پادویش

تفاوت Block(مسدود کردن) و Remove(حذف) دراسنپ چت

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

اسنپ ​​چت روش های مختلفی را برای مدیریت دوستی ها در پلتفرم های اجتماعی امکان پذیر می کند. اگر دیگر نمی‌خواهید با کسی دوست باشید، می‌توانید از عملکرد بلاک استفاده کنید، دوستان را حذف کنید یا حتی آنها را ریپورت کنید. اگر بین بلاک اسنپ چت و حذف آن گیج می شوید، برای یادگیری تفاوت بین این دو، این مطلب را بخوانید.

فرادرس

با خواندن توضیحات زیر، متوجه خواهید شد که چه زمانی باید از عملکرد بلاک اسنپ چت استفاده کنید و چه زمانی باید Remove را برای حذف کسی انتخاب کنید. بیایید شروع کنیم.

بلاک و ریمو در اسنپ چت

عملکرد بلاک اسنپ چت برای حذف یک شخص از تاریخچه Snapchat شما یک بار برای همیشه طراحی شده است. فرد مسدود شده نمی تواند شما را جستجو کند، پروفایل شما راببیند و به هیچ وجه در اسنپ چت نمی تواند با شما تماس بگیرد.

حذف یا ریمو یک دوست باعث حذف آن شخص در اسنپ چت می شود. مخاطب از اکانت شما ناپدید می شود. اما همیشه می توانید آنها را دوباره اضافه کنید و مخاطب را در اسنپ چت جستجو کنید.

وقتی شخصی را در اسنپ چت مسدود یا حذف می کنید چه اتفاقی می افتد

ما سناریوهای مختلفی را برای پاسخ به تمام سوالات بلاک و حذف ایجاد کرده ایم.

پیام ها

وقتی شخصی را در اسنپ چت حذف می کنید، همچنان می تواند برای شما پیام ارسال کند (بسته به تنظیمات حریم خصوصی شما). اگر نمی‌خواهید شخص هیچ تماسی در اسنپ چت با شما نگیرد، باید از عملکرد Block استفاده کنید.

 چت های موجود

وقتی شخصی را مسدود می کنید، چت او از حساب شما ناپدید می شود. اما چت همچنان در حساب شخص مسدود شده وجود دارد.

آیا شخص ریمو شده می تواند برای شما عکس بفرستد؟

بسته به تنظیمات حریم خصوصی اسنپ چت شما، زمانی که آنها را از لیست دوستان خود حذف می کنید، شخص همچنان می تواند برای شما عکس ارسال کند.

با استفاده از عملکرد بلاک اسنپ چت، حساب مسدود شده برای شما نمی تواند عکس ارسال کند.

آیا می توانید هر کسی را در اسنپ چت مسدود یا حذف کنید

شما می توانید هر کسی را در پلتفرم اسنپ چت مسدود کنید. با این حال، می‌توانید ابتدا فقط آنهایی را که در لیست دوستانتان هستند حذف کنید.

اگر مطمئن هستید که با حساب‌های خاصی در اسنپ چت تعامل ندارید، می‌توانید از عملکرد Block استفاده کنید تا برای آن حساب‌ها کاملاً نامرئی شوید.

آیا در لیست دوستان فرد مسدود شده باقی می‌مانید؟

هنگامی که یک حساب اسنپ چت را مسدود می کنید، نام شما دیگر در لیست دوستان فرد مسدود شده ظاهر نمی شود. آن شخص همچنان می‌تواند به چت قدیمی برود و برای شما پیام ارسال کند، اما این پیام‌ها به صندوق ورودی شما نمی‌رسند. در واقع فرد مسدود شده از لیست دوستان شما ناپدید می شود.

هنگام استفاده از Remove، نام شما همچنان در لیست دوستان آن شخص ظاهر می شود.

آیا وقتی شخصی را در اسنپ چت مسدود یا حذف کنید، به دیگران اطلاع داده می شود؟

 

اسنپ ​​چت هیچ اعلان یا پیامی ارسال نمی کند که نشان دهد شما شخصی را در پلتفرم مسدود یا حذف کرده اید.

فرد مسدود شده ممکن است وقتی دیگر شما را در لیست دوستان خود نبیند متوجه اقدام شما شود که او را ریمو یا بلاک کرده اید.

اگر آن شخص را از لیست دوستان حذف کرده باشید، ممکن است زمانی که استوری های اسنپ چت شما را نمی بیند، به نبود شما شک کند.

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

اجازه دهید کل بحث مقایسه بلاک و حذف را برای شما ساده کنیم. در اینجا سناریویی وجود دارد که وقتی شخصی را در اسنپ چت مسدود می کنید.

حساب مسدود شده نمی تواند استوری های شما را مشاهده کند.

آن شخص نمی تواند برای شما پیام ارسال کند.

شما از لیست دوستان آن شخص حذف می شوید.

آنها نمی توانند نام کاربری Snapchat شما را از طریق جستجو پیدا کنند.

مخاطب مسدود شده شما را ندارد و از لیست دوستان شما حذف می شود.

اگر شما فردی را از لیست دوستان خود حذف یا ریمو می کنید:

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

شخص ممکن است استوری های اسنپ چت شما را ببیند (اگر مشاهده استوری خود را برای همه تنظیم کرده باشید).

مخاطب حذف شده همچنان می‌تواند پیام ارسال کند (اگر برگه « Everyone in Contact Me » را در تنظیمات تنظیم کرده باشید.

این شخص از لیست دوستان شما حذف می شود.

نام شما همچنان در لیست دوستان آن شخص ظاهر می شود.

فرد حذف شده می تواند شما را از طریق نام کاربری در جستجوی اسنپ چت پیدا کند.

چگونه می توان یک نفر را در اسنپ چت مسدود یا حذف کرد؟

اکنون که تفاوت‌های بین Block و Remove را در Snapchat می‌دانید، وقت آن است که از آنها برای حذف هرزنامه و مخاطبین نامربوط از لیست دوستان Snapchat استفاده کنید.

مرحله 1: اسنپ چت را در گوشی خود باز کنید و به پروفایل خود بروید.

مرحله ۲: به تب My Friends بروید.

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

و مخاطبی را که می‌خواهید مسدود یا حذف کنید پیدا کنید.

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

مرحله 3: روی مخاطب ضربه بزنید، منوی چت باز می شود. روی پروفایل در بالا ضربه بزنید.

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

و منوی 3 نقطه اطلاعات تماس را باز کنید.

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

مرحله 4: منوی سه نقطه در بالا را انتخاب کنید و روی Manage Friendship ضربه بزنید.

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

Block or Remove Friend (بر اساس اولویت خود) را انتخاب کنید و روی Down  کلیک کنید.

تفاوت  Block (بلاک)و Remove(حذف) دراسنپ چت

خلاصه مطلب

با استفاده از بلاک در اسنپ جت ، شما به طور کامل تمام روابط خود را با شخصی در Snapchat قطع می کنید.  اما با حذف یا ریمو می توانید بعدا آن شخص را به لیست دوستان خود اضافه کنید، و دست شما را برای روابط آینده باز نگه می دارد.

همچنین بخوانید آموزش مسدود و بلاک کردن در جیمیل

چگونه کاربران مزاحم را در تلگرام بلاک کنیم ؟( دو راه حل )

به این پست امتیاز بدید

نظرات در مورد : تفاوت Block(مسدود کردن) و Remove(حذف) دراسنپ چت

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *