4 روش برای جلوگیری از حمله‌‌ی اِسپم‌ها به ایمیل‌تان

ایمیل اسپم

هر سری که وارد ایمیل‌تان می‌شوید با دسته‌ای از آن‌ها روبرو می‌شوید. ایمیل‌های تبلیغاتی یا بی‌مفهومی که یا مقاصد شیادانه پشت‌شان است یا صرفاً برای تبلیغات به کار رفته‌اند. باوجود اینکه نمی‌توان پیروزی‌یی صددرصدی در مقابل این ایمیل‌ها داشت، می‌توان با به کار بردن یک سری کارها از تعدادشان به طرز قابل ملاحظه‌ای کاست.

سرویسی که شما به عنوانِ ایمیل استفاده می‌کنید (فرضاً هات‌میل یا اوت‌لوک، جیمیل، یاهومیل) قطعاً دارای فیلترهایی است که از ورود چنین ایمیل‌هایی به اینباکس اصلی شما جلوگیری کند. مشکل اینجاست که این سرویس‌ها آنقدر کامل و هوشمند نیستند که توانایی فیلتر صددرصد اسپم‌ها و قرار دادنشان در فولدری جداگانه را داشته باشند. به همین دلیل، این 4 راهی که در زیر به شما معرفی می‌کنم، احتمالاً تا حد زیادی دردسرِ ایمیل‌های اسپم را کم می‌کند.

  1. به فیلترها آموزش دهید، اسپم‌ را تشخیص دهند

به طور معمول ما این موضوع را جدی نمی‌گیریم و به محضِ دیدن یک ایمیل اسپم آن را حذف می‌کنیم. پیشنهاد می‌کنیم به جای این کار، ایمیل‌های اسپمی که در اینباکسِ خود مشاهده می‌کنید را به عنوانِ اسپم مشخص کنید تا سرویس ایمیل شما، و فیلترهای هوشمندش، بداند این ایمیل مشخص اسپم است. این کار می‌تواند در هوشمندتر کردنِ فیلترهای اسپم تاثیری بسزایی گذاشته و شما را از شر گرفتن ایمیل‌های مشابه خلاص کند.

برای این کار، راهِ یکسانی وجود ندارد؛ چراکه سرویس‌ها، هرکدامِ روشِ مخصوص به خودشان را برای این کار دارند، اما برای مثال، اگر شما از جیمیل استفاده می‌کنید، بدون وارد شدن به ایمیل موردنظر، آن‌ را انتخاب کرده، و بر روی گزینه‌ای که آیکونِ “هشدار” روی آن وجود دارد، و اسپم‌ها را گزارش می‌کند، کلیک کنید.

-gmail-spamبهتر است هر از چندگاهی سری به فولدر اسپم‌ها بزنید و هر ایمیلی که واقعا اسپم نیست را مشخص کنید. این کار به فیلترها کمک می‌کند تشخیص دهند چه ایمیل‌هایی صحیح و چه ایمیل‌های اسپم است. در جیمیل، باید بر روی “اسپم نیست” یا “Not Spam” کلیک کنید.

gmail-spam2. هیچ وقت به اسپم‌ها پاسخ ندهید!

اگر شما اسپمی را بدون باز کردن ایمیل تشخیص دادید، به هیچ وجه ایمیل را باز نکنید. اگر ایمیل را باز کردید و متوجه شدید اسپم است، از کلیک کردن بر روی لینک، دکمه یا دانلود هر چیزی خودداری کنید و سریعاً از آن خارج شوید. فایل‌های ظاهراً بی‌ضرری، با پسوندهای doc که مربوط به نرم افزار Word است هم می‌توانند برای سیستم شما دردسرهای بزرگی درست کنند.

بیشتر بخوانید  جلوگیری از ورود اسپم های Google+ به جیمیل

3. ایمیلتان را مخفی کنید

هر چه تعداد بیشتری از افراد ایمیلتان را در اختیار داشته باشند، اسپم بیشتری دریافت می‌کنید. پس حواستان به اشتراک‌گذاری ایمیلتان هم باشد. همینطور در نظر داشته باشید که اصلاً ایده‌ی خوبی نیست که ایمیلتان را در فضای وب منتشر کنید؛ وجود ایمیلِ شما در یک صفحه‌ی وب به معنی صدها ایمیل اسپم نیست. در صورتی که مطمئن نیستید یک وبسایت از ایمنی کافی برخوردار است، یا قصد انتشار ایمیلتان را ندارید و یا گمان می‌کنید این وبسایت ممکن است ایمیلتان را در اختیار اسپمرها قرار دهد، از سرویس‌های ایمیل کوتاه‌مدت استفاده کنید. برای مثال می‌توانید از Blur استفاده کنید؛ افزونه‌ای رایگان که برای فایرفاکس و کروم موجود است. سرویس‌های Spamex و mailshell هم برای این منظور مناسب‌اند.

4. ایمیل‌تان را عوض کنید

هرچند این روش، بهترین روش نیست و برای هیچ کس کار راحتی نیست، اما اگر بی‌حواس یا از سر اشتباه به ایمیل/های اسپمی پاسخ‌ داده‌اید، و در حال حاضر اینباکسی پر از اسپم دارید که توان حذف و سر و کله زدن با آن‌ها را ندارید، بهترین روش همین است. ایمیلتان را عوض کنید و به تمام لیست دوستانتان خبر دهید. حمله‌ی اسپم‌ها به همان تعداد محدود و عادی قبلی‌اش (که توسط فیلترها شناخته شده و به فولدر مربوطه منتقل می‌شود) برمی‌گردد.

اگر از جیمیل استفاده می‌کنید حتماً پیشنهاد می‌کنیم این مطلب را هم درباره روش جلوگیری از اسپم‌ها در جیمیل بخوانید..

منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : 4 روش برای جلوگیری از حمله‌‌ی اِسپم‌ها به ایمیل‌تان

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *