آنتی ویروس پادویش

کلاهبرداری بلومبارد (Blombard) پلتفرم پانزی

کلاهبرداری بلومبارد
بلومبارد، پلتفرمی که با وعده های فریبنده سودهای کلان از طریق ربات های هوشمند معامله گر ارز دیجیتال و فارکس، بسیاری از سرمایه گذاران را به دام انداخت، اکنون به یک پرونده بزرگ کلاهبرداری تبدیل شده است. این پلتفرم که با آدرس های اینترنتی blombard.com و blombard.ai فعالیت می کرد، با فریب سرمایه گذاران ایرانی و بین المللی، مبالغ هنگفتی را به جیب زده و اکنون گردانندگان آن متواری شده اند.

گیفت کارت

وعده های وسوسه انگیز: دامی برای سرمایه گذاران

بلومبارد با ادعای نرخ موفقیت 97 درصدی در معاملات خودکار، کاربران را به سرمایه گذاری در پلتفرم خود ترغیب می کرد. این در حالی است که هیچ پلتفرم معاملاتی قانونی و معتبر نمی تواند چنین نرخ موفقیتی را تضمین کند. بازارهای ارز دیجیتال و فارکس بسیار پیچیده و پرنوسان هستند و حتی حرفه ای ترین معامله گران نیز نمی توانند به چنین موفقیتی دست یابند.

مجوز اینماد: پوششی برای فریب

بلومبارد با دریافت مجوز اینماد به نام “علی اکبر سنگیان”، تلاش کرد تا فعالیت های خود را قانونی جلوه دهد. با این حال، داشتن مجوز اینماد به تنهایی نشان دهنده اعتبار یک پلتفرم نیست و نباید تنها ملاک اعتماد قرار گیرد.

تکنیک های تبلیغاتی گسترده: از ربات های تلگرامی تا رسانه های رسمی

بلومبارد از روش های تبلیغاتی متنوعی برای جذب کاربران استفاده می کرد. این پلتفرم در رسانه های فارسی زبان و شبکه های اجتماعی تبلیغ می شد و حتی از ربات های تلگرامی برای ارائه خدمات استفاده می کرد. تبلیغات فریبنده ای مانند “سود تضمینی” و “رشد سریع سرمایه با حداقل تلاش” از جمله وعده های دروغینی بود که بلومبارد به کاربران می داد.

شباهت به طرح های پانزی: عدم شفافیت و نظارت

فعالیت های بلومبارد شباهت بسیاری به طرح های کلاهبرداری پانزی داشت. این پلتفرم هیچ اطلاعاتی در مورد مجوزهای قانونی یا تأییدیه های نهادهای نظارتی معتبر ارائه نمی داد و هیچگونه شفافیتی در مورد نحوه عملکرد الگوریتم ها و استراتژی های معاملاتی خود نداشت.

مسدودسازی حساب ها و 900 میلیارد تومان: پایان کار بلومبارد

کاربران پلتفرم بلومبارد از هفته های گذشته شکایت های خود را به دلیل مسدودسازی حساب و کیف پول، عدم امکان برداشت، عدم واریز سود و سایر مشکلات به مراجع قضایی ارائه داده اند. گفته می شود حساب بانکی علی اکبر سنگیان با مبلغ 900 میلیارد تومان در بانک آینده به منظور بررسی و اقدام قانونی مسدود شده است.

بلومبارد: قربانی گرفتن در سایه تورم

بلومبارد با استفاده از علاقه مردم ایران به ارزهای دیجیتال و فناوری های نوین مالی برای سرمایه گذاری، خود را یک شرکت دانش بنیان معرفی کرد که پلتفرم آن منحصر به فرد بوده و در حال ثبت اختراع است. این در حالی است که معاونت علمی ریاست جمهوری اعلام کرده است که چنین طرحی تا به امروز برای دریافت مجوز به این نهاد ارائه نشده است.

هشدار به سرمایه گذاران: هوشیار باشید

با توجه به موارد ذکر شده، به سرمایه گذاران توصیه می شود که قبل از سرمایه گذاری در هر پلتفرم، تحقیقات لازم را انجام دهند و از منابع معتبر استفاده کنند. گول تبلیغات فریبنده را نخورید و به وعده های غیرواقعی اعتماد نکنید. پلتفرم هایی که توسط نهادهای قانونی نظارت می شوند، مطمئن تر هستند و احتمال کلاهبرداری در آنها کمتر است.

منبع : بورس 24

معرفی پلتفرم وام ارز دیجیتال بلومبارد در رسانه ها به این صورت بود :

بلومبارد در واقع یک پلتفرم وام‌دهی یکپارچه است که برای دو دسته مشتری، تامین‌کنندگان و قرض‌گیرندگان طراحی شده است. در بلومبارد، شما می‌توانید دارایی‌های رمزارزی خود را نگهداری و ارز‌های پایدار را قرض بگیرید. همچنین، می‌توانید ارزهای پایدار خود را تأمین کنید و با نرخ سود سفارشی درآمدزایی کنید.

شما از طریق پلتفرم بلومبارد می توانید ارز دیجیتال بیت کوین ، ارز دیجیتال تتر و هر ارزی که می خواهید خریداری کنید رو دریافت کنید برای این کار کافیه که دارایی ارز دیجیتالتون رو در اختیار این پلتفرم قرار بدید تا براتون وام کریپتویی تون فعال شود. برای اطلاعات بیشتر می توانید به blombard مراجعه نمایید.

وام دهی ارز دیجیتال یا کریپتو لندینگ فرآیندی است که به کاربران امکان می‌دهد بدون نیاز به اعتماد به طرف مقابل، ارز دیجیتال خود را به عنوان وام به دیگران ارائه کنند. در این فرآیند، کاربران دارایی رمزارز خود را به عنوان وثیقه قرار می‌دهند و در مقابل مبلغ وام را دریافت می‌کنند. سپس یک برنامه بازپرداخت تعیین می‌شود که شامل بازپرداخت اصل وام و همچنین بهره آن است. بهره‌ها از وام‌گیرندگان جمع‌آوری شده و به صورت منظم به وام‌دهندگان پرداخت می‌شود. این روش می‌تواند یکی از راه‌های نوین کسب درآمد از ارز دیجیتال باشد.

وام کریپتو کاربردی برای افرادی دارد که می‌خواهند از دارایی رمزارز خود استفاده کنند، اما در عین حال نمی‌خواهند آن را فروش دهند. به‌عنوان مثال، اگر شما مقداری رمزارز خریداری کرده‌اید و قصد فروش آن را ندارید، اما نیاز مالی پیدا می‌کنید، می‌توانید از سیستم وام دهی کریپتو استفاده کنید.

برای دریافت وام ارز دیجیتال، شما دارایی رمزارز خود را به عنوان وثیقه قرار می‌دهید و از دارایی کاربران دیگر وام دریافت می‌کنید. این فرایند به صورت همتا به همتا (P2P) در پلتفرم‌های آنلاین وام دهی کریپتو انجام می‌شود و نیازی به واسطه‌گری ندارد. وام گیرنده در هنگام تسویه، علاوه بر مبلغ وام، میزان سود تعیین شده را نیز به حساب وام دهنده واریز می‌کند.

وام دهندگان در این سیستم عموماً افرادی هستند که مقداری رمزارز را به منظور سرمایه‌گذاری خریداری کرده‌اند و از طریق وام دادن دارایی ارز دیجیتال خود و دریافت سود آن، درآمدزایی می‌کنند.

مبلغی که شما به‌عنوان وثیقه واریز می‌کنید، عموماً چند برابر میزان مبلغ وامی است که دریافت می‌کنید و به حساب وام دهنده منتقل می‌شود. اگر از پرداخت سود و اصل رمزارزهای خودداری کنید، وثیقه در حساب وام دهنده باقی خواهد ماند و شما دیگر به دارایی رمزارز خود دسترسی نخواهید داشت. همچنین، وام دهنده نیز قادر به فروش این دارایی نخواهد بود و فقط مبلغ در حساب او بلوکه خواهد شد تا زمان تسویه کامل وام.

5/5 - (1 امتیاز)

نظرات در مورد : کلاهبرداری بلومبارد (Blombard) پلتفرم پانزی

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    1. سنگیان پول همه رو بالا کشید همه کارمنداش رو اخراج کرد و یهو غیب شد هیچی از پولامون رو هم نمیتونیم برداشت کنیم یارو غیب شده و هیچ خبری هم نیست شکایت هم کردیم ولی هیچی به هیچی انگار پلیس فتا توی خواب خرگوشی به سر میبره انگار اصلا نیست