آنتی ویروس پادویش خرید طلا از میلادزر

خرید ۱ میلیارد دلار سهام تسلا توسط ایلان ماسک؛ هیئت مدیره از پاداش او دفاع می‌کند

خرید ۱ میلیارد دلار سهام تسلا توسط ایلان ماسک؛ هیئت مدیره از پاداش او دفاع می‌کند

مدیرعامل تسلا، پس از اینکه هیئت مدیره شرکت پیشنهاد پرداخت پاداشی به ارزش تقریبی یک تریلیون دلار به او را در صورت دستیابی به اهداف عملکردی خاص مطرح کرد، اقدام به خرید سهام کرد.

کانال بله زوم تکگیفت کارت

خرید بزرگ سهام پس از ۵ سال

به گزارش بخش اخبار فناوری زوم تک , ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، حدود ۱ میلیارد دلار از سهام این شرکت را خریداری کرده است. این اولین خرید او در بیش از پنج سال گذشته است. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که هیئت مدیره شرکت یک طرح پاداش جدید را ارائه کرده که در صورت دستیابی به اهداف عملکردی خاص، می‌تواند نزدیک به یک تریلیون دلار به او پاداش دهد. این خرید سهام، که از طریق یک تراست قابل لغو در تاریخ ۱۲ سپتامبر انجام شده، روز دوشنبه در پرونده‌های نظارتی افشا شد. ماسک در روز جمعه حدود ۲.۵۷ میلیون سهم را با قیمت‌ هایی بین ۳۷۲ تا ۳۹۷ دلار به ازای هر سهم خریداری کرده است.

هیئت مدیره از پاداش تریلیون دلاری دفاع می‌کند

افشای این خرید تنها چند روز پس از آن صورت گرفت که رابین دنهولم، رئیس هیئت مدیره تسلا، از طرح پاداش پیشنهادی دفاع کرد. او روز جمعه به نیویورک تایمز گفت که اگر ایلان ماسک با اهداف به ظاهر غیرممکن انگیزه پیدا کند، می‌تواند به فناوری‌ های متحول‌ کننده جهان دست یابد.

این خرید سهام به نظر سرمایه‌ گذاران خوش آمد. سهام تسلا صبح روز دوشنبه بیش از ۶ درصد افزایش یافت و به حدود ۴۲۲ دلار رسید. ماسک نیز صبح دوشنبه در پلتفرم X گفت که افزایش سهام تسلا در چند سال گذشته «در پیشگویی‌ ها آمده بود.»

بیشتر بخوانید  ایلان ماسک متهم به کلاهبرداری شد

شرایط سخت برای دستیابی به پاداش

شرکت تسلا، که خودروهای برقی و سیستم‌ های ذخیره‌ سازی باتری تولید می‌کند، در فصول اخیر با چالش‌ هایی روبرو بوده است. فروش خودروهای این شرکت در سراسر جهان کاهش یافته و احتمالاً با انقضای اعتبار مالیاتی برای خرید خودروهای برقی در ایالات متحده در پایان سپتامبر، در سه ماهه پایانی سال نیز کاهش بیشتری را تجربه خواهد کرد. ایلان ماسک در سال ۲۰۲۲، زمانی که توییتر را خریداری کرد، بیش از ۲۰ میلیارد دلار از سهام این شرکت را فروخت.

علی‌ رغم این چالش‌ ها، دنهولم معتقد است که پاداش ماسک بر اساس عملکرد، کاملاً توجیه‌ پذیر است. برای دریافت کامل این پاداش، ماسک باید ارزش تسلا را از حدود یک تریلیون دلار فعلی به ۸.۵ تریلیون دلار برساند؛ یک میلیون تاکسی خودران و یک میلیون ربات را به کار گیرد و سود شرکت را بیش از ۲۴ برابر سال گذشته افزایش دهد.

در حال حاضر، تسلا تعداد کمی تاکسی خودران دارد که در منطقه محدودی از شهر آستین، تگزاس فعالیت می‌کنند و تکنسین‌ ها در داخل آنها حضور دارند تا در صورت بروز مشکل دخالت کنند. این شرکت یک نمونه از ربات خود را نیز نمایش داده است، اما زمان عرضه آن به بازار مشخص نیست.

دنهولم اظهار داشت: «این طرح در مورد آینده شرکت و نقش ایلان در هدایت آن برای تولید محصولات فوق‌ العاده و ارائه عملکردی عالی برای سهام‌داران است.» او همچنین گفت که ماسک در درجه اول به دنبال افزایش نفوذ رأی خود در تسلا است و نه ارزش پولی سهام. با این حال، برخی از سرمایه‌گذاران با این پیشنهاد مخالفت کرده و می‌گویند این طرح به مدیری پاداش می‌ دهد که شرکت را به خوبی اداره نکرده است.

 

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : خرید ۱ میلیارد دلار سهام تسلا توسط ایلان ماسک؛ هیئت مدیره از پاداش او دفاع می‌کند

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *