آشنایی با پروژه های نیروگاهی “مولدهای تولید برق پراکنده” یا CHP

نیروگاه برق chp

گروه صنعتی ثمین، فعالیت های تولیدی و بازرگانی خود را از سال 1381 آغاز نموده است. شرکت ثمین صنعت تیراژه از شرکت های زیر مجموعه ی گروه ثمین، از سال 1390 با هدف بهره وری انرژی- تولید و عرضه مصالح نوین ساختمانی جهت کاهش مصرف انرژی پروژه های عمرانی در دوره ساخت و بهره برداری- تأسیس گردید.

به جهت نو بودن تکنولوژی و مقاومت بازار در مواجهه با محصولات جدید، قبل از سرمایه گذاری در تأسیسات و ماشین آلات تولیدی، اقدامات اولیه و آشنایی مصرف کنندگان با محصول جدید و بازاریابی و فروش این محصولات و اجرای آن در پروژه های عمرانی، اولویت این شرکت قرار گرفت.

شرکت ثمین صنعت تیراژه، در راستای اجرای سیاستهای دولت در خصوص صنعتی سازی ساختمان و همچنین اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها، اقدام به ایجاد واحد صنعتی به نمایندگی از طرف شرکت اروپایی Green Wall Building نموده است و با بهره گیری از جدیدترین متدها و روشهای تولیدی و اجرایی روز اروپا، تولید و عرضه ی عایق و دیوارهای سبز ساختمانی(XPS) را با بالاترین کیفیت در ایران انجام می دهد.

از آن جا که دغدغه ی تمام مدیران و سرمایه گذاران پروژه های ساختمانی در بهره گیری از تکنولوژی های به روز، اجرای صحیح و با کیفیت می باشد و با توجه به این که مجریان صنعت ساختمان همراه با این فناوری ها رشد نداشته اند، این شرکت با تجهیز تیم های کاری و آموزش آن ها مطابق با روش های اجرایی روز دنیا، از ابتدا تا آخرین مراحل نازک کاری، همراه پروژه ها و مسوول اجرای صحیح محصولات خود خواهد بود.

اما در حوزه ی انرژی و در خصوص پروژه های نیروگاهی؛ ثمین صنعت از اواخر سال 1395 در حوزه انرژی و مشخصا در خصوص پروژه های نیروگاهی “مولدهای تولید برق پراکنده” یا نیروگاه برق CHP فعالیت جدی خود را آغاز کرده است.

با توجه به احداث نیروگاه 12,5 مگاواتی سایت شهرک صنعتی سالاریه  ورامین، نیروگاه 13 مگاواتی سایت میانه و نیروگاه 25,5 مگاواتی سایت منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر، ثمین صنعت به تکنولوژی احداث، بهره برداری و تعمیرات و مهندسی نیروگاه های مقیاس کوچک دست یافته است؛ لذا این شرکت  بررسی و احداث این گونه طرح های نیروگاهی در شهرهای مختلف کشور را در دست اقدام دارد.

 

“آینده ای روشن و قدرتمند با انرژی های پاک و پایدار”

www.saminsanat.com

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : آشنایی با پروژه های نیروگاهی “مولدهای تولید برق پراکنده” یا CHP

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *