توبیت
آنتی ویروس پادویش

سامسونگ و ال جی نمایشگر کم حاشیه برای آیفون می سازند

سامسونگ و ال جی نمایشگر کم حاشیه برای آیفون می سازند

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک، اپل هر سال نسل جدیدی از گوشی های آیفون خود را معرفی و عرضه می کند. برای سال 2025 نیز همین برنامه دنبال خواهد شد.

کانال بله زوم تکگیفت کارت

Samsung Display و LG Display همچنان در حال کار بر روی صفحه نمایش OLED جدید برای آیفون هایی هستند که دارای طراحی “صفر حاشیه” هستند. این فناوری در ابتدا برای آیفون های 2025 یا 2026 برنامه ریزی شده بود، اما هنوز در حال توسعه است. چالش‌هایی وجود دارد که باعث کاهش سرعت پیشرفت می‌شود، به طوری که اپل و تامین‌کنندگان آن در کره جنوبی هنوز در حال آزمایش و بحث درباره بهترین راه برای کارکرد آن هستند.

برنامه اپل برای OLED صفر حاشیه اپل می‌خواهد آیفون‌ها صفحه‌ای داشته باشند که تا لبه‌ها صاف به نظر برسد، مانند صفحه نمایش اپل واچ. این بدان معناست که لبه‌های صفحه نمایش صاف هستند، اما در اطراف طرفین کمی خمیده می‌شوند و ظاهری فراگیرتر ایجاد می‌کنند. برخلاف نمایشگرهای خمیده در برخی از گوشی های سامسونگ یا شیائومی، طراحی اپل برنامه ریزی نکرده است که لبه ها به عنوان بخشی از صفحه نمایش کار کنند.

چالش‌ها کندی توسعه سامسونگ و ال‌جی در اجرای این ایده با مشکلات بزرگی روبرو هستند. آنها باید چندین مشکل کلیدی را برطرف کنند، مانند:

  • محفظه لایه باریک: این فناوری به قوی و انعطاف پذیری صفحه نمایش به خصوص در لبه ها کمک می کند.
  • چسب شفاف نوری (OCA): OCA به چسباندن لایه‌های صفحه به هم کمک می‌کند، اما در حال حاضر هنگامی که از کنار به صفحه نگاه می‌کنید، باعث تار شدن تصاویر می‌شود.
  • آنتن‌ها در لبه‌ها: قرار دادن آنتن‌ها در لبه‌های صفحه بدون ایجاد مشکل نیز دشوار است.
  • تاخیر در بهبود فناوری OCA: یکی از دلایل اصلی کندتر شدن پیشرفت از حد انتظار است.

کاری که سامسونگ انجام می دهد علی رغم این چالش ها، سامسونگ و ال جی سخت تلاش می کنند تا چشم انداز اپل را زنده کنند. در آگوست 2024، Samsung Display نشان داد که در حال توسعه مدل‌های اولیه دوربین‌های زیر پنل و نمایشگرهای OLED بدون حاشیه است. با این حال، این مدل ها هنوز در مراحل اولیه هستند.

بیشتر بخوانید  تاریخ معرفی نوت 9 سامسونگ تعیین شد

سامسونگ و ال جی نمایشگر کم حاشیه برای آیفون می سازند

تاریخ های عرضه نامشخص با توجه به اینکه این فناوری هنوز با چالش های زیادی مواجه است، بعید است که اپل آیفون هایی با این صفحه نمایش های OLED پیشرفته را در سال 2025 یا 2026 طبق برنامه ریزی های خود عرضه کند. در حالی که پیشرفت در حال انجام است، مشخص نیست که آیا اپل می تواند به این اهداف اصلی دست یابد یا خیر.

در دیگر خبرها بر اساس اطلاعات منتشر شده در وب سایت iPhoneSoft، تمامی مدل های آیفونی که از iOS 18 پشتیبانی می کنند، می توانند به iOS 19 ارتقا یابند. این بدان معناست که دارندگان آیفون XS، XS Max و XR که در سال 2018 عرضه شده اند نیز می توانند عامل جدید را نصب کنند. سیستم، زیرا از iOS 18 پشتیبانی می کنند.

با این حال، مانند به‌روزرسانی‌های قبلی، برخی از مدل‌های قدیمی‌تر ممکن است از همه ویژگی‌های iOS 19 پشتیبانی نکنند. انتظار می‌رود نسخه‌های پیش‌نمایش توسعه‌دهنده iOS 19 و iPadOS 19 در ژوئن 2025، مصادف با WWDC 2025 منتشر شوند. نسخه پایدار iOS 19 سپتامبر آینده در دسترس خواهد بود.

متأسفانه، دارندگان مدل‌های قدیمی‌تر آی‌پد، مانند آی‌پد نسل هفتم عرضه‌شده در سال 2019، نمی‌توانند به iPadOS 19 ارتقا دهند. شایعه شده است که iOS 19 دارای ویژگی‌های جدید کمتری نسبت به iOS 18 است، جدا از موارد مرتبط با Apple Intelligence. بنابراین، کاربران آیفون XS، XS Max و XR می توانند حداقل یک سال دیگر از دستگاه های خود پشتیبانی کنند.

 منبع

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : سامسونگ و ال جی نمایشگر کم حاشیه برای آیفون می سازند

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *