اعتبار خود را بین کاربران به رخ بکشید

این کار فقط با ایجاد محتوای عالی و تعامل با دنبال کنندگان محتواهای شما در حساب‌های سوشال مدیا به روشی معنادار امکان پذیر خواهد بود. با بهبود اعتبار خود به عنوان یک وبسایت مرجع؛ نه تنها به ترافیک وبسایت یا همان افزایش بازدید وبسایت‌تان کمک می‌کنید، بلکه تعداد پیوندهای خارجی‌ایی که از منابع باکیفیت دیگر کسب می کنید، نیز افزایش می یابد. روش دیگر برای افزایش اعتبار وبسایت‌تان، بلاگینگ در وبسایت‌های معتبر دیگری است که به کسب‌وکار شما مرتبط است.

مرحله 8: سرعت لود شدن صفحات وبسایت‌تان را بهینه سازی کنید

سرعت لود شدن صفحات وبسایت شما رابطه مستقیمی با رتبه بانس (Bounce rate) دارد.هر چه که بانس ریت وبسایت شما  بیشتر باشد، این معنی را می‌دهد که کاربران مدت کمتری را در وبسایت شما می‌گذراند و آن وبسایت شما را سریع‌تر ترک می‌کنند. مطمعنا می‌دانید که کمتر کاربری وجود دارد که بخواهد برای لود شدن صفحه وبسایتی دقیقه‌ها صبر کند!!! هیچ وقت نباید صبر کاربران را به چالش بکشید، وگرنه اعبتار دامنه وبسایت شما ضرر زیادی می‌کنند.

افزایش دامین اتوریتی Moz (اعتبار دامنه)

مرحله 9: محتوا خود را از طریق سوشال مدیا تبلیغ کنی از آن جایی که سیگنال‌های سوشال، عاملی مهمی در رتبه بندی هستید، پس شما باید حساب‌های سوشال مدیا خود را بهینه سازی کنید تا بتوانید آن سیگنال‌ها را کسب کنید. وگرنه داشتن حساب کاربری سوشال مدیا، سود زیادی برای‌تان نخواهد داشت!

محتواهای وبسایت‌تان را در صفحه‌های مختلفی از سوشال مدیا به اشتراک بگذارید تا کاربران بیشتری را موجاب کنید آن‌ها را لایک کنند، به اشتراک بگذارند و برای‌شان کامنت بگذارند. هم‌چنین شما باید دکمه‌های مستقیمی به سوشال مدیا در وبسایت‌تان قرار بدهید.

منبع : seopressor.com

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : راه های افزایش دامین اتوریتی Moz (اعتبار دامنه) با 9 روش ساده

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *